martes, 23 de julio de 2013

L'AJUNTAMENT FA UN TALLER DE CUINA DE LA TOSCANA I ABANS DE QUE S'ANUNCIE LES PLACES JA ESTAN COBERTES

L'ajuntament ha anunciat que ha fet un taller de cuina de la Toscana. El taller està dins del festival sete sois i es farà en l'escoleta de la platja.
És molt curiós que el taller ja està ple, encaa que l'ajuntament no l'hvia anunciat específicament. No és la primera vegada que açò passa. Recordeu que es va preparar un curs de monitor de temps lliure i no es va dir res, però ja hi havia gent apuntada. va haver de ser l'oposició qui forçara al govern de Juan a anunciar el curs.
Altra vegada passa que hi ha gent que sap les coses absns que es donen a conéixer. Pensem que no és just i que pot donar una imatge de favoritisme que gens agradaria a la gent.
Esperem que el Bipartit faça efectiva la transparència que diu que té i comente públicament que costarà el taller i l'adecuació de l'escoleta perque en ell es puga fer la cuina de la Toscana.
Dubtem molt que el Bipartit done eixa informació, perque de tranparència real res de res.
Nosaltres llancem altra idea. Com és possible que el govern de Juan es gaste diners en un taller de cuina Toscana i no es preocupe de cobrir les places del menjador d'estiu per famílies necessitades?
Donarà alguna explicació el Bipartit? Seria molt extrany.

1 comentario:

  1. No hi ha diners per beques de menjador per a 93 xiquets necessitats peró gasten un dineral en un taller de cuina toscana.
    Diners tenen per al que volen.

    ResponderEliminar