lunes, 29 de julio de 2013

L'AJUNTAMENT COMENÇA LA CAMPANYA "CICLA'T" (és d'anar en bici o de xutar-se per estar fort?)

Encara que no ho parega, l'ajuntament ha començat una campanya que intenta fer que anem amb bici. Es diu la campanya "cicla't". I hem començat esta noticia amb la frase "encara que no ho parega" perque mira que hi ha que tindre pocs recursos per posar eixe lema a a campanya que es presta a la confussió.
Potser una campanya d'ús de la bici o una campanya de promoció d'anabolitzants per estar forçut.
Mira que hi ha possibilitats i han anat a agafar un lema que pot induir a algú a ciclar-se a un gimnàs.
No entenem com el gabinet de prensa, eixe que costa 24.000 euros al poble, no repara en eixes coses i les evita.
Damunt el primer acte de la campanya és una taula redona on no va anar ningú del govern. Una falta de respecte i una mostra que no tenen massa consideració pels càrrecs que desenvolupen.
La campanya té més actes com taller per decorar la bici, posar-la a punt o ensenyar-se a anar en bici.
Tot està molt bé, però Tavernes seguix sent un poble on és difícil anar amb bici. Que li ho pregunten a qui viu al Cambro.
Està molt bé fer campanyes, però el que no s'entén és que el propi govern no participe.
Ara, després d'esta crítica, segur que el Bipartit ja farà el que siga perque aparega algún dels regidors en alguna foto participant en Cicla't.
Mira que té barra fer una campanya que porta un títol tan problemàtic com "Cicla't": Només eñls faltava dir "agafa't un pedal" per donar més confussió amb un excés de consum d'alcohol.
En tan fácil que seria el lema "pedaleja" "Ves en bici" "bicicleja't"

4 comentarios:

  1. Mira que sou ... , i es que en tal d'atacar al govern local sou capaços de tot: El nom no el fica l'ajuntament , es un nom que ve de altes instàncies europees perquè està patrocinant i finaciat per estes , pel que Bufante rés té que vore amb açò.
    A més, es una campanya dins del PMS aprovat per UNANIMITAT dels 17 regidors : Sí, incluits els vostres estimats pepes .

    I si nov a anar ningú del govern es perquè tatn Carmen , regidora de turisme com Víctor , regidor de participació , estàn malalts .

    A que no publiqueu esta aclaració ? A vore si hi han .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No digues xorraes, a mi ningú em fa dir un eslogan que no m'agrada, encara que vinga d'Obama. Una patinà més de l'ajuntament.
      I si están mals que es curen, però i Pilar, Vanesa, llum, Llacer, Evarist o l'alcalde?

      Eliminar
    2. Mira ni patu ni pa mi, una cosa tenim que deixar clar, NO SOM NI VALENCIA NI GANDIA som Tavernes un poble de 18.000 habitants aproximadament i crec q aquestes campanyes de bici son una despesa innecesaria xq podem anar per tot el poble apeu i antes que anar en bici i jugarme la vida per la carretera preferisc anar a peu.
      Respecte al nom de la campanya em pareix absurd, ofereixen uns cursos per aprendre anar amb bici pero l'ajuntament no és capaç ni de fer un estudi per a posar carril bici o acabar el que ja esta començat. Crec que l'ajuntament deuria abans de fer res estudiaro unes cuantes voltes.

      Eliminar
  2. Enhorabona, vas progressant: ja captes els jocs de paraules.

    ResponderEliminar