jueves, 4 de julio de 2013

LA JUTGESSA RETIRA LES MESURES CAUTELARS QUE POSAVEN A KARINA VERCHER EN EL GRUP D'EU

La jutgessa del contenciós administratiu ha llevat les mesures cautelars que ella mateixa va manar per que Karina seguira en el grup d'EUPV.
Ara s'han retirat les mesures cautelars. En veritat la paraula que utilitza la jutgessa és "revocat", i per tant no és "anulat" tal i com ha dit la Cotorra en un intente de confondre a la gent.
La jutgessa ha dit que retira les mesures cautelars, i prou, res més. La moció de censura continua i encara no se sap si tirarà avant o no. Això ho decidirà altre tribunal.
I el dubte estarà en vore si la justícia valora que quan es va fer la moció de censura Karina era del grup EU perque hi havien mesures cautelars que així ho marcaven.
O si la justícia diu que Karina ha de considerar-se del grup no adscrit.
Eixa interpretació la donarà la jutícia i d'ahí se sabrà si la moció de censura va avant o no.
Cal remarcar que ahir va ser quan la jutgessa va especificar que Karina passva al grup no adscrit. Sols deia això i res de caràcter retroactiu.
Ningú ha cantat victòria perque la moció encara seguix present i pendent de resoldre.
Mentre l'oposició planteja una incògnita:
Si el govern de Juan acata este segon auto de la jutgessa, i no va acatar el primer en no considera a Karina d'EU amb les seues mans llavades, estan prevaricant?
En el que resta de legislatura algun polític de Tavernes podrà ser imputat per prevaricació en desatendre un auto que no li interessava i atendre altre que ´si?
Encara queda molta tela que tallar en el tema de la moció.
Que no vos enganyen blogs cotorrers, la moció està en l'aire i no se sap a qui li donarà la raó la justícia.

4 comentarios:

  1. Una cosa està ben clara. Qui governarà en Tavernes, en moció o sense ella, és el PP i Karina. Son majoria. El bipartit ho te ben agre. Se que Manolo és molt bona persona i responsable, ademés d una persona molt preparada. Qui vol governar a qualsevol preu és el bipartit. Ja ho van demostrar el primer dia quan en el plenari d investidura va eixir alcalde Jordi Juan en el vot d una regidora, Karina Vercher, que plorant va dir que votava al BLOC perque l havien amenaçada i coaccionada. Manolo Vidal mai haguera acceptat ser alcalde en eixes circunstancies.

    ResponderEliminar
  2. Toca, algú que diu clàrament que l'auto no té retroactivitat, fins ara ningú, siquiera el PP, ho havía dit clàramnet .

    ResponderEliminar
  3. Pareix com si tinguereu ganes de vore a algú "emplomat" per una supossada prevaricació : A més de que vos assegure que en rés beneficiarà a qui la planteje ,i més en el cas de Canet , tendrieu que saber que per a que hi haja delicte té que hi haure "dolo" i crec que Canet amb l'informe d'un prestigiós juriste i les sentències dels TS d'Asturies i València va més que sobrada per a jusitificar que no va decidir perquè sí, sino amb arguments, pel que de dolo ni la d . Així que seguiu, seguiu, que quant més l'ataqueu més santa la feu ( el camí com a beateta que es ja el té obert ) .

    ResponderEliminar
  4. Carmen Canet de santa te ben poc. De prepotent i autoritaria molt. Deu haver-ho après de Jordi Juan "Sant Xu-lin".

    ResponderEliminar