martes, 30 de julio de 2013

I ELS COTXES NOUS DE LA POLICIA?

Es pot saber que passa amb els cotxes nous de la policía? Tant costa de dur-los? O es que són tan exclussius i exagerats que están tardant més del que és normal?
Ara vorem quina animalà de cotxes ens porten perque costen 3.200 euros al mes.
L'ajuntament no te diners per les beques del menjador, no te diners per la neteja, no te diners per posar prou policies per l'estiu... però si que hi a diners per a contractar supercotxes de policía.
No s'ha dit quin model ni quin tipus de cotxes tindrà la policía de Tavernes, però pel que costen han de ser els cotxes més cars i exclussius de la provincia.
Mesos i mesos per a dur uns cotxes que costaran al poble més de 100 euros al dia. A part la gasolina (que es va a Xeraco a posar-la).
El Bipartit calla i no dóna cap explicació sobre l'elevadíssim cost dels cotxes, ni tampoc acalrix perque tarden tant.
Estem pagant tot el poble un capitx d'algú?
La policia a Gandia porta turismes normals, a Carcaixent Qashqai igual que teníem a Tavernes, a Cullera són cotxes normals i a Oliva fins i tot fan en Berlingo (i allí mana el Bloc). Quins cotxes ens esperen a Tavernes?

7 comentarios:

  1. Si llegireu a Estruch sabrieu que son Hyundais i35 de 184 caballs i el burro que els ha demanat perque els contractats de 136 caballs no els poden servir . I es rumoretja si damunt venen amb asientos de pell , estupendos per a paisos calurosos com el nostre . Ja no parlem del consum de uns motors tan potens en circuits urbans i semiurbans com fa la nostra policia . Molt de caballs pero tambe de burros si que ni ha .

    ResponderEliminar
  2. Enserio van a gastarse eixa pasta en els cotxes de la policia? jajajaja qe fort. No estan be. Vaja manera mes estupida de gastarse els diners.

    ResponderEliminar
  3. Se reposta en la gasolinera Desmon, no se que habrá pasado con las otras...

    ResponderEliminar
  4. A lo millor son com esl de Javea que porten BMW 320D

    ResponderEliminar
  5. Eixos dos cotxes ens costen 115.000 euros només 3 anys...!!!! Estic intrigat... a veurem quins seran.

    ResponderEliminar
  6. 60.000 euros per tindre un cotxe 3 anys. Això val un 4x4 Mercedes en propietat. 115.000 euros x 2 coches durant 3 anys, en la que està caiguent, ho trobe totalment fora de lloc.

    ResponderEliminar
  7. No ho enteneu, ho fan per a que els policies estiguen ben contents i no ens unfeln a multes, o farà "efecte boomerang" i a partir d'ara en posaran el doble?

    ResponderEliminar