viernes, 12 de julio de 2013

EL BIPARTIT VOLDRÀ CANVIAR-LI EL NOM AL POBLE? "TAVERNES DE LA VALLBRUTA"

El poble està més brut que mai i el govern de Juan no fa més que retallar serveis i pujar les contribucions.
Vos posem el cas que ens passaven sobre este cap de setmana pasat.
Al carrer Barranc va estar divendres, dissabte, diumenge i fins dilluns pel matí un meló d'Alger tirat en terra sense que ningú l'agranara.
Més de tres dies podrint-se i la neteja sense passar per ahí.
L'alcalde explicarà públicament com es possible que per un carrer tan transitat com eixe no es passe a netejar en tres dies?
El responsable de neteja no ha passat en tres dies per eixe carrer?
Els veïns de la part alta tenen menys serveis?
Vist açò resulta intolerable que un meló estiga quasi quatre dies en terra sense que no passen a netejar-lo.
Senyor alcalde, quina explicació dóna?

7 comentarios:

  1. El tema de la neteja li dona igual al Bloc catalaniste,la prova es el individuo que van fer encarregat que no te ni idea i lo que es pitjor van fer fora al anterior encarregat per ser amic de Manolo i Eugenio.
    No contents en aixo retallaren molts diners a la empresa Fcc,conseguint menor contratacio de personal ara que es cuant mes falta fa la faena.
    Per si tot aixo fora poc utilitzen la empresa per a contratar a gent del Bloc-catalaniste o del Psoe,que vatga algu que no siga de la corda i no li faran ni cas.
    Al final el poble i la platja mes bruts que mai i el encarregat esmorzant en els treballadors per als bars

    ResponderEliminar
  2. No digau eixes cose que quant jo les diguè de la platja em varen dir que si la foto que vagi fer era un montatge ...

    ResponderEliminar
  3. Que som uns porcs. Eixa és l'explicació.

    ResponderEliminar
  4. Diners ens gastarem en anar a Madrid, a fomentar el nostre poble, i serveis per a que vinga el turismo. Pegeu-li una ullada al Ullal gran, a veure si podeu berenar amb les taules, sense plenar-se de llepasses i poder pasar. De res val fomentar, si no donem serveis de qualitat. I mentres els impostos més cars, aixó si. L´Ajuntament amb superhabit.

    ResponderEliminar
  5. No se com sou.... ells no ho veuen brut, i es cert, però és perquè no passen a veure com està el poble i la platja. No hi ha millor cego que qui no vol veure. I si ho veuen la culpa la te Diputació i Manolo...Clar..es que no donen per a més es que governen en Tavernes.

    ResponderEliminar
  6. Pues no es xicotet no. Que poca vergonya!!!

    ResponderEliminar
  7. Quants diners han arreplegat per les multes d'excrements de gos??? A mi em fa la impressió de que no han aplicat cap mesura. Tavernes està molt bruta, més que mai en la vida. Dóna pena anar pel carrer, tant per la brutícia, com pels excrements i els olors desagradables. Jo he vist gent que tira el fem en plena llum del dia i vullgueu o no, amb la calor que fa, el fem desprén un olor molt desagradable. També he vist gent que arrossega la bossa del fem per terra i embruten les voreres i el carrer. L'Ajuntament funciona fatal, sobre tot, pel que fa a la neteja. Tan ecologistes que són estos del BLOC i els agrada viure i respirar entre brutícia.

    ResponderEliminar