martes, 2 de julio de 2013

EL BIPARTIT VOL PRIVATITZAR L'ÚS DE LES PISTES DE PADEL DE LA MAR

El Bipartit ha iniciat les gestions per fer que les pistes de padel de la mar, les del Sector 12, siguen gestionades per una empresa privada.
S'ha fet un plec de condicions i ara s'esperen ofertes, encara que tot indica que l'adjudicatari podria ser una empresa de la zona dedicada a l'esport.
Fins ara, estes pistes les portava ACEPLAT, l'associació de comerciants de la platja. Des de l'inici del govern de Juan ja es veia que no tenia massa ganes de que seguira esta associació portant la gestió de les pistes i ara passaran a gestió privada.
No anem a criticar esta decisió. El temps ens dirà si és encertada o no, el que si que critiquem és la falta de criteri del Bipartit. Per unes coses si que volen la gestió privada, i per altres sols consideren la gestió pública. I no estem parlant sols de sanitat o educació. Ens referim a coses més simples com el parking, la piscina, el manteniment dels carrers...
Si que ens agradaria que el Bipartit aclarira que té en contra d'ACEPLAT. La veritat és que el govern de Juan ha passat, i molt d'esta associació. Almenys això és el que es veu des de fora. El Bipartit no ha mostrat massa interés perque ACEPLAT seguira portant les pistes, no ha ajudat massa a esta associació, poca implicació, poca consideració de les seues demandes... Un exemple, la falta de treball per tindre més parking en l'Avenida, una de les demandes de ACEPLAT.

3 comentarios:

  1. Doncs dificil ho tenen d'adjudicar, perquè a Aceplat si no fora per la faena desinteresada d' un dels seus socis li costaría diners de la butxaca el explotar les pistes . A més , a canvi dels pressumptes beneficis no rebía subvenció del ajuntament com associació . Així, que totes per a ells, regaladetes i amb un llaçet ...

    ResponderEliminar
  2. Coneguent els ingresos obtesos per este complexe esportiu els darrers anys, puc dir que si tenen que pagar al ajuntament 1.000 euros, en guanyaràn tan sòls uns mil dos-cent més en tot l'any , salvo que sapiguen fer miracles i explotar-ho millor, que Aceplat, que no crec doncs Xavi es expert en el tema , i a més en temps de crisi : Algú vol fer feina quasi debades ? . Ale, que els aprofite .

    ResponderEliminar
  3. Les pistes tindrien més èxit i més demanda si estigueren portades com cal! Hi ha que tenir un poc més de seriositat alhora de donar un servici i no fer-ho com la persona que ara ho porta.

    ResponderEliminar