viernes, 26 de agosto de 2011

PER SI EL TRIPARTIT NO EN TENIA PROU: MÉS LLENYA AL FOC!!!

Ai mare els diaris el que ens conten hui. Resulta que a la Torre de Guaita, pegat als torraors, on estan els eucaliptios, l'ajuntament ha deixat tota la llenya que es gastarà la nit de les paelles en festes. Camions i camions de llenya formant una muntanya.
El PP ha qualificat este fet d'una temeritat, perquè si es botara foc no tindríem bous, però si fogueres i falles juntes a la vegada.
Resulta incomprensible que es deixa la llenya ahi dies i dies sense cap vigilància i a pocs metres de les finques de la platja.
La llenya està a la vista de tots i qualsevol, amb un misto, podria començar un incendi de grans dimensions.
La gent ja ho comentava...no fa falta ser masa listo per a vore que és una animalà deixar tota la llenya ahí i damunt voler justificar-ho. Esperem que el govern es deixe d'explicacions i enlloc de perdre temps excusant-se redistribuisca la llenya. No és la primera vegada que en eixa zona es declara foc, a més, a pocs metres, tots els dies es fan paelles i un incident seria imparable.

11 comentarios:

  1. avore a este tema com li peguen la volta també??que governar no governaran pero tenen una facilitat de paraula i de menejar-se pels mitjans que dona gust...

    ResponderEliminar
  2. Si, tot una parauleta però se li está veguent el rabo. Espereu que encara es prompte.

    ResponderEliminar
  3. Hola ventilador: trabajo en la brigada y la leña siempre la dejamos alli los otros años. Y este año cuando nos han dicho que busquemos leña para fiestas la hemos dejado tambien allí.

    ResponderEliminar
  4. La Cotorra la publicat. A vore si aci tambe i mos enterem tots.
    xe, xe, pareu els bous del morro, els qui han fet eixes declaracions tindrien que tancar-los, per bur.., per que, fa mols anys que estan amontunant la nenya per les paelles de les festes de la torrereta, et que passa es ningú caça sense gos. es vergonyos que esfaçen eixe tipus de declaracions amb els problemes que este poble. açi ni es fa res, ni s'ha fet res pel medi ambient.

    ResponderEliminar
  5. Ells diuen que l'anterior govern feia el mateix ¿és de veres? Perquè si és així no considere just que ara es critique.

    ResponderEliminar
  6. El PP ha sigut un irresponsable per dir on està la llenya, no és un lloc nou és el de sempre, ara pot anar qualsevol piròman i cremar-la, però no m'extranyaria gens que els propis del PP la cremaren, per a ells és més important que el govern la cague que el bé del poble.

    ResponderEliminar
  7. El tripartido no se aclara con tal de justificarse, han dicho que el PP también dejaba la leña en la Torre, pero también que eran poco previsores y hasta el mismo día no había leña... No se aclaran. Señor que trabaja en la brigada ¿seguro que amontonaron tanta leña como ahora y sin vigilancia? se le ve el plumero.
    No está bien hecho que dejen ahí la leña y punto. Además, el tripartido cambia todo lo que hizo el PP (animales en el parque, punto de encuentro joven, escoleta en la playa, locales para cáritas, dos noches de cantantes locales en fiestas, los toros...) sin embargo sí que copian ahora al PP dejando la leña...QUE NO SEÑORES DEL TRIPARTIDO Y COMPINCHES, NO NOS ENGAÑEN, LA HAN METIDO HASTA EL FONDO DEJANDO LA LEÑA EN LA TORRE Y CREANDO UN POLVORÍN, NO ES INCONSCIENTE QUIEN DENUNCIA ESA NEGLIGENCIA SINO QUIEN LA COMETE.

    ResponderEliminar
  8. Al señor anonimo de las 01:28, soy el trabajador de la brigada. Eso no es verdad. Ya he dicho antes que siempre la hemos dejado alli.
    Y si no me cree a mi, lo pregunta a los otros compañeros.
    Y la leña la teniamos que ir a buscar por los campos y muchas beces no habia una semana antes y no hacian como ahora con un mes de adelanto.

    ResponderEliminar
  9. Entonces como el pp también la dejaba allí es también un inconsciente???? O como ahora ya no está en el gobierno ya tiene consciencia??? Tengo curiosidad por saber su respuesta.

    ResponderEliminar
  10. xe xe xe, quin disgust, tota la politica del tripartit a fer la mà per una muntonà de llenya, i resulta que els que ho critiquen també ho deixaven ahi. jajajajaja.

    Es que tenim una oposició estupenda, no se per que estos 4 anys mos riurem molt en la política

    ResponderEliminar
  11. Si tingueres una mica de amor propi crec deuries tancar este blog del ventilador,tin en conte que el calor ja ha passat i el refredar que pots agafar es de colló i mico,no el pareig?

    ResponderEliminar