viernes, 19 de agosto de 2011

GRAN EXIT DEL SETE SOIS (si t'ho creus!)

Durant dies i dies hem estat escoltant el gran exit del Sete Sois a la platja de Tavernes... perdoneu pero intentem ser sarcastics. Han anunciant el festival i al final no ha tingut la repercusió esperada.
El Ventilador es clava on no el criden i llancem una proposta. Si el Sete Sois costa més de 20.000€ (entre actuacions, visites i soparots, perquè enguany també s'han fet sopars eh), per què no el parem de fer. Es gasten més diners al festival que en els espectacles de festes del poble ¿això es dignificar-les?.
Si enguany no hi ha diners perque es fa el festival?

6 comentarios:

  1. Això caldrà preguntar-ho al PP que ja ho tenia tot muntat i organitzat.
    O es que el penses que el tripartit ha tingut alguna cosa que vore en la progrmacio i organització d'enguany?
    Al final es creureu les vostres propies mentires

    ResponderEliminar
  2. Vetilador no sigues malo.
    Si ventiles aixo sels vora el plumero a esta gent.

    ResponderEliminar
  3. Al anonim de les 07:18. Per a mi el problema es que no han fet res al respecte. Varen criticar el sete sois, per a mi amb el pp tirar els diners, i ara van i el continuen fent.Ara be a festes del poble si que porten a xavi castillo per a que es clave amb el pp i lesglesia sense ningún criteri.
    Eixa es la idea de estalviar i dignificar?

    ResponderEliminar
  4. El tripartit sí que ha canviat a Arevalo per altra cosa, també a canviat a l'empresa que organitza la festa jove, ha afegit a un grup catalanista en la programació...pues es veu que el tripartit allò que vol si que ho canvia. No em toqueu els casquinyols que el tripartit fa i desfa com vol.

    ResponderEliminar
  5. Mira, a la resposta del primer comentari que apareix al article, si no ho ha organitzat el nou govern, perquè apareixien Carmen Canet, la técnic de turisme de la nostra platja entre altres (del nou govern) no sols citades, sino en negreta?? Vinga va... Sols s'ha de mirar el "folleto"...

    ResponderEliminar
  6. Siete sois siete Luas invent del PP, no?
    Fitur + PP, molts pero k molts gastos, no?

    ResponderEliminar