jueves, 4 de agosto de 2011

CAP DE SETMANA A TOPE

Tenim davant un cap de setmana ple d'activitats. Divendres es fa la Volta a Peu a la platja de Tavernes, està dins del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme.
Per primer any es fa preinscripció per internet pagant 3€. Hi ha uns 800 inscrits i el dia de la prova encara es podran apuntar més pagant 5€.
Els participants estaran controlats per xip, tindran camisa tècnica, gofre de regal, cervessa de regal i un refrigeri.
Hi ha premis pels primers de cada categoria. L'eixida a les 20h de la Goleta, la meta també allí. Es recomana que a partir de les 19h no es circul·le per la platja.
Divendres també comença la concentració de motos fins el diumenge a la zona de Pa Dur. Divendres actuarà Shokin, dissabte per la vesprada hi haurà un espectacle de Stunt i després el grup Pbus i discomovil. Diumenge seguirá la concentració fins la vesprada.

3 comentarios:

  1. Este no és un blog de política i notícies del poble??? Per què no es diu res de la roda de premsa de l'alcalde sobre la piscina coberta?? Ventilador que passa amb la piscina coberta?

    ResponderEliminar
  2. Que lento vas Ventilador!!! Espabila o deixa-ho! No pots estar 4 dies sense posar res, això no es serio. Tornarem a estar amb el pardalet solament?? Si pareix que no té competència!.

    ResponderEliminar
  3. El ventilador no és rival del pardal, el pardal actualitza els comentaris tots els dies, no en censura cap de comentaris, afegix fotos de les notícies, està pendent del que comenta la gent i de les últimes notícies... Que fa el ventilador??? censurar i criticar al bloc i a Jordi Juan. No és un blog de notícies i política del poble?? Per què no diu res de la piscina coberta?? A la gent li interesa la piscina.

    ResponderEliminar