domingo, 14 de agosto de 2011

EL TRIPARTIT CANVIA LES FESTES LOCALS DE 2012

El tripartit de Tavernes ha decidit canviar les festes locals de 2012. Ara será festa local el dia de Sant Vicent i el divendres de les disfresses i es lleva com a festiu el segon dia de Nadal.
La decisió la va prendre unilateralment el tripartit en la Junta de Govern, és a dir, sense passar pel plenari. Un tema tan important con este no va ser votat i debatut en el plenari que és el màxim exponent de la democràcia. El motiu és perque el tripartit ha decidit que molts temes es tracten en la Junta de Govern i no vagen a plenari. El PP advertix que això, tot i ser legal, és un retall en les llibertats del poble i que mia s'havia fet a la ciutat eixa pràctica que censura les atribucions del plenari.
L'anterior govern, amb els vots del PP, Bloc i EU havia votat que foren festius el segon dia nadal i Sant Vicent per 2012, ja que el 18 de març cau en cap de setmana.
Ara s'ha anulat eixe acord plenari i la Junta de Govern ha canviat els festius. Els arguments que donen al govern: que és per engrandir les festes de Tavernes.
El PP considera que és una imposició del PSOE, ja que fa anys que ve demanant sense èxit que el dia de les disfresses siga festa. Ara Bloc i EU han canviat el seu vot respecta a fa uns mesos i el PP considera que això demostra qui és qui mana al govern.
La decisió no ha agradat massa als restauradors, ja que els bars es pedran un dia de ganàncies en llevar el segon dia de nadal.
Per la seua part, el PP creu que és absurde donar festa el dia de les disfresses, ja que la festa es fa per la nit, de forma que qui treballa en dissabte no pot disfrutar de la festa. A més recorda que en festes, les empreses ja solen arreglar-se els horaris per tancar.

15 comentarios:

  1. Saps que passa ventilador, que com quasi tots els del tripartit són funcionaris, sempre han tingut festa el segon dia Nadal i no ho valoren i ara volen posar-se una festa local en la setmana de festes. Si foren obrers que van al jornal sabrien que el segon dia nadal és un dia molt valorat pels treballadors, perque un dia es dina en la familia de la dona i l'altre en la teua i tots contents. Ahi mare, que bonic és ser funcionari i tindre altra realitat. (que conste que hi ha funcionaris que estan molt pringant i mereixen el meu respecte, pero mestres i demés tenen massa festes).

    ResponderEliminar
  2. Yeeeeeee tioooooo!!!!! Està molt bé ventilador que contes les coses que es decidixen al plenari, però conta TOT EL PLENARI, per a la gent és més important saber el deute de l'ajuntament provocat pel PP de Manolo Vidal que les festes locals, explica que l'ajuntament deu 4 milions de euros i que Manolo Vidal no ha pagat 936 factures. La gent vol saber-ho tot i no contar totes les coses es manipular!!

    ResponderEliminar
  3. Quina basca (de calor) que es llig per aci.
    I el ventilador publica una cosa i a les 2'05 ja tenim un comentari? Redeu quina rapidesa!

    I perquè no posem festa el dia de la Sang? O Sant LLorenç? O el dia de Sant Antoni? o el dijous de Corpus?
    Amt tantes coses que hi ha per parlar - quan parlem dels diners de l'ajuntament?- i es calfen el cap en les festes.
    Pobrets els del PP? Tots ells obrers i anant al jornal... quantes xorrades!

    ResponderEliminar
  4. Els funcionaris no tenim festa el 2n dia de Nadal. Jo he anat a treballar fins que el van ficar com a festa local.

    ResponderEliminar
  5. En el plenari només es va parlar de festes?? No hi havia assumptes econòmics a tractar al plenari? Ventilador informa de tot home que se te veu el plumeret.

    ResponderEliminar
  6. Visca el pp, maximo representante de la clase trabajadora... Estic segur que els arguments que dones ventilaor son els mes acertats.

    ResponderEliminar
  7. parlant un poc de tot i ja que a l'article es parla de democràcia, i aprofitant el moment en que ens trobem a nivell nacional amb nombroses revoltes demanant una democràcia reial ja, pense que la primera reivindicació que tindrien que demanar aquests indignats es la reforma de llei que permet que, per exemple, ací en Tavernes tingam un tripartit. Açò és democràcia? A quí ha satisfet aquesta agrupació de partits? (a part dels que estàn manant que han vist satisfetes les seues ansies de poder), perque als votants, al menys, no deuria, ja que la majoria del poble ha votat a un partit que no està manant, per tant uns 8000 votants aprox. deuen de sentir-se enganyats. Que és igual com deurien de sentir-se la resta de votants, ja que si jo vote al bloc, és perque vull que governe el bloc, no el bloc i el psoe i eu. Ací a Tavernes està manant un alcalde que va recibir uns 3000 vots (potser m'equivoque, ara mateix no tinc les dades exactes) i com ja he dit abans, va hi haure un altre candidat que en va recibir uns 8000. Però bé , estic segur que els indignats, eixos que demanen una democràcia reial, sobre aquest tema no es pronunciaran, doncs ja sabem el color dels partits als que beneficia aquesta llei, color polític simil.lar al de la majoria d'indignats, o m'enganye? I ja per a acabar, dir que en les pròximes eleccions de novembre, espere que el govern que puge al poder, siga el que siga, propose una reforma per a aquesta llei (encara que si guanya el psoe sabem que tot seguirà igual... de mal!!

    ResponderEliminar
  8. Eixe es el govern de progres i dialogant, on esta el discurs de jordi quan deia que feia falta la feina dels 17 regidors?

    ResponderEliminar
  9. Vinga alegria i festa16 de agosto de 2011, 1:03

    I que fem si hi ha 8 regidors que no volen treball, nomes que aclarir-se les festes? Amb tant d'economistes que te el PP (Manolo i Salva) no parlen d'economia? Com està el deute municipal?
    Quina és la proposta del PP en esta legislatura per a resoldre l'embolic que ell ha creat?
    Però el deute no es festa ni sarao, i el PP vol festes, saraos i de treball, que treballe Rita.

    ResponderEliminar
  10. Pero crec no hem queda tot clar!!!!on estan tots els regidors????es diu que Jordi Juan una vegada comence el curs escolar se´n anirà a València, Karina també haurà d´anar- se´n fora a treballar.
    Aiiiii Carmen Carmen que llesta eres, sols quedes tu...eres l´unica que has abandonat la teua feina, perqué serà, si eres la candidata menys votada?????"Qué boniques son les precampanyes" "Tot per al poble pero sense el poble"Que tal?????????

    ResponderEliminar
  11. Durant molts anys de govern del PP es va ningunejar als ciutadans silenciant els consells assessors.

    El PP de Tavernes no té cap força moral per a parlar de democracia real perquè el que ha exercit durant 12 anys (sí 12 anys, els de les majories absolutes) ha estat la democràcia "justeteta" que marquen les lleis.

    A més a més, soc restaurador i crec que el canvi de les festes no ens fa cap mal.

    ResponderEliminar
  12. Veus cotorra com el article que has publicat hui de les "serps d'estiu" es pura demagogia... Carmen es la mes lista de totes.. Si si, vosatros aneu-se'n i deixeu-me l'ajuntament a mi... Venga va... Ay mare que mal acabarem... I açò acaba de començar, encara queden 4 anys...

    ResponderEliminar
  13. Que poca informatiu teniu del que passa en el govern!

    ResponderEliminar
  14. Sabeu que vol dir este canvi?

    Este canvi significa que a partir de l'any 2013 ens quedarem sense festa el 18 de març dia de la ofrenda de falles. L'any 2012 no pasa res perque el dia 18 de març es diumenge pero i l'any 2013? Que faran els de l'ajuntament?

    L'ajuntament sols pot triar dos dies de festa local cada any. Un dia sempre ha sigut el dilluns de Sant Vicent despres de Pasqua i l'altre el dia 18 de març.

    Si el tripartito vol dignificar per a sempre les festes, fent festa el divendres del ball de disfreses, vol dir que la festa del 18 de març desapareixera del calendari de Tavernes.

    ResponderEliminar
  15. No ho acabe d'entendre.
    El segon dia Nadal, MAI ha sigut festa local (al menys que jo recorde)
    Al poble sempre ha sigut festa local el dia 18 de Març i Sant Vicent.
    I el segon dia Nadal, ha sigut festa tradicionalmente, que vol dir, que quasi tot el mon fa festa encara que després l'haja de recuperar.
    A mi ja em va be que el divendre de Festes siga festa local, així podrem anar tranquilamente a les paelles amb els nanos.
    Perquè si no es festa local, ELS NANOS HAN D'ANAR A L'ESCOLA (encara que la majoria de pares s'ho passen pel "forro").

    ResponderEliminar