martes, 9 de agosto de 2011

LA PISCINA QUE ARA S'HA DESCOBERT

Fa uns dies l'alcalde Jordi Juan, i el regidor Josep LLacer feien una roda de premsa per comentar com estava el tema de la piscina coberta.
Juan va dir que la piscina no s'obria perque l'empresa Metroval Acua (responsable de la construcció i la futura explotació) tenia dificultats econàmiques. L'estat li deu la tornada de l'IVA i fins que no el cobre no pot pagar als proveedors per tindre les certificacions necessàries per obrir. A més li fa falta uns 300.000 euros per a poder equipar el gimnàs i obrir.
L'alcalde es mostrava partidari de tindre paciència i esperar a que l'empresa tinguera els diners per obrir. Juan afirmava que l'ajuntament, inclòs l'anterior corporació, havia cumplit amb la seua part aportant 1'6 milions a la construcció de la piscina.
Ara a esperar a que l'empresa cobre de l'estat. Per cert, hi ha proveedors de la piscina que han tirat al jutjat a l'empresa per no haver cobrat, això pot fer que la piscina s'endarrerisca més encara.

9 comentarios:

  1. mon pare no té nas9 de agosto de 2011, 9:16

    L'actual govern no ha fet res en la piscina,està igual i si s'obri serà perque l'empresa es meneja, no perque l'ajude ni el senyor Juan ni el senyor Llacer. Això no és governar, un polític ha de mullar-se i solventar la piscina.

    ResponderEliminar
  2. l'actual govern no va a fer res perque no es meneja.
    La piscina a esperar a vore que l'empresa.
    La avenida a esperar a setembre.
    Els residus de la Sequia Mare a esperar a l'empresa que ens ha costat 12.000 €.
    La senyalitzacio del cami real a esperar a la Diputacio.
    Els banquets de la plasa del moro a esperar.
    Este govern espera i el poble es desespera.esperar a vore que fa l'empresa concesionaria.
    La avenida a esperar a setembre.
    Els residus de la Sequia Mare a esperar a l'empresa que ens ha costat 12.000 €.
    La senyalitzacio del cami real a esperar a la Diputacio.
    Els banquets de la plasa del moro a esperar.
    Les festes del pobles esperant.
    Este govern espera i el poble es desespera.

    ResponderEliminar
  3. a mes a mes de que quaantes critiques havia rebut manolo vidal pel tema de la piscina. es que quan uno te el poder... se li oblida moltes mentides que havia dit abans per tal de confonddre a la poblacio.

    ResponderEliminar
  4. Peter Griffin diu:

    Aleshores segons vosté Que ha de fer l'ajuntament? Traure la maquina de fer diners? Si diners no hi han!!! La culpa, de Zapatero que no li torna el Iva, No?

    Si l'anterior equip de govern haguera fet cas als tecnics i hagueren donat la concesió a una empresa solvent no estariem com ara, però no, li donaren l'adjudicació a una empresa que a la baremació obtingué un ZERO, i "De esos polvos vienen estos lodos" Quin interes tenia l'ajuntament en eixa empresa? Deurien explicar-ho.

    Que l'empresa es meneja? A vore si es meneja tant que despres ni la troben.

    ResponderEliminar
  5. Uno que estava alli també10 de agosto de 2011, 3:29

    lo que també va dir el nou alcalde jordi juan va ser que l'empresa a qui se li va donar la adjudicació de la construcció i gestió de la piscina, va ser una que clarament, no tenia un bon informe finançer i ni tan sòls, tècnic.
    i que l'antic equip de govern no li va importar gens això.
    o siga, que açò que tenim ara, era crónica de una muerte anunciada, quasi quasi.
    I que si l'empresa no pot tirar endavant per acabar l'obra i posar-la en funcionament, el nou govern farà tot el que estiga en la seua mà per:

    1º.- demanar danys i prejudicis i responsabilitats
    a esta empresa per tardançes en l'entrega de l'obra i en faltar al seu compromís firmat per escrit d'acabar l'obra.
    2.- es farà càrrec de l'acabament i la gestió de la piscina en la mesura que hi haja fondos per a fer-ho, o bé portarà directament la gestió, o farà una nova licitació per a la gestió de la piscina.

    ResponderEliminar
  6. que va fer Manolo? Intentar fer una jornada de portes obertes en campanya electoral quan ell sabia que no anava a obrir-se? Manolo sap, que a día de hui, l'Ajuntament no pot fer res. és un de tants empastres que el PP ha deixat.

    ResponderEliminar
  7. Ventilador que ventiles amb retard... això de que fa uns dies....... deixa molt que dir.
    Ja que ventiles, ventila quan toca, com altres mitjans.

    ResponderEliminar
  8. l'enfant terrible...12 de agosto de 2011, 13:31

    només duen un mes al capdavant de l'Ajuntament i els exigiu el que no han fet els d'abans durant anys?...per favor, s'ha de tindre seny i no boicotejar la gestió sols per hobbie...hem de traure endavant el poble entre tots, abans manaven uns iara altres, però demonitzar a Juan i Llàcer per la gestió d'un mes i no dir res respecte Manolo...és de ser hipòcrita!

    ResponderEliminar
  9. La empresa Gente Urbana SL, integrante de la UTE Metroval Aqua SL (y no Acua como escribís) y con el mismo domicilio fiscal (deducid lo que queráis de ello), según la información que cualquiera como particular puede recabar en la pagina einforma (www.einforma.com) está en concurso desde el pasado mes de enero.
    (Informo: Como empresa tengo una cuenta de pago, pero los particulares podéis acceder a la información sin pagar con el registro previo. Tienes derecho a 5 informaciones, eso si no son tan completas como las que usamos los profesionales).

    Y ese situación el PP la sabia, además de otra gente de Tavernes, y se le advirtió a Manolo Vidal y a su gobierno, pero ni él ni el PP hicieron nada. Y al no hacer nada, no algunos proveedores han acudido al juzgado para asegurarse el cobro.

    ResponderEliminar