martes, 30 de agosto de 2011

ARA SÍ QUE HI HA BOUS I VA DE BO!!!

El tripartit ha anunciat que sí que hi haurà bous. Es faran bous al carrer major el primer diumenge de festes, el dimecres, el dijous i el divendres. Es farà sols la solta de vaquetes a migdia.
El govern ha rectificat davant les crítiques que ha rebut de la major part de la societat. Pancartes, concentracions i botellons s'havien anunciat per protestar per eliminar els bous de la festa.
Els bous al carrer els pagarà directament l'ajuntament (no s'ha dit quant costaran). El govern diu que no estava en contra dels bous, que només volia unes garanties. Ara vorem si l'ajuntament també cumplirà eixes garanties que demanava (quirofan, professional taurí...).
Ens alegrem que hi hagen bous, però no entenem que es faça així. Ha fet falta enfadar a tot un poble per rectificar i fer bous. Ha fet falta difamar a una empresa local per defensar-se el govern. I al final tindrem bous. De nou dies que teníem sols en tindrem 4 dies. De dos soltes al dia sols serà una a migdia.
Però és més, si abans no li costaven ni un duro al poble i qui volia anar pagava 2 euros, ara ho haurem de pagar tots (els que van i els que no) i això que diuen que no hi ha diners. DINERS HI HA PEL QUE VOLEN!!!
No entenem com està el tripartit dos setmanes negant els bous, alguns afiliats del tripartit expressen públicament que són antitaurins, i ara volen fer creure a la gent que sí que volien bous.
Ens alegrem que hi hagen bous, però que no vulguen fer-nos creure que sí que el tripartit en volia, s'han rajat davant la pressió popular que s'ha fet i res més.

18 comentarios:

  1. No vull bous, però menys les mentires30 de agosto de 2011, 9:35

    ¿Tu veus com t'havies de clavar i dir mentides? Perquè dius això del quirofan i professional tauri si saps que es mentira? Nomes ambulancia i el servei mèdic. Perquè no el lliges les normes que cal complir?

    Per que dius que ara ho pagarem tots? Ho pagarem com paguem els varietes (jo no vaig mai), els concerts de musica a la plaça i balls populars (si que vaig), les actuacions per a xiquets (tampoc no vaig), els cantants del poble (tampoc no vaig), la baixa i la puja (vaig amb el ciri mes gran que trobe) i tantes altres coses que paguem entre tots a festes.

    Per què has estat a favor i li has fet propaganda al botelló sabent que es il·legal?
    Ací tot no val. Ara fes el que et dona la gana. Els pecats i entre ells està la mentira es perdonen amb la confessió.

    ResponderEliminar
  2. No sé per on agafar la vostra notícia. Aniré, hi intentaré, pas a pas:
    1. El govern no ha rectificat, simplement s´haurâ esperat a tindre clar les negociacions que estaria fent i en tindre-ho clar ha donat la notícia. No s'ha oposat mai a fer bous tan sols ha demanat les mesures necessâries, i crec que aixô és prou obvi, no????

    2. Jo també pagaré els bous i no m'agraden però bé que disfrutaré d'uns actes i no acudiré a altres. A vore, hi haurâ gent que li agraden els bous i altra que preferirâ la revetla o les paelles o els varietets! Segur que hi ha gent que no li agrada disfressar-se i no per aixô demanarà compte a l'ajuntament de quan costa el ball de disfresses, no?? Tot son gastos perô és que unes festes del poble no es poden amb cost 0 per a l'ajuntament, no cregueu???

    3. Torne a dir que pensava que era una bona oportunitat per llevar aquesta tradició perô ja que es fan me n'alegre de que siga de la manera tradicional!

    ResponderEliminar
  3. El govern a menejat el cul pel poble front el poc interès d'un empresari que no s'ha preocupat pel poble, difamat??? Però si és públic!!! Que la gent no ho sabera no significa que no puga saber-ho i de difamació res, és aixina!!! 1'4 milions s'ha embutxacat el vostre amic. 2€ d'entrada??? Ni de conya!!! L'entrada en valia 5!!! Ara és gratis!! Botellons, pancartes, etc... això no és pressió del poble,són armes de confrontació i malestar utilitzades pel PP, no és el poble, és el PP!!!!!!. Tenen diners pel que volen, no! TENEN DINERS PER ALLÒ QUE EL POBLE VOL, diners per a qui volien en tenien els del PP, 1'4 milions en són prou??? com l'empresari no té interès en bous l'ajuntament portà bous per als seus ciutadans, però en garanties i sense informes dels tècnics de l'ajuntament en contra... Amb el PP sí que era aixina. El govern no volia bous??? com ho saps ventilador??? t'ho han dit a tu personalment??? no lliges els diaris?? A qui vols enganyar??? A dia d'avuí a ningú...

    ResponderEliminar
  4. Tens tota la raó ventilador. El día 28 d'agost es publica en la premsa que està formant-se una manifestació en contra del nou Govern i el dia 29 el nostre Primer Edil ens comunica que si que hi hauràn bous pero BOUS COM?

    Senyor Alcalde, deuria pegarse voste una volteta per el seu poble i preguntar a la gent si está conforme en els Bous que van a fer-se.

    La Gent que vol bous al seu poble es gent jove, que desconeix els Festejos Taurins que voste vol realitzar en el seu Benvolgut Poble.

    Pregunte, pregunte si la gent està conforme o no.

    Bueno, esperarem a vore açò que dona.

    ResponderEliminar
  5. Criticar i criticar.31 de agosto de 2011, 2:21

    Soles sabeu que criticar al govern, com ja no teniu el "xollet"...al menys el nou govern escolta al poble,si volen bous tindràn però amb la normativa adequada,ja que la plaça de bous que volia montar un senyor del poble, no la va presentar però si que va ser per a criticar.I això que tenen diners per allò que volen? serà perquè a tingut que fer un préstrec, ja que l'anterior govern, el PP, ens a deixant endeutats a tots, és a dir en la rüina.Així que abans d'escriure la notícia penseu i rectifiqueu .

    ResponderEliminar
  6. Sempre parla més qui més ha de callar31 de agosto de 2011, 2:33

    Aclaració a les mendides del Ventilador (portaveu no oficial dels colèrics del PP):

    Nº 1: No tot el poble, ni tansols una majoria, volen els bous. AIxò sí, els qui els volen arman moltde soroll.

    Nº 2: L'ajuntament mai ha dit que no volia bous. Si exigir la legalitat és mal, doncs és que ens hem tornat bojos.

    Nº 3: Mai s'ha difamat una empresa del poble. Sols s'ha fet pública una realitat i jo voldria saber totes les realitats tant del'època del PP com les de l'època del govern de coalició.

    Una veritat:
    Diners hi han pel que es vol (i per a qui es vol), que ja ho va demostrar be el PP quan manava.

    Si és que ja ho deia la meua àvia:
    SEMPRE PARLA QUI MÉS HA DE CALLAR

    ResponderEliminar
  7. este tema de los toros empieza a cansar YA no hay nada mas importante que comentar que pasa con la campeona del mundo de kicboxin que el AYUNTAMIENTO le ha denegado una ayuda para desplazarse a Austria al campeonato del mundo y se tiene que buscar la vida vendiendo calendarios para costearse el viaje y encima se ha tenido que ir al club de Altea porque aqui en TAVERNES todo son trabas y palabritas huecas bien por EL APOYO MUNICIPAL

    ResponderEliminar
  8. Bueno crec que ja està tot dit, sols dir que respecte al quiròfan i demés característiques de seguretat que es demanavem per a la plaça portàtil no ho imposava l'ajuntament sinò la llei, l'article relacionat amb les places portàtils i recintes taurins. Crec que abnas de publicar imfàmies deuriem constatar la informació, que es molt fàcil criticar sense saber del que es parla. El que està clar es que mai estareu contents en res del que es faça, però si critiqueu feu-ho amb una mica de criteri.

    ResponderEliminar
  9. Enterado del kickboxing1 de septiembre de 2011, 2:20

    Al anónimo de las 10:59, el del kickboxing, solamente decirle que esta chica por no estar en ningún club ni asociación, no se le podía dar ninguna ayuda a nivel personal, sino cualquiera pediría ayudas para cosas similares, yo practico domino que me den dinero para ir a Portugal al campeonato del mundo... sino estoy en ningún club, pues no se me da. El ayuntamiento está preparando una normativa, porque hasta ahora no existía, para poder otorgar ayudas a título personal a los deportistas de élite. A esta chica quisiera pedirle dos cosas: una es que pida responsabilidades a Manolo Vidal, famoso por prometer cosas imposible a la ligera y dos que le pida más educación a su entrenador, ya que con malos modos nunca conseguirá nada, me gustaría saber si lo que le dijo al concejal de deportes sobre el alcalde, ahora se lo exigirá a Manolo Vidal, que es, al fin y al cabo, el culpable de la situación.

    ResponderEliminar
  10. La chica esa que practica kicboxing (o como sea) no está en ningún club ni asociación de ese deporte del pueblo. No puede recibir ayudas a titulo personal. Y eso no lo dice el gobierno. Lo dice la norma.

    Entrando en el tema: si vende calendarios es porque las promesas incumplidas del PP tambien le han llegado. le prometieron todo, pero sin consignación en partida de presupeustos, sin propuesta de gastos, ni nada por el estilo.
    Una cosa como la paella de Galbis el dia de las bandas infantiles. Todo palabras. Hechos, ninguno.

    Y lo que es lamentable es que estemos aqui garbellando agua cuando lo deberia pagar la Federación. Ahora eso no se dice porque es más facil cargar contra el gobierno

    ResponderEliminar
  11. Quant va anar a demananar això la xica? Abans o després de canviar de club?

    ResponderEliminar
  12. El tema dels diners és ben evident: ho paga l'ajuntament i fins ara no ho feia. Eixos diners estaven consignats el pressupost? Ja ho sabrem, no patiu que ho sabrem.

    ResponderEliminar
  13. El ajuntament te diners per el que vol. Estos del Bloc que saben si. DE qui es la empresa que fa la reparació de la gespa del vergeret?

    ResponderEliminar
  14. La reparació de la gespa del Vergeret la fa una societat i no cal amagar res, un soci te familiars en el govern actual del Bloc.

    Però el que importa ara es saber ¿Quant va contractar l'Ajuntament a eixa empresa?
    Pues la contractació va ser en la passada legislatura, quan manava el PP.
    ¿O es que no recordes que la faena la va començar amb el sembrat del camp?
    I el contracte del PP és sembrar i el manteniment corresponent durant un temps, cosa normal perquè es un treball especialitzat.
    És ni més ni menys que com s'ha fet en el Camp de Futbol: l'empresa de Barcelona va fer la faena i te contractar el manteniment, com el que es va fer la setmana passada. ¿O no lliges la premsa?
    I t'ho repetesc: el contracte li'l va fer el PP simplement perquè oferia el mateix que altres però més barat. No tenim desplaçament.

    Una altra qüestio: saps que tot això que es fa al Vergeret li costa al poble la cinquena part ( Si 1:5 o si vols 1/5) del cost que te fer el mateix en el nou camp de futbet 7 que ha muntat la Diputació? Però clar allí no es pot fugur i fa el manteniment am qui contrcta i vol la Dipu

    Per què abans de tirar la pedra, no s'informeu?
    I tant de bo fera el manteniment de tots els camps del poble. L'Ajuntament s'estalviaria un bon pastó tots els anys, a més de que som una de les millors empreses que hi ha avui dia i treballem per tota Espanya.

    ResponderEliminar
  15. Senyors del govern:

    Entre el facebook "preguntes i respostes", els comentaris que feu a tots els blogs, convidant a events i rodes de premsa.... quantes hores dedicades a cuidar la imatge, espere que dediqueu les mateixes a treballar pel poble.

    ResponderEliminar
  16. Tu creus que això de blogs, faceboox, etc. de la xarxa ho porten directament els regidors? Gent del partit, gent del partit...

    I val mes això, que no costa diners, que l'engendro de web paralela a la de l'ajutnament, eixa que es tavernes.es, invent de propaganda del PP que hem pagat a una empresa perquè el fera.

    ResponderEliminar
  17. Informar al poble també és traballar per un poble millor. No vullc que es continue amb el model del PP de fer el que li donava la gana a l'alcalde, beneficiant els amics i sense donar explicacions.
    Les cagades que han eixit als calaixosa de l'ajuntament així ho indiquen.
    Més serietat, per favor!

    ResponderEliminar
  18. Senyor anònim, se li diu transparència.
    Treballar per poble?
    Tranquil, millor i més que els teus amics del pp.

    ResponderEliminar