domingo, 14 de agosto de 2011

L'AVINGUDA A FOSQUES I AMB GIMKANA D'BSTACLES

El dissabte per la nit l'Avinguda de la Marina  estava més a fosques que la Cova del Bolomor en un eclipse de lluna ple de núvols a les 4 de la matinada.
Era impossible saber qui caminava, tot a fosques. És que ningú passejava i veia eixa foscor? No potser que es deixe de costat un tema tan important com la il·luminació d'un passeig com l'Avinguda i menys en agost.
A més, s'han deixat palmeres encarades en els passos de vianants, que un invident creua per eixe pas de vianant, a l'altura dels "bazars", toparia amb una palmereta plena de branques punxoses.
La llum i la colocació de palmeres són detalla que es poden solventar amb un poc d'interés i no cal esperar a vore que es fa amb les obres de l'Avinguda.

10 comentarios:

  1. El filaorr de perles14 de agosto de 2011, 3:19

    Menut desastre de projecte que varen aprovar estos del tripartit.
    Ja veus deixar sense llum l'avinguda a les 4 del mati. Amb la necessitat que hi ha de llum a eixes hores. Jo mateixa pensava anar a filar perles a eixes hores amb la llum de l'avinguda i estalviar-me la llum de casa, però no ha pogut ser.
    Fora el tripartit que ha aprovat eixe projecte desastre que ens deixa sense llum. I amb palmeres molestes. I amb ferro portat de Rumania per fer unes agonetes. En el cap es pegaria jo a eixos del tripartit amb una barra de ferro per fer eixos projectes.

    ResponderEliminar
  2. La Avenida sense llum i la Pl. del Moro sense banquets desde fa mes de dos setmanes.
    Es esta la gestio del tripartito?

    ResponderEliminar
  3. HUI 15 D´AGOST TAMBÉ ESTEM A FOSQUES , PERÓ DE SEGUR QUE ELS DEL GOVERN TRIPARTIT TENEN LLUM,HARA BE ELS COMERCIANTS I TURISTES DE LA PLATJA QUE ES TOQUEN EL NAS. BONA PROMOCIO TURISTICA DE TAVERNES!
    L`ALCALDESSA NO TE RES A DIR?

    ResponderEliminar
  4. Mala comparació:
    La Cova del Bolomor és oberta i no està a fosques.
    Parlar per no callar!

    ResponderEliminar
  5. ventilador mal parlat15 de agosto de 2011, 12:06

    ensenyat a escriure i conta alguna cosa de trellat

    ResponderEliminar
  6. hola a totes i a tots:
    m'agradaria que algu m'explicara el abocador d'escombros que hi ha en el parking de l'esquerre a l'entrada de la platja. que poca vergonya per la imatge de la platja i espere que ningun xiquet es faça mal.

    ResponderEliminar
  7. ventilador? es de veres de carmen canet esta cobrant 2800 € de l'ajuntamnet + uns 2000 de profesora de les monges?

    ResponderEliminar
  8. No es de veres:
    Carmen en cobra 70.000 + dietes de l'ajuntament a l'any (no havia de ser menys que Manolo) i 3.400 (regals d'alumnes i de les monges a banda) del col·legi.
    A vore si t'informes be!

    ResponderEliminar
  9. no pot ser que estiguera tot a fosques com digueu, perquè hi havia lluna plena i jo, que vaig estar en la muntanya el dissabte per la nit, es veia sobrat per a caminar i tot sense llanterna ni res...parleu perquè no sabeu què dir davant de coses més grosses.

    ResponderEliminar
  10. Aleshores, qui mana en aquest poble? A vore si jo m´aclarixc. Jordi Juan és l´alcalde, Carmen Canet és la que mana i, que fem de Karina???algú sap algo d´ella????es que jo crec que la tenen un poc excluida!!!!Per a formar el tripartit si que la necessitaven!!Doncs que fem ací?????Acó es una democràcia o Franco encara circula per aquest poble...

    ResponderEliminar