miércoles, 3 de agosto de 2011

LA PELA ÉS LA PELA I EL GOVERN VOL EIXA PELA

Quin rebombori hi ha per la platja...ens diuem que el govern de Tavernes vol assumir la gestió de les pistes de padel de la Goleta.
Fins ara, eixes pistes, que encara no estan ni entregades, les gestionava l'associació de comerciants de la platja. Ells feien els torns de joc per 5€ l'hora, s'encarregaven del manteniment, de les reparacions, de fer horaris, de montar tornejos... de tot, inclòs amb els diners que es treien es col·laborava amb actes com l'encontre de bandes.
Ara resulta que algú que mana molt en el govern, més que l'alcalde, vol que eixa gestió la faça directament l'ajuntament. Nosaltres ens preguntem, per que tocar una cosa que funciona? no hi ha cap quixe, els horaris es donen be, les pistes estan impecables i l'associació de la platja es finança sense recurrir a l'ajuntament i damunt fa coses per la platja.
A que ve eixes ganes d'abarcar-ho tot i canviar allò que funciona? Eixa no es forma de donar suport a la platja.
Per 5€ es tallarà el finançament d'una de les associacions que més força ha agafat en els últims mesos a Tavernes.

19 comentarios:

  1. Com quedem els 5 euros es per al finançament de l'associació o per col·laborar amb altres actes?
    I que les pistes estan en bon estat i manteniment?

    Ulleres, amics, ulleres.

    ResponderEliminar
  2. Cal afegir a la noticia que no hi ha cap paper escrit en l'Ajuntament que diga o confirme que l'associació ha de fer la gestió, amb la qual cosa s'esta incorrent en una il·legalitat.
    Cal afegir que com la urbanització no està acabada, legalment no es pot accedir a les pistes. Si passa alguna cosa se la carrega l'ajuntament.
    Cal afegir que hi ha gent que està donant classe de pàdel i fent el seu negoci particular.
    Cal dir que se li va advertir a l'anterior regidor d'Esports. S. Ribis, que no podia donar eixa gestió a ningú ni usar-se fins acabar la urbanització.
    Cal afegir que no es pot cobrar per ús de les pistes perquè no està contemplat en cap ordenança eixe cobrament.
    Cal afegir que l'ajuntament només ha demanat copia del paper que es concedeix la gestió, perquè en l'ajuntament els del PP no deixaren cap document i es vol saber quina és la situació.
    Cal afegir que només s'els ha demanat també un resum de l'activitat, cosa molt normal que l'ajuntament vulga saber que es fa en una instal·lacio esportiva municipal.

    Cal afegir que en cap moment s'ha dit quevan a llevar-los la gestio.

    ResponderEliminar
  3. Que vols dir amic, que tame aneu a tancar eixes pistes?

    ResponderEliminar
  4. No cal tancar-les. No s'havien d'haver obert legalment. I això els del PP ho sabeu.
    El que no es compren es com el PP les va deixar obrir quan sabien que era il·legal i com adjudica una gestio il·legal i deixa cobrar de manera il·legal.

    Para algun amiguito del alma?

    ResponderEliminar
  5. Mon pare no té nas...4 de agosto de 2011, 8:35

    ¿Legal, il·legal? estem en un país de funcionaris de finestreta, si per estos fora no s'obriria mai res... No veig que hi ha de mal usar unes pistes que ja estan acabades, no veig res de mal que les gestione una associació local i més si és de la mar.
    Per cert la gestió està sent excel·lent.
    No veig perquè el nou govern ha de ficar el nas.
    Les coses que van bé no s'han de tocar.
    Si fóra pel govern les pistes estarien tancades en un forrellat fins que els del govern feren una inauguració oficial i tots ens quedaríem en ganes de jugar.
    Crec que el govern està clavant la pota i no té perquè canviar coses que van bé.
    Si jo fóra de l'associació li cantava les 40 a la magnànima regidora de turisme.

    ResponderEliminar
  6. Mon pare no té nas...4 de agosto de 2011, 8:37

    Per cert, a l'anònim de les 06:37 que acaba dient "algun amiguito del alma?".
    Veges tu els nous becaris de turisme de qui són amics...t'ho dic, del Bloc. Casualitat? quasi segur.

    ResponderEliminar
  7. A mon pare no te nas:

    Pots dir totes les bovades que vulgues, com l'has dita amb la gent que tria els becaris, però vulgues o no el secretari general de l'ajuntament va avisar al PP que no es podia fer cap activitat fins que la urbanització del sector 12 no estiguera acabada. I que tot el que anava a fer era una il·legalitat.
    De fet, el mateix tècnic una de les primeres coses que va informar a l'actual govern era la il·legalitat en que s'estava incorreguent amb el tema de l'ús de les pistes, i que a algú "li podia caure el pel" si passara alguna cosa.
    Es lamentable que de un tema que pot dur problemes i molt greus a l'ajuntament, hi haja algun irresponsable que diga les bovades que diu i que s'arribe a preguntar perquè el govern municipal ha de ficar el nas.... en unes instal·lacions municipals!
    Lamentable.

    ResponderEliminar
  8. són amics del Bloc? estas segur que ho pots afirmar? no deus ser estudiant, perquè si ho fores sabries que eixes beques les dóna la diputació, i estiguéren adjudicades abans de la data límit per la formació del nou govern local (11 de juny de 2011). Abans de parlar informa't. Gràcies.

    ResponderEliminar
  9. I què???? Els becaris de turisme d'altres anys eren tots del PP... Amb la quantitat d'amiguitos que han col•locat els del PP, amb la gent que han contractat amb l'amenaça de: sinó està Manolo, ja no vos contractaran més... Voteu-li!! Com s'atreviu a queixar-vos d'uns becaris de turisme, vergonya cavallers, vergonya...

    ResponderEliminar
  10. La Llei 14/2010 de 3 de desembre ho deixa ben clar que les pistes no es poden usar fins que l'ajuntament haja rebut tota la urbanització.
    També l'ajuntament haurà d'atorgar llicencia d'explotació de l'activitat.

    L'ajuntament, que ha de donar llum, està donant fum i caent en una il·legalitat. I això ho saben, l'anterior i l'actual govern. Normal per tant la preocupació del tripartit, perquè li pot vindre un bon embolao si passa alguna cosa.

    ResponderEliminar
  11. Mireu, de quin partit son com el president i resta de membres del tribunal que avalua els becaris de la Dipu. Tret de la web de l'ajuntament.

    BASE SISENA. Comissió avaluadora, concessió i tutors per al seguiment de les beques.
    Per a l’examen de les sol•licituds de beques es constitueix tres comissions avaluadores
    classificades per àreesd’activitat i que estaran integrades pels següent membres, tots amb veu i vot:

    Comissió avaluadora de les àrees d’activitat següents:
    Activitats agràries; Manteniment, obres i servicis; Informàtica.
    Membres d’aquesta comissió avaluadora
    - President: Mario Enguix Sales.
    - Vocal: Juan Tormo Flores.
    - Vocal: Andrés Moscardó García.
    - Secretari: Enrique Selfa Vercher.

    Comissió avaluadora de les àrees d’activitat següents:
    Activitats físiques i esportives; Administració; Secretariat i finances; Assessoria Jurídica i Econòmica.
    Membres d’aquesta comissió avaluadora
    - President: Salvador Ribis Grau.
    - Vocal: Enrique Cuñat Verdú.
    - Vocal: Amparo Morales Perelló.
    - Secretari: José Luis Merenciano Ibañez

    Comissió avaluadora de les àrees d’activitat següents:
    Documentació; Turisme; Servicis Culturals; Sanitat, Periodisme.
    Membres d’aquesta comissió avaluadora
    - President: Amparo Espí Felis.
    - Vocal: Carmen Vidal blasco.
    - Vocal: Jose Miguel Talens Gascón.
    - Secretari: Vicente Gómez Fuentes.

    Ja veus president i secretari de turisme son una regidora i marit de regidora del PP. I estos triarien a un del Bloc? De risa.

    ResponderEliminar
  12. "Amiguitos del alma" ja se'n veuen per ahí, i més que se'n voran.

    ResponderEliminar
  13. Les pistes no es deurien de utilitzar ja que hi ha un informe encontre de l'Ajuntament en el que diu que l'urbanització no esta acabada i no es pot entrar. Eixes pistes les tenia que fer el Agent urbanitzador i estan fetes en el plan E, eixes pistes estan enfront de la Residencia del Sr. Eugenio i no tenien que anar alli, eixes pistes no tenen el mateniment adequad i el que escriu el comentari no les a vistes, eixes pistes no hi ha ningun contracte en ninguna associaacio. Aixi que no es deurien utilitzar fins que no estiguera tot arreglat.

    ResponderEliminar
  14. No m'ho puc creure8 de agosto de 2011, 11:16

    Si eixes pistes les tenia que fer l'agent urbanitzador i no les ha fetes, la cosa em sembla molt greu i més quan les han pagades amb diners del plan E.
    Això seria un pressumpte amiguisme pagat amb diners publics.

    Si fora aixina, l'ajuntament tindria que demanar que li tornaren els diners o que pel mateix valor li feren obres per al poble. Que son vora 200.000 euros.

    ResponderEliminar
  15. Gràcies al PP les pistes les hem utilitzat i disfrutat, si fora pels funcionaris i el tripartit encara seria un camp de brossa. Cal ser valent i apostar, gràcies això hui en dia Tavernes té pistes de padel. Ara vorem quan el bloc fa la ciutat de l'esport o quan acosta l'estació com va dir al seu programa...

    ResponderEliminar
  16. La setmana que ve comencen i es diu que es pagaran amb els milions de superavit que li ha deixat el PP.

    ResponderEliminar
  17. Peter Griffin diu:

    Ara la culpa la tenen els funcionaris? Si els politics feren més cas als funcionaris i menys al seu ego i a "Aixó es fa així perque ho dic jo" no tindriem eixos mal de caps, pistes padel, piscina, remodelació avinguda de la marina, etc...
    A vore si ho he entes bé?
    1.- Es fan unes pistes amb dimers públics, o siga de tots, en un lloc on no te "competecies" l'ajuntament ja que és competencia de l'agent urbanitzador, es a dir una cosa que ha de pagar una empresa privada es fa amb diners públics, "Bien 3 puntos!!!"
    2.- Un equipament que NO ha de fer l'ajuntament, el fà, que ja possats podia haver-lo fet en terrens municipals.
    3.- Si amb tot açò no hi ha prou, sense fer concurs ni plec de condicions es cedeix l'explotació a una associació, resumint l'ajuntament-govern central paga les pistes i altres s'emporten els diners sense cap contraprestació. Impresionant!!!
    4.- Que passaria si per una d'aquelles un dels usuaris que paga per fer ús de les pistes pateix un accident per falta o deficient manteniment, o desperfectes a la inexistent urbanització, qui es fà responsable l'associació? o l'ajuntament? No cal que conteste, veritat?

    Senyors més seny i menys pensar amb les "gaviotetes" i més amb el cevell.

    ResponderEliminar
  18. A l'anònim de les 09:14, dir-li que es veuen els bous molt re-bé des de la barrera, i que si per este anònim fóra, tot seria un "apostar i ser valent".
    Si passara algo en eixes pistes il.legals, ja voldria jo vore lo valent que seria entonces, ja...
    no tinc res en contra de que es façen pistes de lo que siga, però sempre dins d'unes condicions idònies i dins de la legalitat.
    Supose que el Bloc, o el PP si encara seguira en el govern ara, o qualsevol altre partit que eixira en unes eleccions, farien la ciutat de l'esport o acostar l'estació quan pogueren fer-ho. que tots volen el bé del poble, d'això estic segur!!!

    ResponderEliminar
  19. Les pistes ja estaven en marxa quan Jordi, Canet i Sansaloni ja eren regidors en l'opisició i no digueren res de res. Què és? que era correcte utilitza-les? o que no s'acostaven massa per l'ajuntament i no ho sabien?
    Ara els ve la picor perque volen fer-se amb el control de tot, inclòs unes pistes de padel que l'associació de comerciants de la platja ha fet una gestió perfecta sense cap incident i donant cabuda a tots.

    ResponderEliminar