martes, 2 de agosto de 2011

COM CADA DOS ANYS ES NETEJA LA SEQUIA MARE

L'ajuntament de Tavernes ha netejat, com cada dos anys que es fa, la Sequia Mare per a llevar-li el sollatge que s'acumula.
El camí ha estat tallat pels treballs de neteja.
Una màquina arrastrava el soll i el treia fora perquè es retirarà amb un camió.
No sabem si s'ha fet com altres anys que una persona anava davant la màquina per evitar afectar a l'espècie protegida de Petxinots que hi ha en eixa sequia. D'això no s'ha dit res, per tant suposem que no s'ha tingut en conter.
També ens ha extranyat una cosa, i és que els treballs els facen una empresa de fora del poble, havent en Tavernes diferents empreses de maquinaria pesada. què passa?

9 comentarios:

  1. A més, els ecologistes del tripartit no han tingut altra ocurrència que tirar les restes al costat dels cremadors de la Torre Guaita, a menys de 25 o 30 metres.
    Han sigut molt escrupulosos en els contenidors de selectiva de la placeta Metge Grau i en este cas ha brillat per la seua absència les normes d'higiène.
    Visquen els ecologistes de saló!!

    ResponderEliminar
  2. En la vida ni menys governant el PP ha anat cap home davant de la màquina per evitar danys als Petxinots i s'ha desfet la colònia moltes vegades. Fotos i articles en la premsa denunciat eixa agressió n'hem vist moltes vegades. I mai ha contestat el PP als articles on es denunciaven. No podien: les fotos eren apabulladores.

    De fet, i en demanar permis, la Conselleria fa avisar a l'actual govern que no podia destrossar ni afectar més d'un 25% d'exemplars de la colònia, norma que es va donar a l'empresa que feia la neteja i es va establir una manera especial de neteja per no afectar els petxinots.
    O siga, que s'ha tingut en compter i tant com s'ha tingut en compter. I si no ves i comprova-ho a vore si veus molts exemplars morts fora de la sequia i posa les fotos.

    Independentment de la critica que pugues fer al nou govern, el que no t'hauries d'estalviar es assabentar-te de les coses abans d'escriure res. Perquè en l'explicació que es pot llegir en la premsa es diu ben clar: els treballs van a fer-se de manera diferent per tal de respectar la flora i la fauna.

    ResponderEliminar
  3. Ye tio vos contesten a tot i donant mes arguments i explicant mes coses, yo de vosatros callaria macho cada vega que parleu vos tanquen la boca. Pa que critiqueu si vosatres o vau fer pijor.

    ResponderEliminar
  4. Que han costat estes obres de neteja?

    Tinc entes que amb el PP el coste era 0 €?

    Ja ponden "estalviar" en jornals que si la gestio que van a fer es esta millor que els del tripartito es queden a casa

    ResponderEliminar
  5. Soy el amo de una de las tierras que estan al lado de la Cequia Mare. Hace lo menos 6 años que no se limpiaba como ahora. A mi me gustaba ver a Mario por el termino y no se que dara la mujer que han colocado para concejala de agricultua, pero al menos ya se han preocupado de limpiar.

    ResponderEliminar
  6. La sequia es neteja cada dos anys, i enguany la neteja l'ha fet una empresa de fora del poble i les del poble amb les màquines parades.

    ResponderEliminar
  7. Hi ha un que ha dit que la sequia es neteja cada dos anys, i enguany la neteja l'ha fet una empresa de fora del poble i les del poble amb les màquines parades.

    Un atre que parla d'oida. Com es nota que no tens terra al costat. 2 anys? Ni cada cuatre ni cinc. Igual no saps ni on està eixa sequia.

    ResponderEliminar
  8. Al PP TOT, PERÒ TOT, li costava 0 euros, clar que sí, aixina s'explica el deute que té l'ajuntament!! ara resulta que hi ha empreses de neteja que treballen per 0 euros, clar que sí, que vols dir que el govern del PP no paga a cap proveedor? Ah vale! Ara ho entenc! Amb el gasto 0 euros que l'empresa nos cobra, nosotros haremos... i al final la pilota és fa enorme i la gent treballadora no cobra.

    ResponderEliminar
  9. El PP sempre contractava empreses del poble, clar q si!!! mireu-vos primer a l´espill, chupopters!!!

    ResponderEliminar