miércoles, 3 de agosto de 2011

JA LA TENIM: FESTA Vs DESCANS

Hui el diari publicava que a l'edifici Marivent de la platja de Tavernes els veïns han penjat pancartes queixant-se dels sorolls del cap de setmana, del botellón i els cotxes-discoteca.
Els veïns afirmen que estan farts de pagar-la ells sempre amb el soroll.
Les protestes es produixen damunt en un cap de setmana on en la zona de Padur va a fer-se la concentració motera amb un programa molt interessant; concerts, discomòbils, espectacles, sopars...
Què predominarà el dret a descansar o el dret a disfrutar?
Vorem quan es fa el tancament i les mesures que es prenen perque no es moleste mes del que siga necessari als veïns.

5 comentarios:

  1. El que esta passant ahi es ilegal. No es pot tolerar eixe volum de soroll. Totes les festes les fan en el mateix lloc.
    Si el ajuntament esta consentint tots estos espectacles, permitint els botellons i que els locals i xiringuitos tanquen per damunt de lora permesa que es preparen. Hi ha gent que ho tet tot ben regitrat i quan denuncien en valencia el responsable subsidiari de tot aso sera el ajuntament. Hi ha politic que sera acusat de prevaricació i tecnic municipal que serà sancionat. Amb eixes coses no es juga.

    ResponderEliminar
  2. Jo tambe ho patisc pero les coses com siguen4 de agosto de 2011, 2:16

    Quina llàstima que només se'n recorden de santa barbara quan trona.
    ¿Eixos que protesten son els mateixos que han estat 16 anys callant perquè manaven els seus?.

    ResponderEliminar
  3. I per qué no parlem dels altaveus exteriors del "xiringuito" montat en el Pub Acuarium??!! Estan en marxa des de les 12 del migdia fins a la matinada quan tanquen.

    ResponderEliminar
  4. No entenc perquè s'ha fet coincidir la volta a peu que tanca la circulació amb la concentració motera, justetament en la vesprada on arriben els moters. Caldria ser més previsors, no?

    ResponderEliminar
  5. ¿Es que os habeis dado cuenta este año de todo esto?

    ResponderEliminar