viernes, 26 de agosto de 2011

¿EL JALEO DELS BOUS AFECTARÀ EN EL FUTUR AL TIR I ARROSEGAMENT?

Vaja botifarra que està tragant-se el Tripartit, i com més parla dels bous més s'estaca en el fanguer.
La realitat és que no hi ha bous. El motiu, el govern demana a qui feia fins ara els bous més garanties, és a dir, considera que estem parlant d'una plaça de bous on es toreja i per tant fa falta quiròfan, cavalls que arrosseguen els bous, professionals del toreig... Qui feia els bous recalca que ells fan bous al carrer però en un recinte taurí i que per tant ja acomplixen la normativa perquè no els fa falta un quirófan i sols un equip mèdic, una ambulància i tindre consignat un hospita.
Eixa és la veritat. Mentre la penya s'ha explicat i ha callat, el govern seguix parlant i diu que sí que vol bous, però amb garanties, que no se'ls ha presentat cap projecte...
El PP ha tret la cavalleria i ha dit que l'únic culpable que no es facen bous és el govern perquè no cal tan requisits (fent una comparança: si tu vas a peu, no cal que et poses un casc per si de cas).
La veritat és que no hi ha bous perquè ja no dóna temps material a montar-los. Ara va i un grup de gent convoca per facebook i twiter un botelló el 9 de setembre a la Plaça major a les 0h per defensar que es facen bous a Tavernes.
QUIN CACAO MARAVILLAO!!!
Al final, el bous s'han acabat i possiblement eixa polémica afecte molt prompte també el tir i arrosegament, perquè tampoc tindrà suficients garanties, ni assegurances i es fa amb animals. Són situacions similars, al tir i arrosegament els recordem que també va haver un accident quan un camió de cavalls va perdre el control i va colisionar contra un casa del veïnat. Esperem que l'any que ve tornen els bous, el govern rectifique, i no s'atrevisca a tocar el tir i arrosegament.

14 comentarios:

  1. Jo crec que l'event del face i tw l'ha fet el tripartit per voler desmereixer així el moviment de la gent que vol bous. Crec que és una maniobra política digna del Bloc per a dir després "mireu els defensors dels bous, sols volen bufar-se en la plaça major".
    Jo vos anime a no anar al botelló, però a vestir-vos de bous, vaques, toreros, cavall...en la nit de les disfresses i davant de tots, en la plaça, taure-li els colors a qui toca.

    ResponderEliminar
  2. Jo anime a que no crispeu tant i a que feu memòria del que ha passat més d'una vegada a Tavernes per no tindre bous de forma segura: accidents, ferits, i alguna cama amputada. Per favor, no feu tanta demagògia, si enguany no pot ser, serà el pròxim.

    ResponderEliminar
  3. Primer, Arevalo.
    Després, pagar a les paelles.
    Ara, sense bous,
    Que serà el seguent?

    ResponderEliminar
  4. Clar que el govern volia més garanties.

    Ell mateixa en nota de premsa ha publicat que en tants diners que te l'empresari que ho pague ell tot.

    Si a la fi en lo sabuts que son obligaràn a els empresaris a que paguen ells les Festes del Poble i eixina tots a disfrutar.

    Ay mare!!!!!!! No saben per on van, no saben administrar, demanen garantíes i com no eixen amb la d'ells fan igual que el xiquets es posen a pegar pataletes i publiquen en una nota de premsa la regidora de "DISCIPLINA" coses particulars de varies persones.

    Doncs VATJA DISCIPLINA!!!!!!!!!

    Vatja exemple que esteu donant.

    I sols porten dos mesos i mitj governant.

    Qué passará d'aci un parell d'anys? El que estem esperant tots UN DESASTRE.

    ResponderEliminar
  5. Pagar a les paelles??

    Pero estos del tripartito no saben que es ilegal cobrar sense que el plenari aprobe un preu public.

    Que demanen un informe a la interventora a vore que els diu?

    Estos apliquen la legislació per als altres pero per a ells barra lliure.

    ResponderEliminar
  6. El seguent ja es:
    Sense PP i els seus xanxulos.

    ResponderEliminar
  7. ¿Vols saber què serà el següent??? Que València serà Catalunya 2.

    ResponderEliminar
  8. Jo te puc assegurar que els que estan organitzant el botello son "las juventudes"del PP no se que volen conseguir pero si volen bous que es presente un progecte, jo estaria per organizar bous al carrer major com es feia abans perdoneu per les faltes.

    ResponderEliminar
  9. JJJJJJJJJJJJ dijo...

    una quantitat immensa de burrades.
    Vergonya tindria jo de fer propostes com estes i damunt fer-les propaganta amb mentires al personal.

    ResponderEliminar
  10. I si a tavernes no hi han bous, significa que a festes del poble tallaran l'aigua per a reduir costos?

    ResponderEliminar
  11. És una plaça, no un carrer27 de agosto de 2011, 23:41

    Menuda comparança
    "fent una comparança: si tu vas a peu, no cal que et poses un casc per si de cas".

    I si la llei va i diu que te n'has de posar? Que fas?
    .................
    Una altra comparança:
    Jo tinc un cotxe, i tinc la bona sort que em fan un contracte de 4 anys de treball a Australia i em deixe el cotxe a casa. Per tant durant eixos 4 anys no he de pagar l'impost de circulació municipal i com que el cotxe no circula la revisió de la ITV que l'he de fer l'any que ve no s'ha de fer.
    A mi em sembla que no: a pagar i passar la ITV
    ..........
    Una altra comparança: em munte un ascensor en la meua casa del carrer Sant Agusti i quan em diuen que presente contracte de manteniment, papers industria, els de la llum, dic que no calen perquè l'ascensor el pense gastar quan siga vell i ara amb 38 anys no em fa falta.
    Em sembla que no: tots els papers que cal i si no el vols usar es problema teu.
    ............
    Un altre:
    Jo munte la plaça però per a fer ball i concerts. Com que no faig bous, no em cal ningún permís de plaça.
    Veus encara més facil. Pero no es així
    .............

    Si és plaça de bous, fa falta permís de plaça de bous. Tu després fes o no bous de lidia, i el que vulgues. El permis es dona a la plaça i després hauras de tindre'n un altre dels d'espectacles.

    ResponderEliminar
  12. jo estaria per organizar bous al carrer major com es feia abans perdoneu per les faltes.


    Bingo!!!!

    ResponderEliminar
  13. El ventilador va dir: Esperem que l'any que ve tornen els bous, el govern rectifique.

    Esperem que una cosa que els bous no se n'han anat que el ventilador rectifique.

    Però ara dirà que són al carrer Major, molesten als veïns, s'embruta el carrer per les caguerades dels bous, que son quatre dies i no huit, que no hi ha dret a que no es facen en plaça, que això costa diners .

    Au, ja tens tema pel pròxim

    ResponderEliminar
  14. M'han dit que volen fer Bous al carrer, peró al carrer major. Si ja ens destorben als veins del carrer major a falles, ara mes ?...Ho trobe una falta de cordura total, en plé secle XXI.Podrém accedir a les nostres cases mentres la vaca intente pillar a algún bufat?, o ens tindrém qu'esperar a que tanquen a la vaca?, i si mentres la vaca está fora m'agarra un "cincdecopes", ¿en conter del SAMUR, vindrá José Tomás amb la seva cuadrilla a prestarme els primers auxilis?.Aiiii, quant de "cagalamandurrio". Supose que a la vaca li posarán a les pates unes deportives, de lo contrari s'esvarará i es trencará "el ballaor del anca", pobreta...

    ResponderEliminar