domingo, 28 de agosto de 2011

JA VAN SABENT-SE COSES DE FESTES

Sense ser de manera oficial ja van sabent-se coses de festes 2011. No hi haurà bous. La Festa Jove es farà al pabelló multiusos del Vergeret a càrrec d'una empresa privada, es preveu que facen el concert de Hora Zulu i de la Gossa Sorda cobrant entrada a 5€.
La nit de cantants de dos nits passa a una sola nit. Les paelles seguiran sent dijous als sequers (no sabem si es pagarà o no).
Es diu que s'ha canviat el show de Arevalo i que vindrà Xavi Castillo (vorem si a Tavernes s'atrevix a clavar-se en les falles, s'atrevirà?, o amb l'església amb la regidora Carmen Canet com a presidenta de les confraries).
Les disfresses divendres a la Plaça Major i amb l'orquesta Kustom a la Festa Jove.
Les xarangues sí que es fa, igual que el tir i arrossegament (de moment).

21 comentarios:

  1. En altres blogs es diu que es fa música en valencià a festes ara. Això no és cert, en festes ja va vindre Bajoqueta Rock estant el PP i totes les festes hi havia rock local, així és que no hi ha res de nou en estes festes...sí que hi ha una cosa "els bous invisibles", jo em vestiré de vaca a les disfresses i anime a tots a fer el mateix, que predomine la temática taurina, i que l'any que ve el govern rectifique i pose bous novament.

    ResponderEliminar
  2. que li donen a tots els que volen maltratar als animals no fa falta anar als bous per a divertir-se.PUTOS PEPEROS, ALA MERDA AMB ELLS.

    ResponderEliminar
  3. Es vergonyos el boom dels bous, no hi han coses mes importants de que parlar?, quin benifici aporta al poble que hi hagen vaquetes?, si parlem de tradicions, recorde els jocs tradicionals que feien en la plaça: la biga ensabonada, carrera de bicis en obstacles, pero que passa que ahí no hi ha negoci?. En podeu dir el benifici que aporten els bous en cuant el consum de beguda i drogues?, desgraciadament cada día es major, i sigam relistes, que el que no vullga voreu es que no vol, els bous, es un focus que en el cual, el consum de alcohol es de escandalo. L´any passat vaig ser testic de una vetlada de bous en els meus fills, menors d'edat i vaig tindre que anarme'n: primer una brega de dos xiques, entre una vaqueta i altra una música electrónica de pitis insoportables i una quantitat de jovens passats de tot, en que la cara de vergonya que estigueren els meus fills veguent en nefast espectacle i ara hi ha que hi haja gent que va aprofitar-se de l´ignorancia de la gent jove i damunt, no una manifestació, si no un botelló. Pero en qui poble estic vivint?

    ResponderEliminar
  4. El bon jugador sempre ha de tindre una carta amagada. Quina és la carta amagada d'eixe bon jugador que dirigeix l'Ajuntament?

    No s'entereu de la festa i parleu massa. I qui molt parla, molt l'erra. Al final de la correguda, vorem qui riu millor.

    I publica-la. Perquè algú s'haura de vestir d'home invisible, almenys per no fer el ridicul després d'algun comentari que envia ací.

    ResponderEliminar
  5. Algu ha dit: Això no és cert, en festes ja va vindre Bajoqueta Rock estant el PP

    Pues si en 16 anys del PP només ha vingut Bajoqueta Rock, si que es treballar ben poc per la musica en valencià. Quants anys fa això? Segur qui ni te'n recordes. Jo sí.

    ResponderEliminar
  6. El ventilador publica una noticia i rápidament apareix un comentari, enseguida, 2 o 3 min de diferencia, per supost negatiu per al nou govern, i ja no hi ha més actualitzacions fins ves a saber tu, 3 o 4 dies, conclusió: el moderador d'aquest blog escriu la notícia i es respon a si mateixa, quina manipulació!!! Com es nota que ací no hi ha pluralitat, me'n vaig a altre lloc. Ací es censura (encara estic esperant el meu comentari dels cubates de Manolo i companyia que prenien abans al setè sois) i no hi ha pluralitat.

    ResponderEliminar
  7. Ara a la Senyora Regidora de Disiplina si li pareix que publique els diners que ha facturat l'empresa privada que es queda aquest any la carpa.
    Ho pot publicar perque eixes dades están presentades en Hicenda. No?

    ResponderEliminar
  8. Com podreu imaginar el nou ajuntament va començar la seua tasca en el mes de juny, aleshores les festes per a aquest any ja estaven quasi totes planificades amb contrats firmats ja des de l'any passat. Per tant pel que fa a les festes del 2011 jo crec que el nou ajuntament ha tingut més ben poca capacitat de maniobra.
    Pel que fa als bous, com a opinió personal diré que ja era hora que no en feren!!! Ni bous al carrer, ni a la plaça ni a la mar! Qué ganes les meues de vore-ho desaparéixer!! De totes maneres crec que se l'empresa interesada havera presentat a temps els permissos i el projecte que cal supose que hi havera hagut de nou bous enguany. Per sort (torne a dir que és opinió personal) han arribat tard!!
    Lo del rock en valenciâ...sempre hi ha hagut algun que altre concertet en valenciâ, no!??? també a l'época del PP!

    ResponderEliminar
  9. quanta gent no ha vist el "xow" d'Arèvalo? que porta en canal nuev des de temps ancestrals... gairebé tots coneixem els shows de l'Arèvalo, cosa que del Xavi Castillo no. És per això i per una nova temàtica d'humor que agradarà segur a tots, ja siga clavant-se en la figa de sa tia o en qui siga, mentre siga humor, ben fet estarà!

    perquè no es tindria que atrevir a clavar-se en les falles? per si li boten foc en acabar-se el show? o per que no s'hauria de clavar en l'església? per que estiga Carmen Canet? ja, ja, ja, ja... ventilaoret ventilaoret, que Carme siga la presidenta del que siga no significa que haja de manipular ni deixar de fer la crítica humorística que ell fa.

    Per unes festes més valencianes que mai.

    Foc al clero i a les confraries!!

    ResponderEliminar
  10. A mi em pareix bé que no hi hagen bous a la plaça de bous, però almenys l'ajuntment es deuria de preocupar de fer alguna cosa alternativa als bous... ja que si no hi ha bous, molta gent es queda sense "diversió". L'ajuntament ha de garantir que tota la poblacó estiga satisfeta amb les festes del poble, els hagen votat o no, pareix que només es facen festes per als que els hagen votat. Si no hi ha bous que facen alguna altra cosa alternativa

    ResponderEliminar
  11. La Veu de la Valldigna ha publicat que Tavernes enguany tindrà bous al carrer

    ResponderEliminar
  12. sempre criticant... avore que es pensen que les festes del poble amb el PP eren el millor o que? perque... NO! i no aneu inventant que si es pagarà per tal d'entrar a la carpa i eixes coses... només per fer mal, vaja un mal perdre que teniu!! normal, ara que s'han acabat els soparots...

    ResponderEliminar
  13. Ui ventilador, qui diu tantes tonteries, al final acaba paganto. I axo es lo que t'ha passat a tu, que has calvat la pata com tantes atres voltes.
    - Si que ni haura bous. I damunt gratis i recuperant la tradició del nostre poble.
    - La festa jove la portaran els pubs del poble, no cap empresa privada.
    - Tots preferixen a Xavi Castillo antes que Arevalo, no mos feu tontos...
    - Vindran grups amb renom estatal i valencians com La Gossa que son coneguts a tot arreu.

    Per al poc marge de maniobra que han tingut i el poc temps, ja valen molt mes la pena que totes les que ha fet el pp. Aixina que ara no queda que callar-vos la boqueta, a vore dema quins 4 peus li trobes al camaleó

    ResponderEliminar
  14. Ja era hora que s'acabaren els Greta i los Garbo, Taures Zurdos i la figa sa tia, i Mojinos escozios estan bé, però 2 voltes en menys de 4 anys, que és que no pillaren el fil de les lletres? música és el que volem i música escoltarem enguany, per cert torna Panoramix. Eixos si que són grans

    ResponderEliminar
  15. SÍ hi haurán BOUS senyorets del PP !!

    ResponderEliminar
  16. Un apunt al Toni Cabs: els pubs locals no són empreses privades?????
    No sabia que els qui hi treballen ara són funcionaris públics...

    ResponderEliminar
  17. A Toni Cabs... que els pubs del poble no son empreses privades? Grecies a les empreses privades (pubs) hi ha concerts.

    ResponderEliminar
  18. l'aire condicionat per Tavernes30 de agosto de 2011, 8:03

    La única funció del ventilador es escampar la merda que genera el PP i res més. No informa. El que fa és difamar (tu digues mentides i difama que alguna cosa quedarà...).
    Supose que no em publicarà açò pero ahi queda la cosa.

    ResponderEliminar
  19. Aclariment: Toni Cabs volia dir empresa privada creada a posta i a banda d'altres xollos municipals per fer la festa jove i on es donaven oportunitats a altres empreses.

    ResponderEliminar
  20. a qui diu

    Grecies a les empreses privades (pubs) hi ha concerts.

    se li ha de recordar que el mateix que l'any passat, fa dos anys, fa tres anys, fa...
    Sempre han fet la Festa Jove empreses privades.

    ResponderEliminar
  21. Per ací veig molta gent que només sent una crítica al nou govern es posa a disparar que si la gent és una difamadora, que si diu tonteries... em sembla la reacció típica de qui no té més arguments que patalejar. Au, arreeu! Ploriquejeu tot el que vulgau!
    Els del Bloc estaven contentíssims perquè no hi hauria bous, on es maltracten animals i ara va... i és l'Ajuntament qui els organitza. A vore si ara continuen queixant-se o es guarden els principis a la butxaca.

    ResponderEliminar