miércoles, 1 de junio de 2011

HAN ACABAT LES OBRES DE L'ESCOLETA EN LA PLATJA

Ahir llegiem al diari Provincias que l'empresa local constructora de la guarderia de la platja ha entregat a l'ajuntament les obres.
Això vol dir que ara falta urbanitzar la zona i posar en marxa la gestió de la guarde perque es pose en marxa. Encara queda camí, però la part més llarga que són les obres ja s'han fet.
No hi ha data per fixar una possible inauguració i posada en funcionament.
Les instal·lacions estan en una sola planta i tenen molta llum natural.
Segon el govern del PP, esta escoleta ajudara a trencar l'estacionalitat (que sols vaja la gent a la platja en estiu) perque farà que parelles joves puguen establir-se en la mar.
Una pregunta, qui inaugurará les obres? sino hi ha tripartit el PP, però si hi ha seria just que altre partit ho inaugurara quan no ha pegat ni una palustrà?
Uf com està el tema amb el pacte o no pacte...Algu s'ha parat a pensar en el poble i no sols en el seu partit, en voler manar o en voler tirar fora a qui siga?
La gent de a peu no volem interessos polítics, no sbrem reconeixer interessos particulars. Sols volem que quede com quede es mire pel be pel poble i es prenga la decisió que li convé a Tavernes.

6 comentarios:

  1. Es nota que no heu anat per allí. Clar que no te dia i hora de posada en marxa, si està tot mes verd que les navel que collirem a Nadal.
    Trencar l'estacionalitat? Sense metge, sense transport, sense supermercats, sense policia, sense ... a l'hivern? Per favor, ventilador...

    ResponderEliminar
  2. la cosa es queixarse. Per algun lloc es te que comensar.
    Pues jo dic que esta molt be i que hi ha que contnuar aixi.

    ResponderEliminar
  3. Anem a vore:
    Molt bé que?
    Una cosa està bé o mal quan està acabada i funcionant.

    Una escolata està bé quan té data d'inici d'activitats. Mentrestant és un espai edificat.

    Un carril bici a mitjes sense un punt clar d'eixida i un altre punt clar d'arribada és un nyap.

    Un parc, com el Cantalot, per al que sols es preveu acabar una suposada primera fase perquè no es disposa de tots els terrenys i, a més, malgrat haver de ser pagat per la Generalitat és l'ajuntament qui desvia diners per a eixa primera fase hauria de ser motiu de presó.

    ResponderEliminar
  4. Hola ventilador, es veritat que Carmen Canet ha dimitit de Presidenta de la Junta Major de Confraries en pro de ser la propera Alcaldesa de Tavernes?
    Que ha dimitit, ja ho se, però fons properes a Carmen han dit que es retirava per a dedicar-se 100% a l'alcaldia.

    ResponderEliminar
  5. Podries publicar-me algun comentari i no censurar-me tant ventilador!! Ara si et pareix publiques este.

    ResponderEliminar
  6. Dir la realitat es queixar-se?
    Ala, al contrari:
    això està molt bé perquè després del servei medic que han posat nou a la platja amb urgències; el nou transport unint poble i platja cada mitja hora, i el supermercat Mercadona i Patrick obert un a la Goleta i l'altre enfront de la POlicia Local, amb els 10 policies contractats exclusivament per a la platja, amb els tres restaurants nous obert i l'hotel de cinc estrelles... PER FI S'HA ACABAT LA ESTACIONALITAT. Veus que bonic?
    Ja voldria jo que tot això fora veritat i passar de març a novembre a la platja!!!!

    Espere, senyor Ventilador, de la seua bondat i imparcialitat ho publique.

    ResponderEliminar