sábado, 18 de junio de 2011

"ENCIERRO" EN L'INSTITUT JAUME II EL JUST

Els prepresentants del institut Jaume II de Tavernes han anunciat per a dimecres que ve un "encierro" en l'institut per protestar contra la idea de conselleria de suprimir nocturn en este centre i passar estos estudis a Gandia, on s'impartirien per la vesprada.
Des de fa anys que nocturn s'aguanta d'un fil per la necessitat de mantindre un nivell determinat de matricules.
Les negociacions polítiques fins ara ho havien impedit, però sembla que ara va de bo.
El "encierro" està obert a tot el públic que vullga anar, però la partida decisiva la jugaran els polítics. Este serà el primer asalt pel nou govern.
Que quede clar que des del ventilador esperem que el nocturn seguisca a Tavernes, caldra ser molt hàbil per negociar i mantindrel.

41 comentarios:

  1. Ara l'alcalde de Tavernes acudirà a fer costat, o tindrà assumptes més urgents a València?
    Quina incògnita...

    ResponderEliminar
  2. Jordi du una setmana d'alcalde. Quines gestions ha fet per mantindre el nocturn? O agarra els bous per les banyes o ens quedem amb un pam de nassos.
    Encara ens passa poc, vist làlcalde que tenim que està més preocupat en que si els policies són xòfers o que fan, i el nocturn per l'aire.
    Si en compte de Jordi, l'alcalde haguera sigut algun altre del PP, el tancament s'haguera produït a les portes de l'ajuntament, però com és el superformat, superpreparat, el més guapo, etc... ningú li demana responsabilitats. Doncs ja està bé: ¡¡Senyor Jordi, siga alcalde i cumplisca en la seua responsabilitat, meneges i que no s'ens emporten el nocturn!!

    ResponderEliminar
  3. Ventilador, ENCIERRO és el que fan en Sant Fermí a Pamplona, ací caldria dir TANCAMENT. I també cal aclarir que es tracta des estudis del Cicle Formatiu en Informàtica.

    Aclarit el tema cal puntualitzar que els estudis es justifiquen per ells mateixos (parla, Ventilador, amb els professor) i no cal ser amic de ningú per mantindrel's. Caldrà negociar, això si, perquè l'administració autonòmica del PP té menys sesibilitat que una espardenya (altre exemple: la política envers l'ensenyament en valencià) i supose que el PP del poble (igual que Rajoy) el que vol és que tot vaja malament

    ResponderEliminar
  4. Esta historia es molt vella.
    Tots els anys la generalitat intenta llevaro. Sense alsar pols ni remoli Salva Ribis i Manolo anaven a valencia i pregant pregant ho treen avant.
    Senyor alcalde menos notes de prensa i mes viatgets a valencia.

    ResponderEliminar
  5. Pregant, pregant?
    El que jo dic, la política del PP no té res de democràtica. Pur amiguisme, mangalatxa i una xapussa damunt d'altra.

    ResponderEliminar
  6. Valler progressiste19 de junio de 2011, 13:50

    Per als que critiquen l'actual alcalde en el cas de l'institut, dir que la notícia ja venía de quan encara estava el PP al govern municipal. Tinc entés que al comunicar l'Institut a M.Vidal la preocupació pel cas, este es va desentendre, amb la casualitat que estos estudis aniràn a Gandía (on mana el PP), encara que açí hi hajen prou alumnes inscrits i en Gandia la Consellería haja de fer nova inversió. Ara que no té sou, però que encara és polític, que vaja Manolo a vore a Camps i ho solucione. Així ens demostrarà el que vol a Tavernes...

    ResponderEliminar
  7. Manolo no vol a Tavernes, vol el seu sou. Voràs com no va. Va Manolo ves i soluciona-ho. Demostra lo bo que eres.

    ResponderEliminar
  8. Manolito. por ser malo no sales20 de junio de 2011, 0:09

    A més a més el canvi a Gandia no és un simple canvi de lloc. A gandia els estudis seran en torn de vesprada i no nocturns. AIxí que, la tasca social d'oferta d'estudis del Cicle en Informàtica en horari nocturn s'ha acabat (ni ací ni a Gandia).

    El govern de l'imputat Camps pensa molt en el ciutadà.

    TOMA PP!
    TENIM EL QUE ENS MEREIXEM!

    ResponderEliminar
  9. Visto lo visto, despues de tants anys anant a Valencia, han acabat llevanto, tots els anys volien llevaro, pero clar com i havia gent matricula i prou no ho llevaven. Jo crec q com Manolo ja no es alcalde a manat que heu lleven i això no esta be pal poble.

    ResponderEliminar
  10. Per al que diu que Manolo no vol a Tavernes he de dirli que no diga tonteries.
    El problema es que hui ja no es alcalde en quina cara va ell a demanar.

    ResponderEliminar
  11. Jo tamé opine igual que el de l'1:21, i com q. el PP no te l'alcalde han fet forsa pk eliminen l'informatica de Tavernes.

    ResponderEliminar
  12. No digues bestieses com te que anar el pp a dir que no fecen algo.
    El que passa es que el nou govern, per el que es llig, no ha comptat emb el pp per a res i ara el senyor alcalde no tindra cara de anar i demanar ajuda ni al pp de Tavernes ni al de Valencia despres de tot el que a passat.
    El que tindra que fer el nou govern es comensar a conptar amb el pp local vist que fa falta un bon entendre entre tots per a que les coses vagen endavant.

    ResponderEliminar
  13. Jo soc votant del PP i aixo no em pareix be, una cosa es pedre les elccions en un tripartit que no esta be i atra molt diferent es que Manolo diga que lleven la informatica de tavernes, aixo no en pareix be es ferli mal al poble.

    ResponderEliminar
  14. Manolo i els seus han anat deixanto perq venien eleccions i ara ens quedem sense nocturn.

    ResponderEliminar
  15. Com es pot arribar a dir
    "El que passa es que el nou govern, per el que es llig, no ha comptat emb el pp per a res".?

    Això és el colmo. ¿Com es poden dir les coses al reves?

    El PP no ha tingut ni un minim detall, no ja democràtic, sino simplement com a gent que estaran junts en l'ajuntament, amb el nou govern.
    Ni el exalcalde ni cap dels regidors s'ha acostat a l'ajuntament per informar el nou govern de res de res.
    El nou govern ha entrat als despatxos i no hi havia res, ni un simple paper de la gestió de cada área, ni un Cd o disc de resums de gestio.
    Per no haver, s'han trobat fins i tots els ordinadors buits, si com sentiu buits, els discos durs buits com si foren nou de trinca.
    No han donat cap informació de res, l'exalcalde no ha informat de res de les gestions ni la situació de bancs, obres, projectes, de papers, telefons de gestio d'alcaldia, res de res, de res.
    Això que veiem en altres ciutats que el govern eixint a informat, ha fet allò que diuen un traspàs de poder, no s'ha produit.
    I dit pels funcionaris i sino els ho pregunteu: les caixes de fruta Bollo entraven buides la setmana abans de l'11 i eixen plenes de coses.
    Han deixat tots els despatxos buits de papers i documents.
    Espere, apel·lant a la teua condició de democrata i amor a la veracitat ho publiques.

    ResponderEliminar
  16. Mireu, el nocturn estava amenaçat de fa molts anys i el PP feia 20 viatges a Valencia i al final conseguia aguantar un any més. No sabem si haguera seguit Manolo que haguera passat, el que està clar és que Manolo haguera anat ja 20 voltes més a València i Jordi i Canet ni s'han menejat del despatx. Si algú no està fent la faena és jordiet i companyia. Manolo vol el nocturn, segur i així ho ha demostrar, però ara ha d'anar l'alcalde a Valencia.
    Si lleven nocturn la culpa serà de la Conselleria i en part del nou govern per no haver fet una bona negociació a València.

    ResponderEliminar
  17. Anem a veure...si els regidors s'enduen els seus papers i documents, és una cosa no massa ètica, però cal recordar que els tècnics de cada departament tenen còpia de tots els informes, documentació, etc de la gestió del dia a dia. Si no ho han deixat els del pp, collons, A QUE ESPEREU PER A DEMANAR-HO ALS TÈCNICS MUNICIPALS?
    o a INTERVENCIÓ?...vinga, a moure el cul!

    ResponderEliminar
  18. Algú ha cridat a algun regidor per dir: " Quant podem quedar per a que m'expliques de què va açò?" ?
    Algú li ha insinuat al menys a Manolo que els podia ajudar?


    Ho sent, però després de no oferir-li ni tan sols col·laborar amb alguna regidoria, que ara no esperen que done el PP el primer pas per a ajudar-los a posar-se al dia (posar al dia també a uns quants que han sigut regidors 4 anys i que, en teoria, deurien estar assabentats de bona part dels assumptes).

    ResponderEliminar
  19. Això que es diu de "Mireu, el nocturn estava amenaçat de fa molts anys i el PP feia 20 viatges a Valencia i al final conseguia aguantar un any més", no m'agrada dir-ho, però no és veritat.
    Ara m'entere que Manolo Vidal anava a València tots els anys a solucionar eixe problema: això es fals.
    Mira, dies abans de l'elecció d'alcalde el nostre director li va dir el que anava a passar amb el nocturn i li preguntava per la possiilitat d'anar a Valencia a fer alguna gestió al respecte:
    Resposta de Manolo Vidal: "Si a mi ni m'han votat perquè tinc que anar a València".
    Ara li ho proguntes i a vore si és capaç de negar-ho.

    ResponderEliminar
  20. Para el anónimo de las 4:20h.

    Normal que no encontraran ningún documento, toda la documentación técnica queda guardada en cada departamento.

    Los politicos van y vienen y no pueden quedarse ninguna documentación (por si no lo sabeis, también podeis preguntar a los funcionarios), por tanto todo lo que sacarian eran documentos privados.

    "...l'exalcalde no ha informat de res de les gestions ni la situació de bancs, obres, projectes, de papers, telefons de gestio d'alcaldia....." y yo me pregunto, si necesitabais informaros por Manolo de como esta el Ayuntamiento, ¿que demónios haceis ahi? para que esta el departamento de tesoreria? no llevan ellos las cuentas de los bancos? y el de urbanismo? no llevan ellos las obras y los proyectos? Teléfonos? contactos?, que esperabais que os dejaran los despachos con instrucciones? Venga va.... no vais de sobrados? pues a trabajar que de vez en cuando no va mal y empezar a hacer vuestros propios contactos. !Huy! es que no se a quien llamar por lo del Instituto, ¿Manolo con quien hablaria cada año para que continuara el nocturno en Tavernes? je, je, je......

    Por cierto guia para los nuevos concejales:
    Planta baja: Tesoreria.
    2ª Planta: Urbanismo.
    Lo demás se aprende con la experiencia y esto no tiene precio.

    ResponderEliminar
  21. Com es pot ser tant cínic i dir que Manolo vol que lleven el nocturn? Ahí sí que haveu perdut els papers.
    Al meu entendre, sabeu que Jordi no va a aconsseguir mantindre el nocturn, i voleu tirar pedres damunt del teulat de Manolo, que no té res a vore, per que el poble ho ha de cidit així.
    La responsabilitat ara és de Jordi, i sabeu, igual que jo, que no va a aconseguir recuperar el nocturn. Dons hi ha que reconeixer que en la gestió de l'institut, un zero per a Jordi, i no passa res. Cadascú té el que és merix:
    Jordi un zero.
    Tavernes sense nocturn.

    ResponderEliminar
  22. Manolo, ens du riquesa i prosperitat des de València. ja, ja, ja.

    (ironia)

    ResponderEliminar
  23. Pero anem a vore. Asi teniu una manolitis impresionant, uns perque no ho resol els altres perque no ajuda. Cada dia el feu mes gran.
    Pero tindrem que resoldreu nosaltres no?
    I la regidora de educacio?
    Aci ningú la anomena, perdoneu pero no hem pareix just. Si estiguera el pp criticariem a Manolo o a Ribis. Ara tenim que ser exigents amb el govern.

    ResponderEliminar
  24. Para el anonimo de les 9:20, documents privats??? En un ajuntament documents privats??? Així ens han anat amb eixe ajuntament!! En comptes de treballar que fèieu mirar el Facebook, mirar les fotos de l'últim viatge, imprimir els treballs dels fills??? Quins papers "privats" tenien els antics regidors, que no poden veure els nous regidors??? Quins secrets s'amaguen?? A bones hores véns a informar on cal preguntar per obtindre informacions, a tu el costaria molt d'apendre-ho, però el nou equip de govern ja ho sabia i s'esperava les vostres "bones maneres" en documentació. Vitol les caixes del Bollo!!!

    ResponderEliminar
  25. o siga que es normal que els regidors s'emporten per ser "privats" tots els documents i papers de la seua gestió com regidors i que deixen en blanc tots els ordinadors i el despatx. A vore qui es creu que el que hi havia era personal i privat en un despatx oficial. Alguna cosa no fa massa bona olor.

    S'imagineu que dema canvien el director d'un banc de Tavernes i que quan vaja el nou s'ho trobe tot en blanc i sense cap paper? Pues igual han fet ací.

    ResponderEliminar
  26. Sabeu que a qualsevol govern li donen 100 dies perquè es pose a punt? I a partir d'eixe moment comença el control.

    Doncs a Tavernes no pot ser. La pasterada es tan gran que no pot ser i cal que l'alcalde resolga les coses a l'endemà de prendre possessió.

    SI HI HA ALGUNA RESPONSABILITAT MUNICIPAL EN QUE EL NOCTURN S'EN VAJA A GANDIA,LA RESPONSABILITAT LA TÉ MANOLO PER NO LLIGAR LES COSES COM CALIA. A AQUESTES COSES ENS PORTA LA GESTIO DEL PP BASADA EN L'AMIGUISME

    ResponderEliminar
  27. "Compromís demana en les Corts el restabliment dels cicles formatius suprimits a Tavernes de la Valldigna"

    I ARA VOREM QUE VOTA EL PP

    ResponderEliminar
  28. Pues el pp votara que que vaja a gandia que es del pp- A tu que et pareix.
    Que si manara el bloc a qui liu donaria. Sigues honrat i contestat tu.

    ResponderEliminar
  29. També és això com diu el cotorro un regal enverinat. Quant es vote, si el PP vota que no malament quedara davant de la Valldigna i les comarques próximes, i el seu secretari general Antonio Clemente, que tot el món sap que és valler, amb el cul a l'aire. La cosa es posa interessant.
    Vore'm quina cosa diuen com excusa per què votar que no, segur que voten.

    ResponderEliminar
  30. ¿Habeis dejado los apuntes y anotaciones que teniais en vuestros despachos, para que los tenga el PP? ¿o es que no teniais nada? por que solo os dedicabais a ir a las Comisiones y a los Plenos sin prepararos nada.

    ¡Venga ya!

    Y quereis que las anotaciones de durante 16 años que no son papeles técnicos los dejen en los despachos. Así es "...durante 16 años.." a ver vosotros cuanto tiempo vaís a estar, con un poco de suerte no terminais ni estos 4 años y así no teneis que acumular tantos papeles.

    Eso si en el despacho del PP se seguiran acumulando papeles, trabajan por y para el pueblo, y seguiran guardando tantas anotaciones como hagan falta, seguro que si, pero no os preocupeis siempre podeis haceros amigos y pedir que os pasen los APUNTES.

    ResponderEliminar
  31. El que no pot fer el nou govern es que cada vegada que hi haja un problema donar-li la culpa a l'antic gover. Açò colarà un temporada però després ja no. Ja m'imagine jo estos 4 anys de legislatura ".... no, es que no podem fer res perque la culpa la té Manolo" Ara li toca a Jordi resoldre els problemes.

    ResponderEliminar
  32. "Compromís demana en les Corts el restabliment dels cicles formatius suprimits a Tavernes de la Valldigna"

    I ARA VOREM QUE VOTA EL PP

    Doncs el PP podria votar que el cicle formatius a Tavernes, sense negar-li res a Gandia.

    Els qui associeu de seguida que el PP votarà que a Gandia perquè mana alli el PP teniu assumit un concepte brut de la política i penseu que aquestes coses s'arregelen entre amigots.

    I contra això han eixit al carrer els INDIGNATS (jo en soc un), per buidar aquest femer que alguns polítics ens volen fer creure que és la única opció.

    JA ESTÀ BÉ DE PRENDRE EL PEL AL POBLE I VENDRE-LI QUE SOLS SI TENS AMIGOTS CONSEGURAS ALGUNA COSA. AIXÒ NO ÉS POLÍTICA, AIXÒ ÉS MAFIA I PORQUERIA

    ResponderEliminar
  33. Ja veus tu, que coses21 de junio de 2011, 7:19

    Efectivament, teniu tota la raó. Pot colar una temporada, però no sempre. Així que Jordi posa't a treballar perquè ara els problemes són teus i del tripartit:

    - Pagar el 5'7 milions demanants de prestec l'any passat pel PP
    - Passar sense els milions del canon de l'aigua fins el 2024
    - Pagar els 2 milions del parking del Passeig
    - Arreglar el tema dels abocaments de la marjal i si no paga Francisco Sanchis, nom que ve en la sentencia, que pague l'ajuntament.
    - Pagar a Plegables Altur pel desficaci d'haver-li pres terreny i fer-li pagar per terrenys urbans. total amb 1 milio solucionat.
    - Arreglar els 20 milions de deute municipal
    - Arreglar el problema de les finques del Vergeret construida en zona de policia del riu Vaca. I si no que les tomben.
    - Solucionar la canalització del riu i a vore com arreglem amb Confederacio el follo Vergeret
    - Solucionar tots els deficits que estan eixint dels pressupostos anteriors. ¿Quants milions son de deficits?
    - Solucionar el problema de Playa Naranjos
    - Solucionar la piscina on també tot apunta a que hi haurà sorpreses.
    - Solucionar les obres de més de la piscina. qui les pagara?
    - Solucionar la reforma del Jaume II
    - Posar un poc de trellat al Parc del Cantalot
    - Vore que fem amb la circumval·lació.
    - Posar un poc d'ordre amb la gestio municipal, o siga la que afecta a funcionaris.
    - Solucionar el tema del salvament de la platja i que torne a Creu Roja, on no havia d'haver eixit.
    - Impulsar els sectors de la platja.
    - Fer aquelles 1500 vivendes en Marjaletes, 850 d VPO
    - Fer el centre d'educació especific en el Vergeret
    - ETC, etc

    Ja veus quina herencia, que t'ha deixat el PP. Però jo no crec que ho hagen fet amb mala intenció, sino perquè com saben que vals, els ho soluciones tu als nosstres veïns.

    Ah, i mira bé si per l'ajuntament tens informes tècnics negatius de moltes de les coses fetes malament que et dic. I si és així, demana responsabilitats. Fins i tot penals. Que no isquen de "rositas" gent que ha fet més mal que una pedregada al poble.
    Com deia un tècnic municipal l'any passat: l'herencia que deixarà el PP nomes en urbanisme de coses mal fetes no la podrà pagar Tavernes en 50 anys.

    ResponderEliminar
  34. Tomaqueta i pimentó21 de junio de 2011, 7:23

    QUÈ CURIÒS QUE PASSE AÇÒ ARA, CLAR COM SE N'HA ANAT EL PP...DONCS DES DE LA CÚSPIDE DE VALÈNCIA NO ANEM A TINDRE CAP AJUDA, PERQUE A TAVERNES DE LA VALLDIGNA ELS HEM FALLAT PERQUÈ TOTS HAN VOLGUT EL TRIPARTIT. ALE!! A PATIR, PER SI NO TENÍEM PROU AMB ZAPATERO...ARA TENIM AÇÒ!! CIUTADANS!! QUE VOS QUEDE CLAR QUE NO ANEM A VORE NI UN XAVO!! TOTS ELS DINERS SERÀN PER A GANDIA I OLIVA, LES RESPECTIVES CIUTATS AMB GOVERN DEL PP. ARA LI TIRARAN LA CULPA A MANOLO, COM SEMPRE, EN QUANT ELL I EL SEU GOVERN HAN ESTAT ANYS LLUITANT PER A QUE NO LLEVAREN EL NOCTURN. SOLS ESPERE QUE ESTOS 4 ANYS DE LEGISLATURA TRIPARTIDISTA SIGUEN PER A FER RELEXIONAR ALS CIUTADANS DE TAVERNES. ESPERE EQUIVOCAR-ME I QUE EL SENYOR JORDI HO FAÇA MOLT BÉ.

    ResponderEliminar
  35. A l'anònim que escriu utilitzant majúscules, no saps que això equival a parlar xillant??? I total per a les tonteries que dius... No vindran diners ni ací, ni a Gandia ni a Oliva, simplement per qué no hi han!!! I a Manolo cal tirar-li la culpa del que ha fet mal, per supost! Igual que voldríeu fer vosaltres amb Jordi Juan (i això que encara no ha tingut temps, no li heu donat ni els 100 dies). Com s'atreviu a dir que no tenien apunts de res, clar que els tenien!! Enteneu el que voleu i ho manipuleu per a ixir sempre per les rames. Ací estem parlant de que heu fet desaparèixer els papers de les regiduries per a que el nou equip de govern tinga més feina arrelegant-los de nou, per a què? Per a que tarden més en posar totes les qüestions al dia, si es nota a tres hores de camí: que Jordi ensenye el document de no sé que, que mostre l'informe de no sé quantos... Els heu fet desaparèixer i aneu demanant-los?? Vosaltres sí que sabeu on estan. En les caixes del Bollo. Cínics. Tranquils, poc a poc tot anirà al solc i descobrirem moltes coses, ja vorem que dieu quan vos deixen en el cul a l'aire, ja vorem com ho justifiqueu.

    ResponderEliminar
  36. Vuestros apuntes sólo servirían para encender la lumbre, ya que para el caso que les hacías a los técnicos del ayuntamiento...Menuda chapuza de apuntes, no señor mío, el nuevo gobierno quiere hacer las cosas bien hechas no como ustedes. Si no se hubieran hecho bien los deberes no hubieran ustedes demostrado tanto miedo y rancunia hacia los otros partido, y en concreto a uno, utilizando técnicas tan caballerescas como: lanzar falsos rumores, quitar propaganda electoral de otros partidos, seguir con el "perico" el día del terremoto... ¿Apuntes en los despachos del pp? ¿dónde están esos despachos? En la sede que se utilizó en elecciones sólo quedaron botellas vacías, vendieron la piel del oso antes de cazarlo, y a causa de todo esto se quedaron con una mala resaca, que por lo visto aún les dura.

    ResponderEliminar
  37. Aleí!!!! "encierro".... un 10!!!
    Pensava que estàveu parlant dels "encierros" de San Fermín...
    sou únics, xavals!!!

    ResponderEliminar
  38. L'àngel de la guarda21 de junio de 2011, 11:50

    Angel de la guarda
    dolça companyia...

    i continuava el res.

    L'angel de la guarda no li ha agradat al ventilador. I no ha publicat el seu comentari.
    Mecatxis, ventilador, que sense àngel aniràs a l'infern.

    ResponderEliminar
  39. Nocturn seguirá si es parla amb Conselleria, si es va a males, com ha fet el nou govern, és molt difícil traure res. Parleu amb Manolo i que vos tire un cable, no sigueu profitosos (el tripartit) i no tingueu por de l'èxit de Manolo que serà bo pel poble

    ResponderEliminar
  40. En esta pàgina hi ha molt de tripartidista. Mare meua, con s'ho prenen això que Jordi està fent el ridícul a la primera de canvi.
    Com es pot ser tant patètic ?

    ResponderEliminar
  41. Voldries explicar, si saps, perquè el nou govern ha anat a males? Què ha anat amb amenaces? Que ha tret als canons contra la Conselleria?

    Perquè si em dius que fer una proposta no de llei a les Corts Valencianes, en el màxim organ de representació desl valencians, en el lloc on es marquen les politiques d'educació, sanitat, hisenda, etc. etc dels valencians, si això es anar a males, ho lamente però que se'n vagen on brama la tonyina les Corts, l'Estatut i la democracia en la Comunitat Valenciana.

    ResponderEliminar