jueves, 2 de junio de 2011

ENRIC MORERA, DE BLOC, DONA PER CLAR EL PACTE A TAVERNES

En una entrevista feta ahir al diari les Provincies (podeu buscar el periodic del 1 de juny o a internet) a Enric Morera, Candidat electe de Compromis a les Corts, el màxim representant del Bloc diu respecte al cas d'Alcoy "es evidente que no hemos venido al mundo a dar alcaldías al PSOE.". Poc després afirma "Alaquàs, TAVERNES DE LA VALLDIGNA, Oliva, Vila-real donde ya se ha llegado a un acuerdo".
Per tant, Morera manté que a Tavernes ja hi ha tripartit.
És aixó cert? com es possible que afirme això i que EUPV hui en Les Provincies publique que no començarà la ronda de negociacions fins la setmana que ve? EUPV té divendres la seua assamblea on decidira que fer i quins objectius marca per negociar si cal.
Com quedem? Hi ha pacte? perquè el representant de Compromís diu que sí, EUPV diu que no sap res? és que no importa el que puga dir EU?
per favor, alguna explicació.
La gent volem saber que passa, si es pacta o no i en quines línies. Tenim dret a saber que fan els nostres polítics amb els nostres vots.

10 comentarios:

  1. Però que digueu? Difamadors!
    Fixa't en el context en que ho diu.

    ResponderEliminar
  2. Pacteu, pacteu...a Xirivella pactaren PSPV i EU i sabeu que ha passat? que el PP ha tret majoria absoluta on mai n'havia tingut.

    ResponderEliminar
  3. es refereix a Vila Real. No enmerdeu, per favor. Actueu amb més CIVIsme TECnològic.

    ResponderEliminar
  4. El context esta ben clar aneu a vore la noticia.
    Ho diu ben clar, ell pactara amb qui tinga que pactar per a que estiga el bloc.
    Igual li dona pp que psoe que eu. Per tant crec que aci ja deixa ben clar que la única vessant politica que te el bloc es la de manar siga com siga. Axina que no parleu de tirar a la dreta i histories per a no dormir, digau la veritat que voleu manar siga com siga. Que es el que diu el vostre cap.

    ResponderEliminar
  5. Jo no sé de que s'enfaden pel que dius "Ventilador".
    Mira el que han posat en el cotorro:

    El secretari d’Organització del BLOC, Josep Melero, ha recordat que estos acords, “estan delimitats per unes línies roges i que prohibixen donar suport a candidats que anteriorment estiguen imputats en casos de corrupció, o bé hagen atacat la democràcia o impedit la transparència. Tampoc es donarà suport a cap candidat que haja aprovat especular amb el territori o que haja agredit la identitat valenciana”.

    Està ben clar: res de pactes del Bloc amb EU i PSOE perquè al cap i a la fi son eixos partits els agressors de la identitat valenciana i de la llengua, els que no volen transparencia, els que estan plens d'imputats, els que proposen PAIs a tot arreu i desfan el territori.

    O siga que tenim pacte PP-Bloc. Amén.

    ResponderEliminar
  6. Ventilaor anem a comprovar si censures o no:

    ¿Per què no prens unes classes de comprensió lectora i de saber llegir, a vore si arribes a comprendre que hi ha una coma abans del nom de Vila-real on, igual que en castellà, cal parar, respirar i així voràs que tot el que va darrere és refereix a Vila-real i no a Tavernes ni a Oliva?
    Anim que sempre és hora per aprendre. Ho faràs?

    I no et calfes el cap: digues el que digues no vas a influir en el pacte.

    ResponderEliminar
  7. A l'endemà de les eleccions, Enric Morera va dir "tenemos la alcaldía de Tavernes de la Valldigna".

    http://www.diarioinformacion.com/alicante/2011/05/23/enric-morera-sembrado-semilla-cambio-politico/1130363.html

    Sense pacte, au. EU i PSOE no pinten res? Un poc de respecte, per favor.

    ResponderEliminar
  8. Dejemos al PP que gobierne, que nos saque de la crisis, si es que puede, que recoja todas las subvenciones que, según ellos, si no gobiernan, no nos llegaran, hay que ser maliciosos para amenzar con esas cosas. Que viene la izquierda, madre mia, que miedo, no nos daran un duro los de Valencia, el bien vestido, Paco Camps, estará de morros con Tavernes y adiós proyectos de futuro.UUUyyyy que miedo, que nos salven!! que nos salven de la izquierda progre y rebelde. Venga ya!!!!! peperos, gobernad y sanead el Ayuntamiento, bajaros ya de una buena vez los sueldos que muchos no os ganais, haced algo digno de una buena vez, si lo haceis bien, igual la próxima vez hasta yo os voto.

    ResponderEliminar
  9. Que bò! Ara el Ventilador es dedica a copiar-li i mal copiades les notícies a la Cotorra
    PATÈTIC

    ResponderEliminar
  10. Trellat, senyors, trellat3 de junio de 2011, 0:11

    A l'endemà de les eleccions, els polítics estan eufòrics o depressius (segons el cas) i es posen en pla "bocachancla" llargant més del que deurien, i tot això amplificat per la premsa que retria entre frases allò que pot ser carnassa amb bona venda. I el sentit comú i capacitat crítica dels ciutadans està per a alguna cosa. Però, pel que es pot llegir en alguns comentaris, el sentit comú no és massa comú.

    ResponderEliminar