jueves, 16 de junio de 2011

ESQUERRA DES-UNIDA PER LA GUERRA KARINA-COL·LECTIU

A Tavernes la formació del nou govern ja ha afectat a Esquerra (des)Unida. Fem este joc de paraules perque als diaris hui eixia que EU li demana a la seua regidora, que porta quatre dies en el carrec.
L’assamblea d’EU acusa a Karina d’estar en política pels Diners, afirma que no va dir a qui anava a votar com a alcalde i que es va atrevir a demanar-li al Bloc la dedicació de regidora amb 50.000 euros a l’any per votar-los a l’alcaldia.
EU desama a Karina que dimitisca com a regidora i que el seu lloc l’ocupe el número dos del partit, Bernardo Jareño.
El col·lectiu diu que Karina va desapreixer després d’eleccions i que no reconeixia al comité que va negociar amb el Bloc i el PSPV. A més, l’acusen d’haver-se votat un troç del seu parlament en el miting central, on deia que EU estava desposta a votar una alcaldia d’esquerres.
Karina, no s’ha quedat curta i ha dit que les coaccions i amenaces que va dir en el seu discurs, eren per part de la cúpula d’EU que la va presionar. Assegura que el tripartit és sólid, que no dimitirà i que EU està donant un espectable lamentable perque “algú” s’ha quedat sense ser regidor i “això no ho digirix”.
Tenim un tripartit format amb un vot coaccionat, una regidora desautoritzada pel seu partit, una regidora desautoritzant a un partit i una Esquerra (des)Unida.
S’han dit moltes coses i és precís pendre decisions.
PER CERT, HUI ELS COMPONENTS D'EU ESTAVEN AL MERCAT DEMANANT FIRMES PERQUÈ KARINA DIMITIRA DE CONCEJALA

13 comentarios:

  1. Els de EU no tenen vergonya. Primer presionen a Karina per a que fera el que ells volien i ara que ja ho tenen la tiren.

    ResponderEliminar
  2. Algú maneja el cotarro d'EU mentre un segon firma amb noms i cognoms cartes, notes de premsa i comunicats fets pel primer, esperant obtenir a qualsevol preu l'acta de regidora d'una tercera. Quins son els personatges implicats? Ja tenim a què jugar!

    ResponderEliminar
  3. Primer anaveu diguent que Karina s'havia venut al PP, ara solteu més mentires podrides.... Doneu-se pressa que quan anem a estiuar a la platja el rotllo se us acabarà i passareu a la història. No teniu escrúpols!

    ResponderEliminar
  4. Karina ha eixit perdent a totes totes pel seu discurs al plenari.
    Ha perdut la confiança del seu partit, des de les eleccions, es veu.
    Ha perdut amics en el Bloc i Psoe en dir públicament com havia arribat a eixa votació.
    Ha perdut qualsevol cosa amb el PP per no haver votat en blanc o a ella mateixa.
    I ha perdut, sobretot, la seua pròpia integritat en fer una cosa que (almenys aparentment) no volia fer.

    Està sola, i continua rebent pressions. No busque empatia vers ella de ningú (molt probablement no la mereix tampoc), però sí crec que ella mateixa ha de reflexionar sobre les conseqüències de les seues pròpies paraules. Sembla que el seu temps dins la política durarà, com a molt, 4 anys.

    ResponderEliminar
  5. Algú de la llista d'EU vol entrar a l'Ajuntament.
    Algú que no té ni punt de comparació amb esta xicota.

    El que importa no és el temps que u puga estar en la política sinó les idees que té per a fer política. I Karina en té.

    Em mereix tot el respecte i per bé de tots, espere que no dimitisca.

    ResponderEliminar
  6. Uns diuen que eren 55.000 € el que demanava, altres diuen que 50.000 €. No em quadra (inclus llevant-li el IVA). Jo crec que va demanar 75.000 €!

    ResponderEliminar
  7. Avuí al Levante diu "La dirección de EUPV confía en solucionar el conflicto abierto en Tavernes". A partir d'ara es vorà qui son els piromans del col.lectiu d'EU i que és el que busquen.

    ResponderEliminar
  8. El més lamentable d'aquest col.lectiu d'EU es qui demana la dimissió de Karina. Com es pot vore a la foto d'encapçalament del full que anaven repartint es gent que no pertany a la "renovació" que EU pretenia fer a Tavernes. La meu pregunta es la segürnt: On està la gent jove i futur d'EU? Està clar, tot açò ho ha organitzat tot la "vieja guardia". I desde la direcció de València se us diu que ja ho teniu bé de donar la nota (tots savem que estan fent perillar el pacte. Sí eixe pacte que tant volíen). Pararàn? A vore si en compte d'expulsar a Karina del partit, son ells qui son expulsats!

    ResponderEliminar
  9. EU es una màquina de carregar-se concejals. Primer Càndido, i ara Karina. No hi ha ningú que siga del seu agrado?. Jo vec una mà fosca des de dins del partit, que si s'encanten es fa fins en la presidència del Tavernes. I eixos deien que encapçaleven la revolució. La del seu partit serà, perqué el eque es de 'ajuntament són els últims monos.
    Una pregunte. Karina donarà el seu sou a una ONG? ho dic per que al seu partit no crec que el dóne, i ella no vola polítics que cobraren a l'ajuntament... O ja es vol?

    ResponderEliminar
  10. KARINA, NO ET RENDISQUES, AVANT AMB EL GOVERN I AMB L'ESQUERRA, T'HEM VOTAT A TU. SOM MOLTS ELS QUE ESTEM AMB TU, PERÒ NO ENS DEDIQUEM A REPLEGAR FIRMES I PRESSIONAR A LA GENT PER A QUE FIRMES PEL CARRER.

    AÇÒ NO M'HO HAN PUBLICAT A LA COTORRA NI CAP COMENTARI QUE DEFENGA A KARINA, MECAGUENLAMAR QUE SOU TOTS GOVERN!

    ResponderEliminar
  11. Sanitat Ambiental18 de junio de 2011, 2:03

    papichulo:
    Què et fumes abans d'escrure?

    ResponderEliminar
  12. Eduardo deu estar super-cabrejat de quedar-se sense la seua part del pastis! I Jareño? Un altre que deu d'estar en plan Spiderman (pujant-se per les parets) perquè veu que no hi ha manera de fer que Carina dimitisca i conseguir ser ell regidor a l'Ajuntament!Aquí els teniu, "Dos profitosos molt profitosos" pròximament al teu cinema. Els dos noms més sonats en el col.lectiu d'EU, Catarroja descoberta!
    PD: A cada dia que passa, aquests dos van més desesperats que la Marta Sanchez!

    ResponderEliminar
  13. Eduardo i Jareño, perquè no aneu vosaltres dos a recollir les firmes en les que sol.liciteu la dimissió de Karina? Jo propose altra recollida de firmes per a que EU expulse al Sr. Eduardo i al Sr. Bernardo d' Esquerra Unida. Si els d'EU voleu fer una netja, que siga una "neteja a fondo"!

    ResponderEliminar