sábado, 11 de junio de 2011

TAVERNES JA TÉ NOU ALCALDE I NOVA POLÈMICA

El nacionalista Jordi Juan és el nou alcalde de Tavernes. Així es va decidir en el plenari que es va fer dissabte a les 12 hores. El Bloc sumava 9 vots amb els suports del PSOE, EU i ell mateix. El PP, sent la força més votada en les eleccions, com havia dit, es votava a ell i sumava 8 vots, per tant, el Bloc tindrà l'alcaldia vallera.
El tripartit no es va resoldre fins el mateix moment de la votació.
després de la votació, arribava el moment dels discursos i ahi Karina Vercher, edil de EU, va ser sincera i va dir textualment que estes tres setmanes han sigut les pijors de la seua vida i afirmava que havia rebut presions i amenaces del seu propi partit obligant-la a vota a Jordi Juan. li deien que sino votava el Bloc era perque s'havia venut al PP. Karina afirmava que el seu vot era un vot pel canvi i no va poder aguantar la tensió i li botaren les llagrimes.
En eixe punt, Jordi va demanar un recés perquè Karina es calmara. Curiosament, la primera decisió del nou alcalde era pausar un plenari per l'estat d'ànim d'una regidora que l'havia votat a ell mateix.
Manolo Vidal va recordar que havia segut la força més votada, inclòs amb més vots que el Bloc i el PSOE junts i li va demanar a Jordi que no fora com Carlos II el Hechizado, on en el seu govern manaven tots menys ell. Li demanava al nou alcalde que no es deixara influènciar ni ser una titella d'altres que tenen interesos clars.
Carmen Canet, defensava el vot dels socialistes als nacionalistes en dir que calia un canvi i s'havia fet un pacte pel canvi.
Jordi Juan agraia els vots rebuts i demanava consens per lluitar contra l'atur i reconeixia que no havia sigut el candidat més votat per la gent.
Bloc i PSOE isqueren al balcó a saludar a la gent, mente Karina, que no havia anomenat la paraula "pacte" en el seu discurs, estava sentada en un bar de la Plaça amb part de la seua família. Components de EU en la mateixa plaça s'atrevien a afirmar que anaven a expulsar-la del partit. De fet, Karina estava envoltada de gent en la Plaça pero més sola que la una (llevat com hem dit dels seus familiars que en tot moment li donaren suport).

43 comentarios:

  1. Sabes una cosa ventilador? el Bloc ha celebrado su victoria con una suculenta comida de 40 personas en un restaurante de la playa. Se comentaba que con las copas encarriladas, afloraron multitud de cánticos catalanistas. Así que no olvidemos que estamos hablando del BLOC NACIONALISTA!!!!
    Por cierto, tiene castañas, el PSOE sufre un descalabro electoral como nunca y sale al balcón a celebrarlo. Me alegro por Canet que se la ve recuperada de sus dolencias que tantos meses la han tenido de baja. La salud es lo primero.
    Karina...donde las dan las toman, te van a sacar del partido, mándales a la... pero no dimitas de concejala, tus votantes te querían a ti, no a otro.No me parece correcto que votes coaccionada, es un voto viciado, pero al menos has tenido arrestos para decir la verdad.

    ResponderEliminar
  2. El mes dur de tot no sera tot el se esta dient, dels plors de Karina etc.. El mes dur de tot es que ara Jordi per a comprar un llepis necessita el apoyo dels altres dos partits. Sempre tindran que estar dacord no li val estar dacord amb un sol partit.
    Que es posen dacord dos tira, pero que es posen dacord tres sempre.........
    Ho vec molt complicat.

    ResponderEliminar
  3. Jo crec que Manolo no tenia q a verli dit a Jordi que no fora com Carlos el hechizado, es un insult a la inteligencia de està persona i del nou alcalde, pero clar Manolo es mes inteligent, te mes carreres, se na tret 3 en estos anys i això demostra que Manolo es mes listo, man dit que algunes carreres se les a tret en el CEU de Barcelona i tot!!! de totes maneres este xic es alcalde i cal donarli la enorabona.

    ResponderEliminar
  4. En pareix que Jordi no comença amb bon peu, apoyat per una regidora coaccionada i amenaçada? Aixo com ho pot haver aceptat? Aixó demostra les ganes que tenen per governar al preu que siga. Si havera tingunt un parell de "c......" havera que tingut que dimitir del seu carrec d'alcalde, però clar igual es una titella tal com es comenta per carrer, i sols fa lo que li diuen.
    Sols desitge a Jordi que tinga sort, per governar un poble que no la votat com a força politica més votada.
    I un consell, a veure si proposes un curs de bones maneres als teus votants, siguen del partit que siguen, l'educació per davant de tot.

    ResponderEliminar
  5. Qui va escoltar ho sap...12 de junio de 2011, 2:09

    La sessió es pot resumir sols fent referència a les paraules dels portaveus:

    Manolo Vidal: Un que no sap perdre i que sap poca història (malgrat les tres carreres).
    Carmen Canet: Fa el paper que pertoca en un acte com aquest.

    Karina: Una inmadura que hauria d'aver dimitit abans de la sessió (si no vols votar el que ha acordat el partit cal dimitir, perquè no crec que vullga convertir-se en transfuga).

    Jordi Juan: Correctissim en les seues primeres paraules i li va donar la primera lliçó de saber estar a Manolo en contestar-li.

    No es cert que els votants de Karina siguen de Karina mentre el sistema electoral siga l'actual de llistes tancades. Es vota al paquet amb el nom d'un partit. A mi no m'agrada però és així.

    El comentari pejoratiu i viciat de Madam Buterfly no mereix cap comentari (es qualifica per ell mateix). No se el que entendràs per cançons catalanistes (jo no estava allí i no ho se) però si et refereixes a Llach, Raimon,...sense comentaris.

    ResponderEliminar
  6. Esperem que un dia Carina conte la veritat, eixa que li va dir una part al seu vell professor del mateix partit, i a vore si algu del PP li cau la cara de vergonya per saber com havien "tocat" a la regidora i el seu company i haver promés l'oro y el moro si facilitava l'alcaldia del PP.
    per cert, ningú no ha contestat que feia Antonio Clemente a Tavernes divendres vesprada. Molt important seria perque el segon del PP deixara Valencia el dia abans de la constitucio d'ajuntament i amb tants pactes que calia acabar a nivell autonomic.

    ResponderEliminar
  7. Efectivament, varem cantar "Tio Canya" "Lladres que entreu per Almansa" de Al Tall, una de Raimon que no se el nom i L'estaca de Llach.

    Com es nota que els del PP no escolteu ni els cantants d'ací.

    I Nacionalista Valencia, eh? No nacionalista espanyol com alguns

    ResponderEliminar
  8. un ciudadano de tavernes12 de junio de 2011, 3:43

    sabes ventilador vas que tener que cambiar el color de tus declaraciones en el bolg pues tus amigos ya no los tienes en el poder todo cambia ... se mas imparcial y di las cosas como son

    ResponderEliminar
  9. http://www.laveu.es/laveutv/vorevideo/96/eleccions-2011/primers-discursos-de-la-legislatura.html

    MIREU EL VIDEO ON ES VEUEN TOTS ELS DISCURSOS PERO SOBRETOT EL DE KARINA.

    KARINA ESPEREM QUE ARA ET DEIXEN TRANQUILA I PENSES BE EN EL QUE HAS FET. SI CREUS QUE EL TRIPARTIT ÉS EL MILLOR, PUES AVANT, PERO SI NO, FES ALGO. PER FI UNA PERSONA QUE PARLA CLAR.

    ResponderEliminar
  10. La que se avecina...
    - Amb un tripartit forçat i coaccionat.
    - Un PSOE que no vol vore que està recolzant a qui li ha llevat els vots
    - Un Bloc que no vol vore que els vots són "trobats", no poer haver fet bé les coses.
    - Una EU en disonància amb la seua regidora.
    - El partit més votat a la banqueta de l'oposició.

    Això sí, Jordi per fi ha complit el seu somni (o el de son pare??): ser alcalde.

    Açò em sembla que té una data de caducitat més curta que la dels iogurs!

    I a més, ara eixiran els dinosaurios (viejas glorias) del Bloc i d'EU a vore què poden traure, ja que encara no es creuen el que ha passat. Hagan sus apuestas, a vore quant de temps tarda el caragol a traure les banyes al sol.

    Ai, Tavernes, quant vas a plorar el dia d'ahir...

    ResponderEliminar
  11. Pimpampum tripartit12 de junio de 2011, 4:13

    QUE BO TU! LA PRIMERA DECISIÓ DE JORDI PER A PASSAR A LA HISTÒRIA SERÀ FER UN RECÉS AL PLENARI PELS PLORS D'UNA REGIDORA COACCIONADA I AMENAÇADA...EN EL SEU PROGRAMA EL BLOC DEIA SOM TRANSPARENTS, DEMOCRATICS, DE POBLE COM TU...MENTIRA, NO HEU DIT RES DE LES NEGOCIACIONS, JO NO VULNERE LA DEMOCRÀCIA QUE VOLIA UN GOVERN EN MINORIA DEL pp I JO SÓC DEL POBLE I NO ACCEPTE QUE NINGÚ AMENACE.

    ResponderEliminar
  12. Una curiosidad: Karina, tu no has hablado nunca de pactos en tu discurso, por tanto no existe tal pacto. No se ha formado, sólo hay una votación a la alcaldía.
    No te alies con quienes han consentido que te amenazaran. Sé concejala y vota lo que te dicte tu conciencia, para eso has sido elegida, Tienes mi apoyo y el de centenares de vecinos que ayer dijimos "almenos una ha dicho la verdad de lo que hay detrás del tripartido".

    ResponderEliminar
  13. No seran las lagrimas, la soledad en la plaza, solo rodeada por sus mas allegados, una puesta en escena, una teatralizacion dramatica de algo que puede o no puede haber sucedido, para burla y jolgorio de algunos.

    Porque en la foto de la cotorra de la vall, sale a la derecha de JORDI JUAN, que significado podemos extraer de esta foto, sin lagrimas sin sollozos.

    Yo la quiero creer que la han forzado a votar algo, que para ella no debia hacer porque debia votarse a ella misma, pero si lo hace mal, si no lo hace tambien, pongamonos en su piel, imaginemos la tensión.

    Yo tengo una teoria, sesion de plenos de tavernes, suena dos veces un movil, propiedad de un señor con pantalon vaquero camisa color crema, lee el mesaja, hace un gesto a la hermana de karina, se levantan salen fuera del salón, entran dentro del salón la hermana y le entrega una nota a Karina justo en el momento de empezar la votación.

    Que paso en ese momento?????.

    Venga pasara lo que pasara Sr. Jordi Gobierne usted con lealtada y con respeto a la promesa que realizo. Un home no es sols allo que diu sino allo que fa, i deixa de fer.

    ResponderEliminar
  14. The show must go on12 de junio de 2011, 6:24

    Aquest blog no és que m'agrade molt, a vore si milloreu un poc en redacció i faltes, però com que a l'altre BLOC de la Vall no em publiquen mai cap crítica constructiva i respectuosa, no tinc més remei.
    Crec que Jordi no va saber reaccionar bé ni a les paraules de Manolo ni a als plors de Karina.
    Si efectivament volia demostrar que no és cap titella de ningú, havera tingut que eixir-se'n del guió i contestar-li a Manolo, dir-li que ell té suficient personalitat i capacitat, però va semblar que com no ho tenia escrit...
    Pel que fa al "show" d'EU, Jordi, sols calia dir-li a Karina que l'alcalde està segur que s'ha prés la decisió encertada i que es va a treballar pel poble contant amb tots els components del tripartit. Així el poble hauria vist una unió més sòlida i un alcalde més segur, però sembla que tampoc hi havia res de plors escrit al guió.
    Enhorabona als que estiguen contents, però esta obra ha començat ben dramàtica, esperem que tinga un final feliç.

    ResponderEliminar
  15. Per favor algú d'EU que ens conte que ha passat!!

    ResponderEliminar
  16. La "democràcia real", terme que s'ha utilitzat d'una forma massa gratuïta en els últims dies, va ser burlada, trepitjada i ningunetjada ahir en el plenari constitutiu de l'ajuntament de Tavernes. L'alcalde, com sorprenentment i d'una forma habilidosa evita dir l'editor de la cotorra de la vall, ho és gràcies a un vot coaccionat, el de Karina Vercher, d'Esquerra Unida. Un vot coaccionat amb una mesura que tindria orgullós al mateix Stalin. Els comunistes espanyols s'han empapat, no sols de les seues idees, sino també de les seues mesures per lo vist ahir!

    No és ètic, no és moral. Per no ser no es ni tan sols legal, ja que el mandat imperatiu està expressament prohibit per les lleis de l'estat, per assegurar la total llibertat en les decisions que es prenen. Llibertat que no ha existit en este cas. Comença bé el tripartit.

    ResponderEliminar
  17. Que mal pedre teniu els del pp. Fins l'últim moment Manolo a entrar als draps bruts. Però qui es pensa que és diguent-li a Jordi el que te que fer? I com ha de ser?
    Això mateix, Jrdi va ser un senyor en la contestació a Manolo, ole ahí. I es va quedar en un pam de nas!

    ResponderEliminar
  18. Jo que soc simpatizant del Bloc me vaig sentir orgullos de poder-me abraçar en tantes i tantes persones del psoe i de eu en la plaça. Axo es unió! I tots ben contents!

    ResponderEliminar
  19. Oh el tripartito, dios mio! canciones catalanistas!!! Las lágrimas de Karina. Q pasara a Tavernes?? Todo se va al garete... Nuestros sueños, nuestros sueldos, nuestros dedazos...

    ResponderEliminar
  20. Cançons que no teniu ni idea de quines son, perquè sou de tot, menys valencians!!!

    ResponderEliminar
  21. Pues mira, ya se dice en la calle, que en la nueva corporació se van a bajar todos el sueldo. Cosa que el pp no ha hecho ni lo habría hecho nunca! Eso es ejemplo.

    Por cierto, tanto mania le teneis al padre de Jordi? En serio? O es que ya no sabeis de que forma ensuciar las cosas? Buena estrategia para esta legislatura...

    ResponderEliminar
  22. adiooos con ellll corasssoooon!!!!!
    bye bye
    adieuuuuu!!

    ale, au!!!!
    bon voyage Manolo i sus boys!!!!
    Ventilador, fes-los aire, que tindran molta sofocà!! venta, venta...fiuuuuuuuuuuuuuuu!!!

    ResponderEliminar
  23. A Pimpampum tripartit

    La 1ª decisió de Jordi Juan va ser acceptar la voluntat democràtica del resultat de la votacio dels regidors de Tavernes a l'hora d'elegir alcalde.

    I això implica el compromís de treballar per sanejar l'ajuntament i netejar la merda producte de 12 anys de govern a lo loco.

    ResponderEliminar
  24. Si Karina hablara...
    el PP temblaría.

    I no vull dir res més perquè fa pudor

    ResponderEliminar
  25. jo crec que el millor esta per vindre.
    Anem a vore Jordi com va resolvent els problemes-
    1º Curs de nocturn al institut.

    ResponderEliminar
  26. Soc del partit popular12 de junio de 2011, 13:48

    Esta interesant. Ja tenim als ultres de la cotorra al ventilador.Esta perdent interes la cotorra?. Veig que la cotorra dirigeix per on tenen que anar els comentaris, esta be aixo, vec que hi ha gent amb molta rabia. Soc del partit popular, el cual defensa uns projectes per a tavernes igual que atres partit defensen altres projectes. Degueu d'anar pensant que a partir d'ara van a gobernar altres persones, se que sera dur per algunes persones que tindran que recoltzar als qui estan ara, cosa que no es tan divertida com criticar. Sempre es mes facil criticar que reconeixer les coses d'una manera objectiva. Perfavor cambieu el ''xip'' que ara gobernaran els vostres

    ResponderEliminar
  27. Pobrets els del PP....teniu que entendre-ho...en els temps tan durs que corren i ara se'ls ha caigut el garito que tenien muntat a terra. És normal que estiguen disgustats!! Teniu en compte que Manolo ha passat de cobrar 40.000 euros + paxoxaes a l'any a cobrar-ne 100 ó 150 per plenari.

    Ara els tocarà fer com les persones normals i anar a la cua de l'atur a buscar-se el pa. Encara que, amb lo ben muntat que s'ho tenen a València i ara també a Gandia, segur que no tardaran a tindre un lloc de treball molt ben remunerat.

    Ventilador, jo qualificaria de PATÈTIC i de PATALETA el discurs del senyor Vidal en el plenari. És més, considere que va fer el ridícul perquè se li va vore massa el plumero. Al contrari, crec que Jordi va ser tot un senyor en no entrar a l'enfrontament amb ell demostrant que té més educació i més diginitat que Manolo.

    Ja me l'estic imaginant el dilluns a Manolo Vidal encadenat a la cadira del seu despatx d'EX ALCALDE!!! en plan: "Yo de aquí no me muevo!!"

    Per cert, només cal que mireu al vostre voltant, que feu una ullada per les xarcies socials i se n'adonareu que és el que volia Tavernes d'una vegada per totes.

    ResponderEliminar
  28. jajaaj, lo dicho. Fecha de caducidad asegurada y cercana con el tripartito que no existe. Creéis que la srta. K votará a ciegas cada cosa que planteen el resto?? Ilusos.
    Habláis de que Jordi tiene iniciativa. Pues ella tiene COHERENCIA.

    Quer K hable, que hable, que a ver quién salía más malparado.

    Empezad a trabajar, si es que sabéis hacerlo, y a ver cómo lo hacéis. Ahora no valdrán excusas, señores.

    PD. Al anónimo de las 10.37h. No se preocupe, que Manolo y su equipo (que no grupo, como el Bloc y Psoe) estarán ahí siempre que haga falta para resolver los problemas, ayudar y trabajar por nuestro pueblo, cosa que a la anterior oposición se le olvidó hacer.

    ResponderEliminar
  29. Com t'atreveixes a dir "acceptar la voluntat democràtica del resultat de la votacio"???
    Després de q el partit amb major recolzament pel poble està en l'oposició!
    Quina vergonya autocomplaent! Això és com qui diu moltes voltes en veu alta que una cosa està bé i se l'acaba creent.

    ResponderEliminar
  30. NO VOY HABLAR DE LA PERSONA DE MANOLO, POR EL RESPETO QUE SE MERECE. NUNCA HA DEJADO DE ESCUCHAR A NINGÚN VALLERO. HA TRABAJADO PARA TAVERNES Y POR TAVERNES Y LE HA DEDICADO ENTERAMENTE SUS 4 AÑOS. HA SIDO LA FUERZA MAS VOTADA, A PESAR DE QUE A ALGUNOS OS MOLESTE. TAMBIÉN ES VERDAD QUE SI SUMAMOS LOS OTROS TRES PARTIDOS ALCANZAN LA MAYORIA. ESTOS TRES PARTIDOS EN CAMAÑA ESTABAN A MUERTE ENTRE ELLOS PERO LAS GANAS DE PODER....DE TODAS FORMAS NO SE TRATA DE REBAJAR A NADIE. ES BIEN SABIDO QUE JORDI BUSCÓ ASESORES EN EL BLOC Y LO QUE ES CURIOSO EN EL EX-ALCALDE DE IU EDUARDO BONONAD QUE RESURGE DE SUS CENIZAS. MANOLO NO LOS NECESITÓ.Y NO DIJO NINGUNA MENTIRA EN SU PARLEMENTO....LA PISCINA EL BLOC INTENTO PARALIZARLA.... Y AHORA ESTRÁ ORGULLOSO DE ELLA

    ResponderEliminar
  31. Este comentari és per a Karina:
    Ja has vist com se les gasta l'esquerra d'este poble? Molt de progres però a l'hora de la veritat úsen formes que podem dir que són dictatorials.
    No faces cas i sigues regidora al teu aire, que Jordi siga alcalde, però sigues tu Karina i porta'ls ben rectes.
    Una cosa que igual t'interessa. Este cap de setmana eixia un autobús de Tavernes a Granada. En ell hi havien uns simpatitzants del Bloc i PSOE i digueren de Karina de tot "venuda", "serril", "mala"...fins que saberen per telèfon que els havia votat...ahí callaren i ja no digueten res més.
    Karina ha sigut, junt a Manolo, la més digna en dir la veritat. Jordi pareix un bon xicot, però té massa interessats i resentits al costat.
    La meua opinió...Tavernes ha fet el ridicul. Una majoria ignorada, un tripartit que no té cap pacte (sols Canet va parlar de pacte, karina no va dir res del cap pacte), una alcaldia decidida amb amenaces...comencem be.

    ResponderEliminar
  32. No tot van ser cançons valencianes, també es va cantar alguna de Ducan Dhu. Y cien gaviotas dónde irán...

    ResponderEliminar
  33. LA PISCINA EL BLOC INTENTO PARALIZARLA.... Y AHORA ESTRÁ ORGULLOSO DE ELLA

    Mentira. Mai no s'ha volgut paralitzar cap piscina sinó que s'ha estat en contra del negoci que tenia muntant el PP para sus amiguitos del alma.

    Es ven el solar per una miseria, sobre els 220 milions de peles i nomes acabada l'obra l'empresa demana 700 milions NOMES PELS BAIXOS i a banda tenia el negoci dels pisos de luxe dalt.I nomes havien passat uns anys i je es triplicava el preu del solar venut com a baixos.

    El Bloc esta i estara a favor d'una piscina per a tot el poble i de millors instal·lacions esportives, com sempre ha estat, però no d'una piscina montada com un gran negoci i de manera que si el negoci falla, les perdues són per a l'ajuntament i no per al'empresa explotadora de la concessió: I que les perdues les pague l'ajuntament ho fa firmar i aprovar el PP en el ple en contra dels dictaments dels tècnics d'economia de l'ajuntament.
    Més negocis para los amiguitos del alma.

    El PP sempre ha dit mentires quan ha parlat de ls piscina, i ha continuat dient-ne en la que s'ha fet: si ha plogut, si inaugurarem el mes que ve i mentira darrere mentira fins ara.

    Esperem que ara sapiem la veritat de la piscina municipal, de que ha passat en les pistes de padel, en el restaurant-bar i la terrassa postissa de fora.

    ResponderEliminar
  34. Frases de Jordi que com jo podeu sentir en el discurs.
    Ara, si això no es parlar de pacte:

    Els tres partits hem entés que la majoria de Tavernes ens ha demanat entendre’ns i aconseguir l'acord suficient perquè l’Ajuntament de Tavernes tinga un govern de progrés.

    El BLOC, el PSPV-PSOE i EU manifestem la disposició a crear un equip de govern homogeni i estable, un equip que treballe de forma lleial en benefici del poble i on totes les regidories col•laboren pel bé comú

    Tenim un projecte de ciutat, fruit de la gran coincidència en els nostres programes electorals. I en base a eixa coincidència programàtica hem marcat els objectius del nostre "Acord pel Canvi". I són ( i ací els enumera tots)

    Si això no es parlar de pacte, ja no sé que serà parlar de pacte.
    Perquè no es dediqueu a dir les veritats i no a mentir? Ara com després aneu a missa i es confesseu, continueu mentint.

    ResponderEliminar
  35. Esta nota, enviada per Eduardo (Bononad??), que fa referencia a la elecció de Jordi com a Alcalde s'ha publicat a la web de EUPV de Tavernes:

    El col·lectiu analitzarà les paraules de Karina Vercher.

    Karina Vercher acusa al col·lectiu de presionar-la per a acomplir el programa electoral d'EU que ella mateixa va redactar:

    "A l'Ajuntament de Tavernes, som la teua garantia d'esquerres"

    El col·lectiu es reuneix el dilluns dia 13 a les 21:30h al local d'EU, per analitzar les paraules de Karina Vercher a l'acte d'investidura del nou alcalde Jordi Juan, i donar-li cumplida resposta.

    Enviat per Eduardo a 21:25

    Tindrà repercusions al recent creat govern tripartit de Tavernes?

    ResponderEliminar
  36. Completament d'acord amb els anònims de la 1:45 i de les 2:20. Al pacte s'ha arribat per mitjà d'amenaces... vergonya d'eixe pacte, vergonya dels simpatitzants del Bloc que xiularen i xillaren a Manolo quan van vore que no rebia més que aplaudiments i crits de "Manolo Manolo!" per part dels seus amics. Estos son els partits que parlen de que el PP no té valors ètics. Mentre, en Gandia es froten les mans de la de diners que va a arribar-los, a l'igual que Cullera, Alzira... anem a convertir-nos en la risa de València.

    ResponderEliminar
  37. Amic que dius:
    Com t'atreveixes a dir "acceptar la voluntat democràtica del resultat de la votacio"???
    Després de q el partit amb major recolzament pel poble està en l'oposició!
    Quina vergonya autocomplaent! Això és com qui diu moltes voltes en veu alta que una cosa està bé i se l'acaba creent.

    Jo no tinc culpa de que la llei diga que l'elecció la fan els regidors, i estos votaren: 9 vots Jordi Juan i 8 vots a Manolo Vidal.

    Ni més ni menys com va passar a Valencia, quan Rita Barbera va aconseguir l'alcaldia amb els vots seus i d'UV i deixava a Clementina Rodenas, del PSOE, i força més votada sense la vara de mando.
    Segurament diràs que allò va estar ben fet, i aci a Tavernes no.

    ResponderEliminar
  38. Ja esta be!!! El PP ha sigut el partit mes votat(4000 vots) pero s'obliden que 6000 persones no volien que el PP governara, ahi estan els resultats!! per aixo es fa el tripartit!! per un canvi!! I si Karina vol anar per lliure que forme el partit Karina Unida!!

    ResponderEliminar
  39. Ja us passarà el dolor, PP.

    Alguna cosa haureu fet mal per perdre vots i que puga governar altra gent. Potser heu caigut per soberbis i per "mangalaxeros" (ja sabeu allò de "todo para el pueblo pero sin el pueblo"...y el pueblo se fue cansando).

    Per suposat que Karina és molt vàlida, i a més estic sergur que coherent. Com que va fer campanya pel canvi, va votar pel canvi. I ara treballarà amb la resta de forces progressistes per fer que el canvi millore les coses.

    Si teniu problemes de nervis, proveu amb la tila o la valeriana.

    ResponderEliminar
  40. Ventilador:
    Preocupa't per la situació del poble i passa ja del morbo.

    Estas convertin-te en el "Sálvame de luxe" dels blogs.

    Cosa cutre!

    ResponderEliminar
  41. Pues Campeon si dius aixo de este blog, cuantes hores fa que no entres a la cotorra de la vall, hi ha de tot menos trellat i menos coherencia.

    A mi encanta que acusem que digan si parla este o calla el altre el que tinga algo que dir que ho diga, amb noms i cognoms, hores i llocs i aixi la veritat sera llegida o escoltada, tota la resta son divagacions imaginacion o tal volta veritats.

    Pero lo del assesorament es real com la vida mateixa, testics noms hores i lloc i aixina se fara la llum sobre la oscura nit.

    ahhh, un poc de humor. dema vos contare un escrit molt bo de un anonim que ha escrit a la cotorra, eixe si que val el seu pes en or, i jo el conec i eixes lo que no hi ha. EL OBSERVADOR, SI JA O SE PERLA DEL TURIA, ELS .... LES ,,,,, I ELS ACCENS, PERO SOC COM MACHADO ELL ESCRIU BE JO MAL.

    ResponderEliminar
  42. Al que diu: "6000 persones no volien que el PP governara...".

    Classe de lògica, de Filosofia.
    "No pp" no implica "sí a la suma de 3".
    Eixes 6000 persones no van "votar pel canvi", sinó que van votar a DIVERSES forces polítiques. No a una.
    6000 persones no van votar a un dirigent ni a un partit, sinó que van de deixar de fer ho a altre.
    Perquè sinó també es pot dir que 8500 persones no van votar al PSOE, que 7400 no ho van fer pel Bloc o que 9100 no van donar el seu vot a EU.

    Això dic jo. Ja està bé!! Ja està bé de sumar com a cadascú li convé! Si volen contar com un sol partit, haver-ho pensat abans de les eleccions i haver-ne fundat un de nou.

    ResponderEliminar
  43. NO soy votante del PP, pero me parecio un falta de respeto y educación, lo que paso a la salida de Manolo Vidal del pleno.
    Por muy en desacuerdo que estemos con esa persona, no se merece los pitos. ¿Asi demostramos la izquierda nuestra alegria por el triunfo? ¿Enterrando al enemigo?
    Para poder vencer a un enemigo, debes conocerlo y respetarlo.

    ResponderEliminar