martes, 31 de mayo de 2011

PACTES I PROJECTES

Si es parla de pactes, s'ha de parlar de projectes. Tot pacte ha d'estar consolidat si vol durar. Quins projectes de cada programa es pactaran? a quins es renunciarà? si el PP va fer el 80% del seu programa, tal i com va dir en campanya, si es fera tripartit caldria seleccionar quins projectes es fan i quins no. Quin partit estarà dispost a sacrificar el seu projecte?
Un dels projectes estrela del Bloc era fer (si cal) poligons, llevar l'alta tensió i apropar al poble l'estació de tren. Aixi es veu en esta foto.
El PSOE vol fer un bulevar fins la carretera, i EU no fer res sino hi ha diners.
El PP li tirava per l'Estrategia Territorial i l'Hotel, per cert, es diu que el projecte ja està a la Generalitat.
Si hi ha tripartit, qui sacrifica i perquè. Si mana el PP, ha d'aconseguir la governabilitat necessària per tirar endavant projectes com l'Hotel.
Per cert, quin projecte vos agrada més?

13 comentarios:

  1. Per què ens contes xistes lamentables Ventilador? (un dels més lamentables és el de l'hotel)

    Per què enganyar a la gent?

    Una cosa és desitjar una cosa i altra molt diferent si pots accedit al que desitges.

    El deute de Tavernes s'acosta als 20 milions d'euros i aqueix és el principal problema de Tavernes.

    I també és un problema el dèficit amb el que acabarà aquest any (i els últims anys).

    I també cal dir que la Generalitat està més endeutada encara i que es preparen retalls molt forts.

    I no dic cap mentida. No teniu més que demanar a l'Ajuntament (al funcionari corresponent) la liquidació dels últims pressuposts o preguntar a Intervenció en quina situació està l'Ajuntament.

    Qui governe s'haurà de centrar en sanejar el poble que, per si no ho saps Ventilador, està ARRUÏNAT!!!

    ResponderEliminar
  2. Sense dubte el projecte de l'Hotel és el més necessari, és el que va a crear llocs de treball a curt termini.

    Sabeu alguna cosa de la guarderia de la platja? Quan s'inagura? On hem puc informar

    Gràcies

    ResponderEliminar
  3. Ventilador, no t'enfades, però confons idees amb projectes, i no és el mateix. El Bloc diu en el seu programa que planteja una idea per a traslladar als organismes adients "unes alternatives per beneficiar Tavernes" i mes endavant diu que "treballarà per canviar el traçat del tren".
    En cap moment diu que ho farà, i ho va dir ben clar: no depen de l'ajuntament, ni del Bloc, però caldra plantejar-ho a les autoritats escaient i aprofitar els futurs projectes de desdoble del tren i de l'estació. O es fa ara, o no es farà mai. I tindrem sempre el merder de l'estació.
    Podràs dir-me que defense el Bloc. Val, ho accepte si així ho consideres, però el que no m'agrada és la desinformació i males interpretacions i que una cosa que es presenta com a idea per al consens i es deixa clar que no es questió de Tavernes sinó de les administracions ara es diga allò de C"es veu en la foto" Caldria també el text que hi porta.
    Quant a l'Hotel. Estiga qui estiga governant es fara o no es farà, sense que depenga del governantt. L'hotel no el farà el PP, ni el Bloc, ni l'Ajun.ament: el farà una empresa privada en este cas suposem que "Marina Azul"
    L'ajuntament - no el PP, ni el Bloc ni el sunsum corda- el que farà serà donar els permisos si compleixen la normativa municipal i totes les lleis. I ajudar. I facilitar. I tu saps que això ho fare el PP, i també el Bloc o el PSOE o EU.
    O siga que segur que no depén de la governabilitat de l'ajuntament.
    Mire que son temes on cal filar prim i obrir debats on no primen els interessos polítics partidistes: Interessa apropar l'estació al poble? Interessa un hotel? Clar que sí. Per tant, governe qui governe que s'arromangue i es pose a treballar. en el cas de l'estació, si s'aprova el projecte d'autovia per Borderia i del desdoble del tren ja no serà possible.
    No ho creus? Tavernes ha de ser primer que res.

    ResponderEliminar
  4. Si em permitiu la meua opinió, transportar la estació, ho vec molt difícil i innecesari perque mai s'aconseguiria portar al poble ,es a dir, si em de agafar el cotxe igual q mes dona anar fins a "las cinco hermanas" que fins on està ara, es mes hi ha un proyecte d'adif de millora de l'estació actual i no es fa per falta de diners...
    I el hotel senc dir que no depen de l'ajuntament q es faça o no, sino de un empresari de tavernes que en bona voluntat li ha passat eixe fantàstic 3D a Manolo. Però crec q va ser un error del PP
    ho anunciara com a proposta perque si no es viable com es lògic hui per hui no es farà i ho vec lícit.

    Salutacions als bloggers

    ResponderEliminar
  5. La ratlla roja es la via del tren?
    Si es aixi san lluit. I despres parlen de sens i de programes faraonics?
    Si en laltre blog estan dicutint de qui depen adif. Ja estic vegent los en el despatx del ajuntament 1º asamblea per a vore de qui depen adif. 2º asamblea per a vore quina es la millor sol lucio, ratlla roja munt i avall.
    3ºasamblea per a vore de quin regidor depen.
    Al final tot igual
    Jo vote si al tripartit, aixo no meu perc.

    ResponderEliminar
  6. eu es lunic que te rao

    ResponderEliminar
  7. EU ha dit que el BLOC no te carta blanca i vol posar moltes condicions al pacte.

    Lo que venim dient este pacte es i sera empastre del que ens perjudicarem tota Tavernes.

    ResponderEliminar
  8. De moment observe una cosa possitiva en aquest blog i es que la gent opina sobre projectes (a favor o en contra). I cal dir que el PP li va furtar la paraula a la gent perquè va eliminar Consells assessors municipals fonamentals on hi havia participació ciutadana.

    I cal que sapigau que va eliminar, per exemple, el consell assessor de medi ambient perquè allí mai es va aprovar la línia d'alta tensió (es pot comprovar a les actes) i això era molest.

    I una de les coses que més m'agrada dels programes del Bloc, PSOE i EU és allò de tornar-li la paraula al poble. I que el poble opine i que aporte coses. Perquè els polítics no sempre tenen raó.

    Per a empastre, el trullo que ha deixat el PP a les arques municipals on no hi han ni terallines de buides i endeutades. El PP ja ha demostrat el mal que es pot gestionar un ajuntament (si les vostres famílies les gestionareu com s'ha gestionat l'ajuntament de Tavernes estarieu embargats i vivint baix d'un pont).

    Estic amb els INDIGNATS per una manera diferent de fer política i el primer que espere dels partits d'esquerres és la generositat necessària per a fer un pacte ferm. Confie que seran capaços.

    ResponderEliminar
  9. En el "pardal" estan desesperats posant verda a la pobra Karina.

    Llegiu els comentaris però no cal que opineu, a mi m'hauran censurat uns 10 comentaris en una setmana i eren tots respectuosos, sols no favorables al pacte.

    Deixeu-los que opinen sols ells, com hui, que es veja com estan d'enfadats, com són de poc tolerants, com basen el pacte sols en anar en contra del PP i no en anar a favor del poble.

    El dia 11 sabrem si hi ha pacte, tranquilitat, estan en el seu dret, de pactar, de posar-se verds, de pressionar-se, de no respectar-se...

    Els "pardals" ara pareixen bous, muuuu

    ResponderEliminar
  10. Eixe "Pardal" pareix ser que vol convertir-se en el NODO o Canal9 del nou règim.
    Sectari, molt sectari. Comprovat, publiquen comentaris aduladors al fill, candidat o el que siga i els crítics que poden rebatre fàcilment.

    ResponderEliminar
  11. Ooooh! Ací tenim al ventilador!
    En notícies difamatories, hipòcrites. Sense trellat, mal escrites i fetes per a quatre EXTREMATS DEL PP! Per favor..

    PD. Si algú està enfadat, sou vosaltres que esteu buscant siga com siga aferrar-vos al poder i no soltar-lo mai... jajaja!
    Que enfadat estic, muuuu

    ResponderEliminar
  12. Si tots ferem com el Bloc, idea de.... idea de... idea de... així podría dir 50.000 idees de, pero quina poca vergonya. Idea de...UN COTXE QUE VOLE, idea de... UN GOS QUE PARLE, idea de...UN JORDI QUE SIGA BON ALCALDE.
    Mareeee, que ja li se veu el rabo al llop.

    ResponderEliminar
  13. L'unica cosa sensata es el que dius de EU, si no hi ha diners no es pot fer res. Mes val mane qui mane que pague els deutes i no pose aigua al coll a l'aljuntament

    ResponderEliminar