miércoles, 8 de junio de 2011

ADEU AL NOCTURN A TAVERNES

Als diaris hem vist estos dies com la Conselleria d'Educació ha anunciat que va a llevar el FP d'informàtica, o el que és el mateix, el nocturn del IES Jaume II, de Tavernes. La idea de la Conselleria es passar eixa línia a Gandia, on es donaria de vesprada.
El claustre del institut valler ha manifestat que eixa mesura és arbitrària i irracional, que no fa més que centralitzar l'educació a Gandia i repercutir negativament en l'ensenyament de la Valldigna.
A més, afirmen que es il·lògic tancar una infraestructura que funciona per gastar diners adequant-ne altra a Gandia. El centre manté que no han donat cap explicació i que hi ha prou alumnes matriculats.
S'anuncien movilitzacions com un "encierro" de una nit al centre i més protestes.
Seria una llàstima perdre nocturn a Tavernes. Bona papereta per qui siga alcalde/esa a partir de dissabte. Si és el PP podrà negociar la tornada de nocturn? altres vegades ha aconseguit que no es llevara, per que no és la primera vegada que es volia suprimir i fins ara no s'ha fet.
Si es altre partit...tindrà capacitat per evitar-ho.
Siga com siga, fins ara s'ha evitat que desaparesca nocturn a Tavernes, amb penes i glòries s'ha mantés, però serà este el definitiu final del nocturn? repetim, seria una llàstima.

5 comentarios:

  1. i mes coses que senaniran. tot el que no siga precis la conselleria ho llevara i anira a Gandia que ara es popular.

    ResponderEliminar
  2. Cicle cnocturn a Tavernes SÍ8 de junio de 2011, 13:56

    El plantejament que fas Ventilador és una falàcia.

    Manolo Vidal hauria de ser, primer que res, ciutadà de Tavernes i després Popular o el que siga.
    A més a més Manolo seguirà essent un càrrec electe com regidor a l'Ajuntament de Tavernes.
    I tant Manolo com la resta de càrrecs electes haurien de perdre el cul pel poble, tinguen o no l'alcaldia.

    I que lleven el nocturn no és una llàstima. És una "putada" per part de la Conselleria d'Educació del PP, pinten com ho pinten.

    ResponderEliminar
  3. El govern del PP ha estat anys lluitant per mantindre nocturn, ells i la direcció del centre han lluitat any rere any i han aconseguit mantindre nocturn.
    Ara qui entre haurà de lluitar i esperem que amb el mateix èxit que fins ara ha tingut el govern. recorde al regidor d'educació implicar-se per aconseguir és matricules en nocturn i que el cicle seguira...no parles sino saps, si nocturn seguix és en bona part gràcies a l'ajuntament. Ara qui entre haurà de seguir negociant...I CLAR QUE ÉS UNA LLÀSTIMA PER A TOTS.

    ResponderEliminar
  4. Cicle cnocturn a Tavernes SI10 de junio de 2011, 2:44

    Parle precisament perque se.
    I se que la responsabilitat de negociar
    ÉS DE TOTS!!!

    No m'interessa el personalisme amb el que es planteja el problema.
    Si el nocturne s'en va és per decissió de la Conselleria del PP i si s'ha negociat abans, s'ha negociat mal, perquè al final de la correguda s'en va.

    I no vullc pensar que el fet que s'en vaja o no el nocturn depenga del color de l'alcaldia, perquè això significa que la democràcia que tenim és una merda.

    ResponderEliminar
  5. I si va Manolo a negociar per a que volem a Jordi? la tasca de Jordi es anar a negociar-ho, i si no és capaç de fer-ho que no siga alcalde i que es quede a casa.

    ResponderEliminar