miércoles, 29 de junio de 2011

NOTÍCIA DESTRUCTIVA

El diari Levante publica hui una notícia sobre les obres de la urbanització de la avenida de la mar. La veritat és que el contingut de la nota deixa molt mal parada la platja de Tavernes. Anem venent així la platja i no vindrà ni el Tato (no tenim res en contra dels periodistes, ells fan la faena i sols recullen declaracions).
entre hui i demà es faran els treballs d'asfaltat de la avenida. Com és lògic, van a produir-se molèsties, però seran dos dies i després s'haurà acabat.
Amb l'asfaltat no acaben les obres, però si que la pols sera menor. No es pot criticar que s'asfalte.
Sí que és cert que les obresvan mes endarrerides del que s'esperava. En l'anterior legislatura s'anunciava el final en juny i ara està clar que en juliol seguiran. L'espectativa es que fins ben entrat juliol no hi haja mig passeig acabat.
Els governs, l'anterior i l'actual, sí que s'han adormit un poc amb esta obra. Cal vendre que les obres milloraran la platja i que no afectaran a la temporada alta d'estiu.

7 comentarios:

  1. Comercio afectado29 de junio de 2011, 6:50

    He visto comentarios cínicos y con mala fe en estas páginas pero ninguna frase que llegue al extremo de "Els governs, l'anterior i l'actual, sí que s'han adormit un poc amb esta obra".

    Cómo te atreves a meter en el mismo saco, y en igualdad de condiciones al gobierno anterior que empezó la obra casi en noviembre, con dos mesos de retraso, que es lo que estamos pagando ahora los comerciantes y vecinos, que al nuevo gobierno que lleva en el poder desde el pasado dia 11, sólo 13 dies hábiles?
    Pero tu te cres que los comerciantes somos idiotas? O que son idiotas el resto de vecinos de la playa? O que no sabemos porque la playa está asi gracias al anterior gobierno que no hizo ninguna previsión?
    Haz el favor de rectificar y limitarte a decir las cosas como son, que bastante tenemos ya nosotros con el retraso.
    Gracias por su publicación.

    ResponderEliminar
  2. El govern actual, no tés res a vore en el que ha passat a la platja, com be diu el Sr. o Sra. que ha escrit el primer comentari.
    Tots sabiem el que anava a passar, i en tant sols 13 dies no es pot jutjar al govern actual.
    Ventilador, has creat una notícia destructiva com molt bè diu el títol que li has posat. Conta la veritat que tens informació de primera mà.

    ResponderEliminar
  3. Al indignado. Decirte que no tienes razón para nada.
    1 El asfaltado estaba previsto para el dia 22 i no el 29. El porque ha cambiado hay que preguntarselo a Carmen Canet o a Jordi Juan.
    2 El comienzo de las obras en octubre , que no en noviembre( no mientas) se acordó con la asociación de comerciantes. Esa misma cuyo presidente monto un partido político que no le ha votado ni la família. Lo que el contara es otra cosa.
    3 Las obras estaba acordado con el pp que No se finalizarian para Julio pero si se dejarian el 29 pendiente de remates. Si han bajado el ritmo ellos junto con Carmen y Jordi sabrán porque.
    4 Que la empresa ha entrado en suspensión de pagos no es culpa de unos ni de otros i si me apuras ni de la propia empresa. Lo que si que es cierto es que solo los actuales representatentes de este aynuntamiento son los responsables de resolver el problema.

    AHORA VEREMOS LA CAPACIDAD DE CADA UNO PARA RESOLVER PROBLEMAS.

    ResponderEliminar
  4. Repetim no anem a publicar comentaris de la familia de Jordi Juan, ni tampoc de ningun altre familiar de ningun regidor.
    Gracies.

    ResponderEliminar
  5. El ventilador sempre està igual:"Repetim no anem a publicar comentaris de la familia de Jordi Juan, ni tampoc de ningun altre familiar de ningun regidor.
    Gracies."

    Mare meua el rencor que tenen alguns damunt cap a Jordi Juan y la seua familia, 4 dies que esta i tindra la culpa de tot!!! Aixo dels insults a ell i a la seua familia no esta gens be.

    Al anonim que es dirigix al indignat: No se com dius que amb Jordi i Carmen ha baixat el ritme, quan tots estem mirant que no es aixina, no se com dius que no havia retras, quant tots sabem que es aixina.en conclusio:

    NO SE LA CAPACITAT DEL NOU GOVERN DE SOLUCIONAR PROBLEMES, NO FA NI UN MES QUE ESTAN. EL QUE SI QUE JA SE ES LA GRAN CAPACITAT DE CREAR PROBLEMES DEL PP I MANOLO VIDAL.

    DEIXEULOS TREBALLAR COLLONS!!!

    ResponderEliminar
  6. No hi ha més sord que qui no vol escoltar ni pitjor cego que qui no vol vore. Ho dic pel comentari numero 3 que no vol saber (i ho sap) que les obres son de la Generalitat, del PP, i es el PP qui ha adjudicat les obres, qui ha triat a l'empresa i per tant el responsalbe de tot el qeu es fa i s'¡ha fet malament.

    I s'encabota en voler que siga Jordi o Carme qui saben de les obres quan no tenen res a vore. No se la veritat a qui vols convencer.

    no cal preguntar a Jordi i Carmen sino a Manolo i al PP pel desgavell de les obres. I com be es diu, tu creus que estem tan bajocs que ens creiem que nomes amb 14 dies que fa estan en el govern poden canviar coses, i més quan el projecte i l'adjudicacio ES DEL PLA CAMPS?
    Estem algo tontos, pero no arribem a eixe grau d'imbecilitat que ens vol fer creure el del comentari numero 3.

    ResponderEliminar
  7. A vore si entenem les coses.
    Jo el que dic es que no es culpa ni del pp, ni del bloc i si mapueres tampoc es culpa de la empresa.
    El tema es que hi ha un problema damunt de la taula i el tindra que resoldre el actual govern entre tavernes tripartit i valencia pp.

    ResponderEliminar