miércoles, 22 de junio de 2011

MANOLO VIDAL S'OFERIX PER SOLVENTAR LA CONTINUITAT DE NOCTURN

El portaveu del PP de Tavernes, s'ha oferit per ajudar al govern del tripartit per ser mediador i tractar de donar continuitat als estudis de nocturn al institut Jaume II el Just de Tavernes.
Així ho publicava la premsa en el dia de hui. Vidal s'oferia al nou govern per ajudar-lo en tot allò que considerara.
L'anterior alcalde deixava clara la seua voluntat per tractar de mantindre nocturn, tal i com s'havia aconseguit fer en el últims anys. Esta no és la primera vegada que perilla nocturn, però fins ara s'havia pogut salvar la situació i els cicles de nocturn s'havien mantingut.
Vidal confia que el nou alcalde, Jordi Juan, relacionat amb la universitat, puga solventar este revés, però així i tot li oferix la seua ajuda.
L'exalcalde és mostra partidari del dialeg amb les institucions pel bon resultat que fins ara havia donat.
Hui a les 8:30h de la vesprada està el "encierro" al institut per protestar per l'anunci de la conselleria de retirar de Tavernes el nocturn.
Esperem que els cicles nocturns seguisquen a la Vall.

3 comentarios:

  1. Allons enfants de la Patrie23 de junio de 2011, 8:06

    Qüestió de dignitat.

    Qualsevol servidor públic, siga funcionari o càrrec electe, té el deure real i moral de treballar pel poble. Tots dos, Manolo i Jordi o Jordi i Manolo, ho son, càrrecs públics electes, per decissió pròpia i del poble, i la seua obligació és treballar pel poble.

    I no hi han mèrits especials en açò. És la seua obligació, la dels dos, i la de la resta de regidors, govern i oposició, cadascun al seu nivell, col·laborant sempre que siga possible, i ha de ser possible quan es done la coincidència que tots tenen la mateixa opinió: que el nocturn ha de quedar a Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Jordi s'ha acollonat. je, je, je....

    ResponderEliminar
  3. S'ha de fer el que calga. I si cal oferir-se a qui ha "passat de tu" a l'hora de conformar govern, doncs es fa. És, com diu l'anterior comentari, qüestió de dignitat (més abundant en unes persones que en altres).

    ResponderEliminar