jueves, 16 de junio de 2011

6 REGIDORS ALLIBERATS EN EL TRIPARTIT

Hui las Provincias comenta que el nou govern tindra 6 regidors alliberats. 3 del Bloc a mitja dedicació, 1 del PSOE que no se sap si sera uno a dedicacio completa o dos a mitja i un últim a mitja jornada que serà Karina Vercher de Esquerra Unida.
També comenta el diari que es baixaran les retribucions entre un 20 i un 30%. I les comisions de govern no en seran 6, en seran 4.
A tot aço quedara per vore com queda la Mancomunitat de la Valldigna i si algun regidor de Tavernes també tindra dedicacion en esta manco.

15 comentarios:

  1. El papá de Jordi cobra? per que és ell el que va a manar, i això ho sabem tots. Jordi posa la cara, però el que realment mana es son pare.
    Estos xicots del tripartito, després de criticar el sou de Manolo, va i també volen cobrar. Lo que la boqueta erra, la butxaca ho paga, però la butxaca del poble.
    Per això volen fer sols cuatre comissions, per què ells ja s'han arreglat el bulto, i els que queden, es repartiran les comissions per a no anar-s'en de buit

    ResponderEliminar
  2. en el comentari referent a què el senyor MARIO tènia que anar quan es tènia que obrir les comportes crec que el senyor dit no tènia ni idea del mateix perquè per a això ja tenien el personal adequat que per això ja cobraven llevat que ell també cobrara dic jo per les dos coses

    ResponderEliminar
  3. Per favor, allò que desconeixes valdria més que callares i no quedaries malament.
    No vaig a explicar-t'ho, però assabentat què passa amb la nova llei a les Mancomunitats i trau conclusions tu mateix.

    ResponderEliminar
  4. Es que tenen que tindre contentes a totes les parts.
    Pero no pasa res aci mirem per el canvi.
    Pues ja tenim el canvi.

    ResponderEliminar
  5. Mario es un home que sa partit el llom treballant per el poble i ara digueu aixo.
    o no teniu ni idea o no teniu vergonya.

    ResponderEliminar
  6. No anem a publicar mes comentaris que facen referencia a familiars dels regidors.
    Gracies

    ResponderEliminar
  7. Podries borrar també els que ja estan publicats, tant en este article com en l'atre anterior, la veritat es que son de prou mal gust...

    ResponderEliminar
  8. Estic totalment d'acord amb el comentari de les 12:50. Critiqueu la feina de este home sense saber res del que feia. Això vol dir que no teniu ni un trosset de terra.
    "Anónimo dijo...
    en el comentari referent a què el senyor MARIO tènia que anar quan es tènia que obrir les comportes crec que el senyor dit no tènia ni idea del mateix perquè per a això ja tenien el personal adequat que per això ja cobraven llevat que ell també cobrara dic jo per les dos coses"
    Quin personal a altes hores de la matinada?
    Ignorants.

    ResponderEliminar
  9. No vas a publicar-ne mes però ja n'has publicat molts. Perquè deixes que es claven, insulten i diguen coses sense cap sentit de Jordi i la seua familia?
    No hi ha altres explicacions?
    Perquè s'arriba a aquests extrems?

    ResponderEliminar
  10. Molt de parlar de retallades pero: Quin va a ser el cost de eixos mitjos lliberats (sou + seg social)?

    Quins regidors va a cobrar?

    Es sap algo dels secretaris de grup, gabinet,....

    Menys comission pero hi han mes Consell assessors presidits per membres del govern que suposen mes gasto que aniran a les butxaques dels regidors govern.

    Falten moltes coses per saber del cost economic dels regidors del nou govern.

    Fa falta mes transparencia i la transparencia suposa donar-ho a coneixer al plenari, al BOPV, a la web municipal i als mitjans de comunicacio no a Cotorres ni a Ventiladors que tots sabem cap on tiren i no son imparcials.

    ResponderEliminar
  11. Si senyor:
    6 regidors alliberats parcialment que equivalen als que tenia lliberats el PP (2 a temps complet i 2 a temps parcial), sols que cobrarán bastant menys.
    Un estalvi pel poble que jo vullc agrair.

    ResponderEliminar
  12. 6 regidors alliberats parcialment perquè treballen fora del poble: Tarragona, Barcelona...
    Clar, si no és així, com s'enteraran de què passa ací?

    ResponderEliminar
  13. Treballen ara, el curs que ve ja vorem.
    o es que tu saps dema on estaràs? o si viuràs per a contar-ho?
    Es que de tot voleu traure punta, i no potser.

    ResponderEliminar
  14. AL ANNONIM DE 13:55 EL IGNORANT ES ELL JO CONEC A UNA PERSONA QUE TREVALLAVA PER L'AJUNTAMENT QUE ANAVA DE MATINADA A OBRIR I TANCAR LES COMPORTES I NO ERA MARIO.. ES UN LLAURADOR DEL POBLE QUE LI VAN ASIGNAR EIXA FEINA.

    ResponderEliminar
  15. A Mario se li havia de cridar per informar i demanar consentiment, ja que no és competència de qualsevol persona o agrupació fer això. per deferència a eixes persones i implicació personal, Mario també i anava. Alguna problema amb això? Jo em sent ben orgullós d'això. Ara, a vore què fa la nova regidora, que estar al nivell no serà fàcil.

    ResponderEliminar