viernes, 10 de junio de 2011

24 HORES PER SABER COM QUEDA L'ALCALDIA

A falta de 24 hores res de res se sap.
El ventilador ha pogut saber que el PP ja ha deixat de negociar amb la resta de partits.
El PSOE i el Bloc seguixen negociant fins altes hores de la matinada.
EU va deixar ben clares les coses del principi, però no veu clar un pacte que per molta gent podria ser considerat antinatura amb l´únic objectiu de llevar el PP. EU ha deixat clar que cal un debat serio i que el seu objectiu és fer cumplir el seu programa.
A partir de ahí tot rumors: Que si el Bloc i EU volen un assessor cadascú, que si el PSOE està dividit entre els que volen pactar per llevar el PSOE i els que no volen per no alimentar al Bloc que els ha destronat com a segona força política, que si el PP ha negociat partir-se l'alcaldia ems EU...tot rumors, no feu cas. No hi ha res clar.
Sols el PP ha dit el que pensa i de la resta res de res, no se sap res. En la prensa hem pogut seguir el procés de Oliva. Tot trnasparent, a Tavernes no em pogut saber per on anaven les negociacions...Comencem be si demanavem trasparència!!

10 comentarios:

  1. Tot el que es va dir dels Jóvens del BLOC era mentida igual que el seu programa. Continuen manant els mateixos del sempre: els jubilats del BLOC.

    En EU també passa el mateix volen impulsar la renovació a Tavernes però ells no volen renovar-se. Ahí està Eduardo Bononad impedint la renovació d'EU i pressionant a Karina.

    Perquè volem un pacte en què no manaran els regidors sinó les "velles glòries" dels partits?

    Els únics que no han enganyat als votants han sigut els candidats del PP i del PSOE, Manolo i Carmen.

    ResponderEliminar
  2. Ventilador, el PP no ha negociat amb cap partit i tu ho sap. Si el PP ha negociat amb algun regidor/a electe és un altre tema.

    El Bloc no vol ni ha demanat cap assessor. Això és un bulo escampat pel poble. I tu també ho sap o hauries de saber-ho almenys si ets informador.

    Qui havia de saber de les negociacions si que les ha sabudes. I tant!. Cal felicitar als negociadors i als tres partits que han complit el pacte de silenci per no alimentar el morbo i la intoxicació que haurien patit.

    Tu no hauràs sabut de negociacions però t'assegure que la premsa "levantina" si que ho ha sabut tot però fins demà dissabte no diran res. Cal comprar demà el Levante i a lo millor el que publiquen ja no val perquè la nit es molt llarga.

    ResponderEliminar
  3. Pel que veig l'únic que feu ací es rumorejar i rumorejar. I no sabeu res, idees vagues. I així no val la pena parlar ni acusar a ningú de res.
    Per al segon, els diferenst pobles tenen les seus circunstàncies i pel que se en aquests que tu nombres, el bloc està molt cremat del psoe. Per fer polítiques pròpies del pp.
    Per al tercer, no crec que hages vist a Miquel ni Eduardo agafats de la mà, però si tens ganes de fer burla, allà tu. Le persones poden parlar entre elles no? O està prohibit?
    I a més, ja va fer ací en este blog, un comentari d'algú de dins del bloc sobre Jordi. Però podeu seguir en la vostra línea de crispació, que tant bé se us dona al pp...

    "I tant com mana en el Bloc. I és el lider nat del col·lectiu. Demostreu una total ignorància si penseu que és són pare o M. Bononad o qualsevol altre qui determina i dirigeix les coses en el Bloc.
    Els històrics fa temps que decidirem apartar-nos, fer una retirada discreta i deixar oberta la porta d'aire nou al Bloc i fer un canvi generacional. Els històrics fa ja més tres anys que no dirigim ni portem el partit. Des del 16 de juny 2007 en concret. Ni tan sols en l'ombra.
    ¿Penseu que una persona amb la personalitat de Jordi Juan es deixa portar o influir per altres, encara que algún d'ells fora son pare? Valdria més que preguntareu a qui el coneix i ha treballat o treballa amb ell, en el cercle d'amis o pregunteu als mateixos funcionaris de l'ajuntament o als regidors del PP qui és Jordi Juan.
    I el que dic us ho puc ben assegurar. Ja veieu que us dic les coses des de dins. No crec calguen més explicacions.
    Crec que en el fons hi ha por que siga alcalde, perquè precisament com solem dir en el poble "no se la pela per ningú", és massa recte, i amb ell adéu clientelisme, sectarisme, bosses de vots captius i amiguitos del alma a l'ajuntament."

    ResponderEliminar
  4. Un tripartit va a ser la ruina del poble i això ens faltava! Crec que és necessari un canvi, no sempre té que manar el mateix. "Renovar-se o morir", però ara considere que no és el millor moment. Ningun dels tres partit podrà tirar endavant el seu programa i ho pagaran molt car les pròximes eleccions i estos 4 anys decepcionaran molt als seus votants. Perque, encara que vullguen, no van a poder fer res, no hi ha diners i en València i (segur) en el Govern manarà el PP. Tot anirà cap a Gandia. Opine que toca fer una bona oposició, ja que el PP no tindrà la majoria absoluta i tots (els 4 partits)pelear per tirar endavant el poble.
    Apart d'açò, jo he votat a un sol partit i no em fa cap gràcia que tinga que unir-se als altres unicament per a tirar-ne a un de l'alcaldia. Si tenen que fer el que vullguen, i no el que volen els votants, ja he acabat de votar.

    ResponderEliminar
  5. Ventilador perque no dones ni una noticia amb rigor. EU, PSOE, Bloc han dit sempre que si arriben a un acord pactaran i q ningu partit vol pactar PP. Mes transparencia que aixo. Tot el que has afegit ja es manipulacio teua

    ResponderEliminar
  6. pues en el despaxt de l,alcaldia ja s,han endut docuntacio treballadors del ajuntament per si no continua el pp

    ResponderEliminar
  7. Què feia Antonio Clemente esta vespra per Tavernes? Ja té Karina plaça a l'institut per l'any que ve?

    ResponderEliminar
  8. Antinatura amb bifidus10 de junio de 2011, 15:31

    Enhorabona Ventilador. Cada vegada et retrates més clar. Sembles la "Maruja" dels blogs (rumors..., duen que..., però de forment ni un grá). Pura intoxicació.

    I t'atreveixes a parlar d'un pacte "antinatura", com dius tú?.

    Tú saps el que vol dir això?.
    La única posició "antinatura" seria que, per acció o per omisió, com diu Cayo Lara, els partits d'esquerres deixaren l'alcaldia a l'únic partit de dretes.

    ResponderEliminar
  9. Totalmente de acuerdo con el anonimo de las 12.01 minutos, esa es la unica verdad que he leido en todo el tiempo que vengo curioseando por esta página y la del pajarito, estoy con el y como yo muchos y muchos valleros votantes, igual hasta exvotantes. Eso deberiamos de hacer todos no votar ya mas, estamos hartos de que lo unico que quieran sea mandar, los partidos nuevos deberian de haber petado las elecciones, como castigo a los politicos en las listas de PP. PSOE, CIU y a los que están detrás de ellos.

    ResponderEliminar
  10. A qui diu" El Bloc no vol ni ha demanat cap assessor" li diria que s'informe millor: Jordi va anar a l'ajuntament a preguntar si podia tindre assessors (acompanyat per 2 velles glòries del partit, clar) la setmana passada.
    o siga, que sí que té eixa intenció. Altra cosa es que es puga fer o no en els termes que ell havia pensat.
    Repetim: els del bloc han de fer el que deuen fer, que és defendre el seu cap. Això no vol dir que tinguen tota la informació.

    ResponderEliminar