lunes, 27 de junio de 2011

PRIMER TIJERETAZO DEL NOU TRIPARTIT

Toma pastillas de goma!!! Ja està el primer tijeretazo del tripartit. No ha eixit en prensa pero al ventilador ja ho sabem.
Que fa falta retallar està clar, que fa falta recurtar està clar. La clau és saber a on i la primera mesura considerem que no és massa adecuada.
Hem pogut saber que el nou govern, en informacions donades a gent vinculada al món de les obres, no va a fer la urbanització del voltant de la nova escoleta de la platja.
L'escoleta ha sigut ja entregada a l'ajuntament, les obres d'este edifici estan ja acabades, però ara sembla que no va a urbanitzarse per fora. Que vol dir açò? que si es posa en marxa esta guarderia, el xiquets hauran d'entrar camp a través.
Anava a ajardinar-se la zona i no es fara.
esperem que es done una explicació, perque sino no te sentit fer una obra que pot generar ocupacio i servici per a no posar-la en marxa.
Recordem que l'escoleta la van demanar els comerciants de la platja.
No som experts en economia, pero creguem que cal retallar per altres llocs, que no en unes obres necessaries per posar en marxa un servici on es contractara a gent.

15 comentarios:

  1. Que no la farà o que no pensa fer-la durant l'estiu i així no molestar a tot el veïnat d'eixa zona, com l'obra de l'avinguda?
    Perquè no dius que l'obra de l'escoleta era dins del Pla Zapatero s'havia d'acabar a desembre 2010 i entre gener i juny hi havia 6 mesos per urbanitzar i no ha van fer?
    Que no la farà o el govern no té els diners? Jo també he sentit que 200.000 euros + Iva perquè ja se'ls han gastat en bovades els del PP. També s'ha dit que dels 5'7 milions de prestecs de final d'any passat ja se'ls han gastat no en queda cap.
    Molt donarà el tema.

    ResponderEliminar
  2. Això, això que els del tripartit ho expliquen i ben explicat. Com feia el PP que sempre ha explicat ben explicat perquè va fer la primera fase del Cantalot, o el carril bici, o perquè ha canviat tantes voreres que estaven bé.
    Que facen com el PP que ha donat totes les explicacions de que s'ha gastat els 20 milions de deficit o perquè no s'ha inaugurat la piscina, o quina solució tenia per a l'aparcament.
    El tripartit que prenga exemple del PP, que tot ho explicava ben explicat. I prou.

    ResponderEliminar
  3. Recordem que no acceptarem missatges que parlen de familiars de polítics, així com tampoc missatges que falten a regidors.

    ResponderEliminar
  4. Sí que hi ha varios milions dipositats a l'ajuntament, que el tripartit els torne i avant. el PP tenia 19 milions de deute i 5 en el banc, és a dir, en realitat un deute de 14 milions.
    El pp feia coses i el tripartit les desfà i no recurta el deute, com t'ho expliques? Fàcil, l'esquerra no ha sabut mai manar, molts ideals però poques realitat. tenim 4 anys de retràs per davant, aixì sí, segur que a festes no faltaran cançons catalanes.

    ResponderEliminar
  5. El PP tenia 20 milions de deute, i també el canon de l'aigua potable cobrat de bestreta fins el 2024 i a més 5'7 milions de prestec.
    O siga que 20 + 5'7 són 25'7 milions de deute.
    I no tenim 4 anys de retràs. En tenim i en portem 12 de retràs, on ens hem quedat a l'altura del betum, amb el govern del PP.

    ResponderEliminar
  6. Ara la urbanització de la sardina, si no es fa este obra li costarà mes diners als veins.
    Pues si que anem be.

    ResponderEliminar
  7. La urbanització de la Sardina l'han de pagar els veïns i la quantitat a pagar per cada u ja es va notificar. L'ajuntament només actua com Agent Urbanitzador, delegat de la Comunitat dels veïns per a impulsar el projecte QUE HAN DE PAGAR ELS VEINS.
    No sé a que ve eixa ocurrència de que no s'urbanitzarà la plaça, PERQUE SI S'URBANITZARÀ.
    Bé, si que ho sé: ganes d'intoxicar.

    Una llastima que durant els 12 anys de govern del PP per majoria absoluta no es preocupareu tant com ara de la urbanització.
    12 anys heu estat sense dir res i sense moure un dit i ara perquè es puga endarrerir uns mesos i més que res per culpa de les "herencies" de l'anterior govern del PP, no cal que poseu el crit en el cel.

    Valdria més que s'acostareu a vore-la i es preocupareu de com s'ha fet l'acabat de l'escoleta, amb formigó cada tros de paret d'un color gris diferent i super mal acabat, amb forats tapsts i totes les marques dels taulons i caixes del fraguat del formigo. I damunt construida en mig d'una plaça que estav previst zona enjardinada, en el pitjor que es podia buscar i quan al costat l'ajuntament té un solar de vora una fanecà buit. Hauria pogut ser un edifici bonic, pero els acabats exteriors l'han convertit en una cosa gris i oscura, no son precisament els colors per a una guarderia.

    ResponderEliminar
  8. S'ha paralitzat la urbanització del voltant de la guarderia, no han dit que "s'ha previst per a més endavant". De poc ens val l'escoleta si no podem arribar-hi en condicions.
    Puc entendre alguns retalls, però este és un que no té ni cap ni peus.

    ResponderEliminar
  9. Eixa notícia és falsa.
    He parlat amb qui tocava parlar i m'ha dit que el projecte s'està revisant per a millorar-lo, que urbanitzar una zona escolar no es qualsevol cosa i cal pensar en el futur, i que en un parell de mesos eixirà a licitació.

    ResponderEliminar
  10. A l'anònim de les 15:14h.
    Dius que el PP no s'ha preocupat per la urbanització en 12 anys, i he de dir-te que estàs ben equivocat. Si parles amb el veins (hi ha una comissió de veins que duu eixe tema) et contaran els passos que s'ha fet per tal de resoldre el problema i que la urbanització arribara amb el menor cost possible per als veins, que són els més perjudicats.
    De fet, una de les accions del PP és avançar les obres de manera que la quantitat que hagen d'assumir els veis siga un poc menor. Això és el que passa amb la guarderia i el seu voltant.

    Ah, i si el projecte no t'agrada... crec que l'han fet els tècnics municipals.

    ResponderEliminar
  11. si aixo ho avera fet el pp aniriem aviats. Ara be al tripartit tot li para be i tot te una explicació.
    Mare meua

    ResponderEliminar
  12. Al anonimo de las 04,19.
    En mi caso particular, no tengo necesidad de hablar con los vecinos. Soy vecino desde 1998. No hace falta que nadie me diga ni explique nada. He estado incluso en la Junta Directiva de la comunidad.
    Y confirmo lo que se dice. Mucho hablar, muchas promesas de Eugenio Pérez y Manolo Vidal, pero lo único que ha hecho el PP fue modificar el plan parcial para permitir que Urbasa edificara fincas de pisos donde había previsto casas unifamiliares.

    ResponderEliminar
  13. lo que no sé jo és com l'ajuntament del PP, quan estava al govern, va recepcionar esta obra, en l'estat i amb els acabaments de com l'han entregat.
    és deplorable i vergonyós. això sí que és lamentable.

    ResponderEliminar
  14. Lo que es lamentable i vergonyós es deixar fer l'escoleta abans que la urbanització.

    S'imagineu si hagueren fet les finques del sector Vergeret abans de la urbanització.
    O si començaren a fer finques en el sector 12 de la platja sense urbanitzar primer.
    O que ara el tripartito deixarà obrar en el sector 6 sense fer primer les obres d'urbanització?

    Això es diu començar la casa per la teulada, i es el que va fer el PP amb l'escoleta. Primer va fer l'escoleta, pero sense tanca, sense voreres, sense carrers sense res i ara, després ja vorem.

    Cal més trellat. I estic segur que els que parleu ni s'haveu acostat a vore l'escoleta Aneu aneu i voreu. I damunt tota la mundicia de l'obra i demés allí al costat que ni li digueren a l'empresa constructora que ho arreplegara.

    ResponderEliminar
  15. Pensava que la primera retallada havia segut llevar els 2 guardaespaldes de Manolo.

    ResponderEliminar