martes, 14 de junio de 2011

PRIMER DIA D'ALCALDIA

Pel que hem vist a la prensa de hui, el dilluns va ser un dia de molta reunió a l'ajuntament entre els membres del tripartit.
Un motiu es que tenien que aclarir com repartir el govern, perque no hi havia cap acord, sols estava clar votar a Jordi com a alcalde per llevar a Manolo i va ser dilluns quan es repartien la gestio del govern.
Encara no se sap res, pero els rumors marquen que karina sera responsable de benestar social i la brigada.
El nou alcalde anunciava que renunciava al servici de policia local de paisà. Vos expliquem, hi havia un policia designat que anava de paisà i entre altres funcions acompanyava a València al anterior alcalde.
Este policia, realment són dos, un per cada torn, ara passa a ser policia d'uniforme.
La mesura s'enten, per la falta d'amenaces sobre edils nacionalistes i per les gestions de València que quedaran parades fins que no s'acalrisca el nou govern.

13 comentarios:

  1. Vista la forma de tratar la política local,
    Adiós Ventilador!!!

    ResponderEliminar
  2. La brigada paracaidista?

    ResponderEliminar
  3. Continues dient falsetats.
    El repartiment d'arees de gestió està i estava aprovat per tots tres partits de molt abans. I el podem dir que no hi hagut cap problema en el repartiment.

    Fins i tot no dius bé ni completes les àrees delegades de Karina Vercher. Te'n falten. Les fonts on beus sembla ser que no són massa fiables.

    ResponderEliminar
  4. Ventilaoret, que hi ha molta gent treballant i que saben fer molt bé les coses, les regiduries es repartiren ja en les negociacions i cadascú ja sap quina és la seua funció. Respecte als escoltes de Manolo, pots pintar-ho com vulgues, el que està clar és que Manolo tenia dos policies a la seua lliure disposició i ara aquestos treballaran per al bé del poble, treballaran per a tots! No per a una única persona.

    ResponderEliminar
  5. quanta bola! hi havien tres. digues que t'ensenyen la distribució de la polecia.

    ResponderEliminar
  6. Ventilador:
    Que vol dir això de

    La mesura s'enten, per la falta d'amenaces sobre edils nacionalistes

    És molt fort. Tenim un alcalde de Bildu i no ho sabim? Ens prens el pel?

    Açò és vergonyós

    ResponderEliminar
  7. Esta clar que ja no te fer viatges a Valencia.
    Cada dia hem preocupes mes.
    Esperem que necessite els guardies ben aviat per anar a valencia.

    ResponderEliminar
  8. N'hi havia 3 policies, 2 homens i 1 dona, per tratar la violència de gènere.
    Una manera de disimular, pk els dos homes feen d'escolta de Manolo i ara els han llevat i han tornat a la faena de carrer i s'ha quedat a soles la dona policia per eixes coses de baralles.

    ResponderEliminar
  9. Doncs bona pastenaga es portava Manolo amb els policies.

    Per què es necessiten policies per anar a València?

    Es pot anar en tren o en cotxe i no passa res.

    Quanta tonteria estic llegint per ací!!

    Cada vegada tinc més clar que ha estat bé això de canviar d'Alcalde.

    ResponderEliminar
  10. A València vas amb un policia perque vas a tres conselleries en un matí i a les 12 del migdia ja estas en el despatx atenent a la gent com feia Manolo.
    Es per economitzar el temps i truare ajudes per Tavernes. Et recorde que a Tavernes han vingut 15 milions d'euros d'ajudes, 5 del Plan ZP i 10 milions de la Generalitat. Ara vorem quans en porta Jordi, quantes visites fa a València, no per donar classe, sino per traure pel poble, i quan està el mateix dia de 12 a 15 hores al despatx atenent a la gent.
    D'ací quatre anys compararem el volum de treball del PP i els 3 partits i vorem com votarem al PP per tot el que resta d'història. A vegades fa falta perdre una cosa per trobar-la a faltar i al PP el trobem a faltar ja, perquè estem fent el ridicul a la comunitat amb el tripartit coaccionat i amb la petició de dimisió de Karina.

    ResponderEliminar
  11. Ostra que fort la gent que poca idea te de les coses. O siga Manolo portava riquesa i diners al poble no? Per favor, no em faces riure. De la generalitat aci no ha arribat ningun duro, cap. Totes aquelles obres que s'havien de fer amb diners de la Generaliat no se'n ha fet cap: 850 vivendes VPO, la depuradora, la circumval.lacio, etc.
    I els diners de ZP? Creus q estem tontos? Anava Manolo a valencia per a que arribaren no? Jajaja. Pero si eixos diners estaven destinats a tots els ajunatemnts per llei segons el nombre d'habitant.
    Per favor, per mes repetir-ho no fareu una veritat. Manolo no ha portat res. a Tavernes no s'ha invertit res on tocava, com els poligons industrials. En canvi la piscina i el parking fan aigues per tots els costats del deute q han provocat.
    10 millons d'euros de la generalitat?? Jajaja. Disme on estan va! Quines obres obres s'han fet? Totes dels diners del plan ZP

    ResponderEliminar
  12. Els 15 milions en ajudes no han vingut per a Tavernes, han vingut per a les quatre empreses que fan les obres, tots sabem quines. Vista la qualitat del treballs (parc del vents), la rapidesa de execució (piscina), i vist que el diners son per a que se'ls repartiu quatre, me valdria que no vinguera res.

    ResponderEliminar
  13. Quanta ignorància...com es nota que la llengua no té òs... Tranquils que el temps posarà a tots en el seu lloc, sabrem si EL CANVI era necessàri o EL CANVI ens farà més mal que una pedregà...ni els bons són tan bons ni els mals són tan mals. Mireu el poble com està ara i ja parlarem d'ací quatre anys.

    ResponderEliminar