sábado, 18 de junio de 2011

LA PRIMERA POLÉMICA ESTÀ SERVIDA

Ja tenim la primera polémica. L'alcalde, el nacionalista Jordi Juan, en accedir a l'alcaldia suprimia el servici d'escoltes de l'alcalde i considerava que eixa mesura era un estalvi i que els agents s'integrarien en altres funcions de la policia local.
El PP matisava que els dos agents no eren sols escoltes, que anavem de paisà per, entre altres coses, fer el seguiment de l'absentisme escolar i de la lluita contra la violència de genere.
El PP diu que l'alcalde confundix a la gent quan afirma que la mesura serà un estalvi, perque els agents seguixen treballant en la plantilla policial però amb altres responsabilitats. També lamenten que es lleven efectius en la lluita contra els maltractaments i l'absentisme.
Ahí tens el percal...ara l'alcalde contesta al PP dient que seguiran lluitant contra la violencia de genere perque els dos agent s'integren en les funcions de policia de carrer.
Una cosa està clara...a Tavernes funcionava de meravella el seguiment de l'absentisme escolar i la violència de genere, perque eren seu del programa europeu Iceberg contra el maltractament. Esperem que esta decisió no canvie les coses.

25 comentarios:

  1. Una dita diu que qui estiga be que no es menege. Així que perque el nou govern toca una cosa que funciona? A millor no es pot anar, a pitjor sí. Crec que no es bo canviar les coses per canviar-les.
    Ni sóc del PP ni del Bloc. De fet no vaig votar perque tenia comunció.

    ResponderEliminar
  2. Ara diu que deixara sols una policia.
    Pues si que estem be, tot el poble sap que la policia treballa 7 dies si i 7 dies no.
    Esperem que no pase res en els 7 dies que esta xica no estiga o que no caiga malalta o indisposta.

    ResponderEliminar
  3. Tu no ho has comprés. ¿Es que no saps que ara hi ha una llei que prohibeix fer maltractament quan la policia no està de guardia?

    A vore, si abans els dos policies feien d'escolta i xofer de Manolo, vol dir que nomes hi havia un/una policia fent eixa tasca. igual que ara.
    Fa un mes podia ser i ara no?.
    Cada volta que obriu la boca, l'empastreu més.

    ResponderEliminar
  4. no ha demostrat molta de la seua proclamada inteligencia Jordi Juan. Sabria ell lo del projecte Iceberg? Ha valorat pros i contres?
    Com es pot decidir tan ràpidament en un tema tan delicat com este que afecta a tantes persones del poble?
    Crec que cal esturiar detingudament qualsevol cas abans d'actuar. I em sembla poc reflexiu el nostre nou i JOVE alcalde. I ja sabeu, qui juga amb xiquets, s'alça pixat.

    Si totes les decisions van així, per la via ràpida, mare meua...

    ResponderEliminar
  5. Em pareix a mi que este xic donava una imatge i ens ha enganyat a tots. Mira que l'he defés jo a este xic, i ara trobe que se li han unflat els fums, sols amb una setmana d'estar d'alcalde...

    A vore si ens ix amb peteneres...

    ResponderEliminar
  6. A mi no em sembla mal que tinguerem dos policies de quan en quan d'escoltes de l'alcalde. Tavernes es gran. El nostre alcalde no és un qualsevol. Siga qui siga. Quan se va a València o a Madrid, se va de forma oficial. No se va en pla paletet de poble. Aixina son els protocols.
    Altra cosa es el que ens conta este home. No li queda ni rés per posar-se a tò al nou alcalde!!
    Quin nivell...a la primera, vera...

    ResponderEliminar
  7. pareix que siga Jordi el justiciero!! Més que un alcalde, tenim un Sheriff!
    Mira tu, el "xiquet de la Vall" com s'ha carregat uns serveis socials d'una tacada, el primer dia! Arribar i besar el sant...sembla l'argument d'una pelicula de vaquers de Sergio Leone...

    ResponderEliminar
  8. Manolo, eixa ha de ser la teua funció. No deixes que ens enganyen a la opinió pública, que estos volen fer creure que tenen les mans lligades per argumentar que no poden fer res, que si patatin, que si la culpa es dels del pp, etc.
    Ànim i a currar pel poble, que ara si que te una bona creu damunt amb els trio-partit.
    Jo els diria així: el TRIO PARTIT DESUNIT de Tavernes:
    És molt fort:
    Bloc i Psoe junts com si no passara rés amb els 2 regidors que li han ramblat als socialistes els del Bloc.
    Eu expulsant a la seua regidora.
    La seua regidora dins d'un pacte triopartit on sols se representa a sí mateix.

    Moralment, dels 800 vots d'EU, sols 1 vot (el de karina), està dintre del pacte. Així, MORALMENT i ÉTICAMENT estan governan EN MINORIA front la llista del PP. I podreu dir les mentides que vullgau, però els del PP tenen unitat i disciplina, coherencia y capacitat de treball. Els del triopartit la primera setmana ja han mostrat el que van a ser estos 4 anys.
    La sort és que no repetiran. El compte enrere ja ha començat per a ells.

    El poder pel poder...lamentable.

    ResponderEliminar
  9. imagine la cara de sorpresa del nou alcalde, quan se va enterar del que feien eixos policies, després d'haver-los tirat.
    Segur que degué de telefonar a algú que tots sabem per a dir: I ara que faré? jajaja Digueu que jo no he segut!!

    ResponderEliminar
  10. això és desfer sense motius. On han quedat les paraules tan boniques de la campanya electoral? dien que no cal destruir per construir...ja ho veigem, ja, a la primera decisió presa ja ho hem vist. Si senyor. Això ho tenia el pp? doncs a fer la mà!! Però és que... A FER LA MÀ!!!
    Visca la ética política, si senyor...això és predicar amb l'exemple, senyor alcalde. De profesión, com a la pelicula, DURO.

    ResponderEliminar
  11. este alcalde a mi no em representa. Un ajuntament no es un jardí d'infància. Ahí jo vullc homes drets i fets. No vull xavalets.

    ResponderEliminar
  12. Jordi havia de canviar algo per a poder fer la primera nota de premsa com alcaldwe i ja l'ha fet. El problema es que li s'ha vist el plomero, entre altres coses per que s'ha precipitat. Comencem be! clavant la pota!, perque ara no sap com eixir, que si estaran de guardia en el torn, que si faran violència de gènere, que si absentisme, no es pot aclarir. Vaja alcalde que ens a tocat, que no sap que no es pot anar a missa i repicar. Si tornen al torn, evidentment no podran fer les tasques de gènere i absentisme.
    Jordi espabila que el traje el ve gran...

    ResponderEliminar
  13. Si Jordi té raó, que ensenye algún informe del jefe de la policia i que demostre que estes persones eren xòfers, i que no estaven encarregats de la violència de gènere i del absentisme escolar, per que de no ser així el que està fent és demagògia i populisme barato. Mal has començat Jordi. Primer Karina, ara clves la pota en el tema de la policia. Tot això en una setmana. Vaja alcalde....

    ResponderEliminar
  14. El nou alcalde a la única cosa que ha renunciat és al "malcrio" de tindre policies com guardaespatles a la seua disposició, a diferència de Manolo que necessitava que l'acompanyaren a València (tenia por de perdres?). I allò del maltractament i la de l'absentisme escolar segueixen igualment atesos.

    No hi ha cap polèmica fora de l'entorn del PP

    ResponderEliminar
  15. Ventilador no es nacionalista es ECONACIONALISTA.
    Que no tenteres.,

    ResponderEliminar
  16. Aci hi ha gent que parla del projecte ICEBERG i no té ni punyetera idea de què és això.

    Ventilador, ací es vomita més que s'opina. Ja dona una mica d'asquet.

    ResponderEliminar
  17. Jordi té el Valencià mitjà?? L'altre dia el vaig escoltar parlar i té un accent valencianot de poblero que no se l'acaba. Fixeu-vos com parla i voreu com tinc raó. A vore si l'ajuden a moderar aquest accent tan bastot que té. Ah!! I Tavernes de la Valldigna no és un poble, és una ciutat (que Jordi Juan, al vídeo del dia de la investidura a la web de laveu no parava de dir. i poble, i poble i poble!! Bonico!! Tavernes de la Valldigna és una ciutat, que per això té més de 10000 habitants.

    ResponderEliminar
  18. La mona Ramona s'havia de canviar el nom i dir-se la Ignorant Ramona. Mira que dir que Tavernes es ciutat perquè té més de 10.000 habitants. La categoria de ciutat no la dóna la quantitat d'habitants.

    ResponderEliminar
  19. Si peperos si, Jordi el nou alcalde. Un xavalet de quasi 30 anys que no te res que envejar en cap aspecte a Manolo, que va comprant les seues carreres i es pensa que estem tontos. Per cert que per a bastorro ell. Com es nota que l'han adoctrinat bé els del pp, perquè no sabia ni parlar... Si, tenim nou alcalde, el millor. No ho noteu?? Es respira un aire més pur a Tavernes, la gent està més contenta! I ara us foteu, i observeu com la merda va eixit... Escoltes, sueldasos, oïdos sordos als aterraments, el parking que fa aigues, 20 milions de deute... Que més voleu? I el que ens queda... Mentre la gent patix la crisi.
    Per molt que repetiu la mateixa mentira no es farà veritat.
    Ah, i Jordi no té el mitjà, té el superior. Però i que? Per a ensenyar-vos a parlar no sua. O vosaltres ens donareu lliçons? O sou vosaltres tan valencians? Q elimineu les línies en valencià de les escoles i instituts.. Dona pena l'herència que deixeu.
    Del pp sols queda un manolo descol·locat i el seu rebaño. Perquè això és el que son, no s'equivoqueu eh!

    PD. Com vos agrada tant el pique, ahí teniu. Per a que seguiu a la vostra.

    ResponderEliminar
  20. Allons enfants de la Patrie20 de junio de 2011, 0:36

    Per al sabut que diu que Tavernes es ciutat per tindre més de 10000 habitants.

    Això és una consideració púrament estadística i varia segons païssos.

    A Tavernes el títol de Ciutat li el donà Alfonso XIII quan els carrers encara no estaven empedrats i vivien ací quatre gats.

    No té res a vore una cosa amb l'altra. Tavernes és un poble que té el títol de ciutat.

    Així que, podeu seguir diguent que viviu en un poble, que no esteu perdent la dignitat.
    La dignitat es perd per altres coses, com per exemple per no saber perdre i, com conseqüencia, perdre el nord.

    ResponderEliminar
  21. Allons enfants de la Patrie20 de junio de 2011, 1:52

    Allons enfants de la Patrie,le jour de gloire est arrivée...
    per descomptat amb el nou govern!.

    ResponderEliminar
  22. A mi tant em fa que parle bast o tinga el mitjà o el superior. El que sí que vull (i crec que és lògic) és que quan informe d'alguna cosa ho faça donant tota la informació veraçment. Semblava que Manolo portava 2 tios tot el dia darrere com a escortes, però eixes persones feien molt més.
    Potser haguera estat més acurat dir que els policies que s'encarregaven de ser escortes puntualment deixarien de fer-ho i seguirien dedicant-se a altres tasques que ja realitzaven, per exemple.
    A mi em sembla que això s'hauria entés millor, no?

    ResponderEliminar
  23. És que tota la gent ho va entendre com tu!!! Però els del PP han volgut donar a entendre que el nou alcalde llevaba gent per a la violència de génere, absentisme escolar, etc. Manipular per criticar.

    ResponderEliminar
  24. No sé de on heu tret que el poble està content. El poble està asustat i més ara amb tot el que ha passat amb EU. No saben que vindrà amb un tripartit. Encara no he parlat amb ningú (apart de llegir aquestes pàgines) que tinga clar que el tripartit era la millor opció. Açò no vol dir que no vaja bé però la gent està asustada. Eixa és la realitat.

    ResponderEliminar
  25. No passa res, estigau tranquils, el que haja de ser a EU no afectarà en res al nou govern. Son problemes d''ells. Desd el 1er dia i conforme passa el temps u comença a treballar, tots junts, i es donareu conter que hem canviat a millor i que no ha de passar res raro o catastròfic com alguns voldran fer creure. Axo si, estic segur q es revelaran moltes sorpreses, lo mes segur, males.
    Ja van eixit...

    ResponderEliminar