lunes, 2 de mayo de 2011

GENT DE TAVERNES FA EL SEU ACTE DE PRESENTACIÓ

La premsa de hui recull que Gent de Tavernes va fer la seua presentació divendres. L'acte es va fer al Musical de Tavernes i el diari no es xafa els dits i diu que acudiren "més d'un centenar de persones".
Vicenta Cortés encapçala este projecte independent.
Juan a la gent de Gent va estar l'alcalde de Pego, l'independent, Juan Morata.
De moment encara no s'ha comentat res del programa, supose que per no estar en campanya, però sí la llista que ja la donarem a coníexer al Ventilador

13 comentarios:

  1. un presentació molt fluida, i Vicenta ho va fer molt bé, per ser al primera vegada i no tindre experiència, "chapo".
    en cuant a gent hi haven alrededor de unes 120 persones, contades per mi que vaig asistir a l'acte i com no al vi d'honor.
    molts partits de marca deurien de "aplicarse el cuento".
    enhorabona a GENT DE TAVERNES.

    ResponderEliminar
  2. Vaig estar present a l'acte i he de reconèixer que sóc militant d'altre partit polític.
    Considere que tot el món té dret a presentar-se o fer un partit, però sincerament, crec que no és suficient dir "ara fem un partit i li posem un nom simpàtic". Que sou bona gent, no ho dubte, en tots els partits hi ha bona gent, però no es pot anar a unes seleccions sense estar suficientment format. No heu anat a cap plenari, ni sabeu com funciona un ajuntament, i una ciutat com Tavernes no pot tindre un any l'ajuntament parat fins que s'ensenyen de concejal. Crec que cal apostar per partits estructurats, amb una base fixa de gent i amb components que coneixen com funciona l'Administració. Gent vàlida hi ha en tots els partits, uns tenen on triar i altres han de fer la llista més apurats.
    Sent ser dur, però crec que en la presentació es va vore que teniu poca experiència.Ho sent, però és la meua impressió.

    ResponderEliminar
  3. Mira, abans de parlar primer s'ha de contrastar la informació. Dóna la casualitat que hi ha gent en aquest partit que sí que saben el que és l'ajuntament, com funciona i el que són els plenaris. Ho dic per experiècia pròpia.
    Els partits ja estructurats, segueixen les normes del seu partit a Madrid. Aquest partit no ha de seguir les regles imposades de ningú. Ha de mirar les necessitats reals de Tavernes.

    El que necesita aquest poble no és precisament el que hi ha ara a l'ajuntament. La gent està molt farta, i prova d'això és el naiximent de partits com aquest.

    ResponderEliminar
  4. sóc l'anònim d'abans, de les 10:11. Dis-me qui de la llista de Gent ha estat a l'ajuntament? qui té experiència política? Els partits no atenen ordres de Madrid. Hi ha una línia de partit, que la vostra no sabem quina és, i en Madrid no es paren a dir "en Tavernes votad que sí a la fiesta local del 18 de marzo".
    La gent ha de saber la línia del partit, no és suficient dir "treballarem per Tavernes", tots els partits anem a treballar per Tavernes, però uns estan preparats i altres no tant.

    ResponderEliminar
  5. Disme, cuanta gent ha estat en l'ajuntament de la llista del PP??? Quan entrem en campanya es donaran a conéixer totes les propostes concretes de Gent de Tavernes. El que està clar és que molta gent a aquest poble no està d'acord en la gestió del PP a l'Ajuntament. La experiècia no els val de res. El PP ha tingut més de 12 anys per a demostrar el que li importa Tavernes, i la gent ha quedat farta, entre elles jo. I et puc asegurar que en Gent de Tavernes hi ha gent més que preparada.

    ResponderEliminar
  6. Justetament t'has encarat amb el PP i a preguntar qui de la llista del PP ha estat en l'ajuntament. Per a començar ha estat l'alcalde Manolo, ha estat Mario, ha estat Raquel, ha estat Pepe. Maria ha treballat a l'ajuntament i Inma Tudela, Salva Ferrando i Simeón tenen més preparació que qualsevol de la llista de Gent.
    S'equivoqueu d'objectiu. Aneu tots a pel PP i s'equivoqueu, el PP no baixarà i si voleu traure representació haurieu d'aprofitar-vos del desgast del PSOE que va a afectar-li.

    ResponderEliminar
  7. M'he encarat al PP perquè és justament el partit que està governant a Tavernes. El que passa es que no creguem que s'estiga fent una bona gestió. Tanta titulació a vegades no serveix per a fer bé les coses. En Gent de Tavernes hi ha gent preparada i gent que ja sap el que es estar en política.

    ResponderEliminar
  8. Dis-me qui de gent de tavernes sap el que es estar en politica? dis-me els seus noms

    ResponderEliminar
  9. Per que tans partits nous? si estan descontents i tots diuen el mateix, per què s'han fet tres? No serà que hi ha altres interesos darrere? Històries, cal un partit fort per anar a valencia a parlar i que ens atenguen, si jo li dic a un conseller "sóc pepito piscinas regidor independet de tavernes" m'atendra i conforme entre eixiré, ni un duro ens donarà

    ResponderEliminar
  10. Este partit " fort " que hi ha governant a Tavernes, no està fent una bona gestió. Mira, pues igual Pepito Piscinas, regidor independent de Tavernes fa més que el que està fent ara el PP a Tavernes.

    ResponderEliminar
  11. A MI M'AGRADARIA SABER QUI NO ESTÀ EN LA LLISTA I REALMENT HA FORMAT ESTE PARTIT

    ResponderEliminar
  12. A mí qui m'assegura que la gent preparada que va a la llista del PP no acatarà les ordres de Manolo Vidal? Pots estar molt preparat i seguir amb la mateixa marxa d'endeutr a tot el poble de Tavernes.
    I a mi quí m'assegura que després de les eleccions (i en cas de no obtenir representació "Gent de Tavernes" igual que "Alternativa per Tavernes", "Iniciativa" ...), continuaràn fent oposició? Desapareixereu? Tot quedarà en un intent!

    ResponderEliminar
  13. DIGUES TU, ANONIMO 2.13 QUI HA FORMAT EL PARTIT I NO ESTA EN LA LLISTA, AJUDAMOS A COMPRENDE EIXA MAGIA, MANO NEGRA, TOTS TENEN LA MANIA DE QUE HI HA ALGU AMAGAT, PUES ALUMBREUMOS, SI ES QUE ES RELEVANT SABER HO.

    ResponderEliminar