viernes, 27 de mayo de 2011

PACTES I MÉS PACTES

Tots els partits han parlat en eleccions de transparència, però fa quasi una setmana que s'han fet les eleccions i ningún partit ha dit res de res de com estan pactant. Si es predica la transparència cal ser transparent des del primer dia i dir-li a la gent per on van els tirs.
La gent del carrer està molt calenta, majoritàriament aposta per un govern del PP amb la mirada de l'oposició. Alguns del trident PSOE-Bloc-EU volen pactar siga com siga i així ho diuen.
Rumors se'n diuen de tots els colors, però sembla ser que dins del PSOE no està clar amb qui pactar. El PP ha dit que li pertoca l'alcaldia per ser el partit més votat clarament. El Bloc vol pactar i l'alcaldia, però cal vore si a qualsevol preu, perquè clar està que el PSOE i EU han de tindre un pes determinant en el tripartit.
Mentre EU està callada. Amb 860 vots té la manilla. Tot allò que li donen al PSOE li ho hauran de donar perquè sense EU no hi ha pacte. Si no es fa pacte no serà per EU, serà per la disputa PSOE-Bloc per vore quina força política es consolida en el segon lloc. El Bloc ha repuntat definitivament o és una ilusió haver sumat a costa dels vots que ZP li ha arrapat al PSOE?
Per favor, si volen ser transparents ja tarden

22 comentarios:

  1. Això, això, transparència.
    La mateixa que hem tingut amb el PP tots estos anys.
    jo encara estic esperant que informen a les corts valencianes que va costar la visita del Papa

    ResponderEliminar
  2. ventilador jo no estic dacord amb tu. Si el psoe i el bloc no pacten sera perque eu no vol saber res de pactes.
    Pareix ser que el bloc ho te clar amb Carmen, que no el psoe, pero algu ha preguntat a eu??

    ResponderEliminar
  3. Primera falsedat:
    "La gent del carrer està molt calenta, majoritàriament aposta per un govern del PP"

    Tú, Ventilador, no tens dades per a dir això.
    Sols dius el que diu el PP.

    ResponderEliminar
  4. Quina manera de calfar-se la bola quan no hi han hagut per ara cap contacte ni s'han posat a negociar res i els partits encara estan reunint-se a nivell intern per parlar amb els militants. Ahir ho feia el Bloc i ara esta nit ho fa EU.
    Què guanyeu amb tanta intoxicació? Qué penseu que això va a canviar alguna cosa? Per què no doneu temps al temps?

    ResponderEliminar
  5. Al País Basc el PNV va ser la força més votada en les passades autonòmiques.
    Governa el PNV al País Basc? Crec que és un pacte PSOE-PP qui la tirat fora. Legitim i legal.
    Com pot passar a Tavernes amb cromos diferents.

    ResponderEliminar
  6. El problema del Pais Vasc es un altre mol mes serios del que aci tractem. No es pot comparar. De fet Al Pais Vasc seria mes complicat no sols este bloc si no tota la resta.
    Aci podem estar ben orgullosos de poder discrepar i tindre la pluralitat que tenim.

    ResponderEliminar
  7. només ha passat una setmana...parlar d'opacitat és una barbaritat!...els partits han de pensar, plantejar-se coses, i prendre decisions, i això no es fa de la nit al dia, és més ...no s'ha de fer de la nit al dia. Estem parlant del futur govern del nostre poble, no és cosa de fer les coses de pressa i malament.
    I una cosa que està clara, en tant la veu de les urnes de Tavernes, és que s'han cansat de la majoria absoluta del PP!

    ResponderEliminar
  8. no et fiques nerviós, ventilaoret. La resposta, en el fons, ja la saps...

    ResponderEliminar
  9. El Ventilador es fa de la picha un lio i confundeix transparència amb el que no és més que discreció, trellat i cura de fer les coses ben fetes, meditades i pensades (i això va per tots els partits).

    Cap partit té majoria absoluta, amb la qual cosa s'ha de negociar i parlar molt i amb tranquilitat.

    ResponderEliminar
  10. VISCA MANOLO VIDAL, VISCA EL PP I VISCA LA DRETA!TAVERNES HA PARLAT, AXINA QUE NO ANEU DIGUENT QUE EL POBLE NO VOL AL PP PERQUE SÍ CLAR, JUNTANT TOTS ELS PARTITS ES NORMAL QUE HI HAJEN MÉS VOTS ENTONCES QUE?! SON ELS MATEXOS 2000 I PICO VOTS DEL BLOC ALS 4000 I PICO DEL PP??? JO CREC QUE EL PP SEN VA I DE PROU... ESPANYA ES BLAVA, I PER MOLT QUE DIGAU O VULLGAU, L'UNIC CAMPIO DE LES ELECCIONS ES EL PP JUNTAMENT AMB MANOLO VIDAL A TAVERNES.
    AIXI QUE... VISCA MANOLO VIDAL, VISCA EL PP I VISCA LA DRETA

    ResponderEliminar
  11. He llegit en un altre blog que el bloc ha decidit abanderar el pacte i per tant entenc que Jordi voldra ser el Alcalde.
    Ara que pensara el pesoe de que un partit mes menut i sense clau nacional vullga estar per damunt dell.

    ResponderEliminar
  12. El PSOE pensarà que ja vendrin temps millors. Com ho pensava el PP quan tenia només dos regidors fins l'any 1995.
    La història està per no repetir les clavades de pata: El PSOE pactant amb el PP i UV o el Bloc donant suport tres anys a un govern del PP.
    El pacte: simplement normalitat i les aigües tornar al seu lloc.

    ResponderEliminar
  13. jo vos aconselle que aneu fent-se a la idea. No es poseu nerviosos. Una tila fa meravelles...i no xilleu,que molesteu els meus oïts.

    I encara vos dic més. Serà curiós veure fins on ha arribat el cacau financer de l'Ajuntament...I si cal depurar responsabilitats administratives...

    ResponderEliminar
  14. Podem anar fent-nos a la idea... de que qualsevol tipus de subvenció o ajuda passe de llarg del nostre poble amb el tripartit per davant.
    També podem fer-nos la idea de que no s'escolte la veu del poble que, encara que no de manera majoritària, ha donat més vots al PP que a cap altre partit.

    Serà curiós també vore com les culpes de no aclarir-se entre ells (en l'hipo(pa)tètic cas que vaja avant) acabe emportant-se-les la gestió prèvia del PP. Ja voràs què graciós.

    ResponderEliminar
  15. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  16. Campió o dones tot per fet. A vore si el que tens que prendre tila eres tu.
    Jo no hem puc creure que el psoe i eu regalen al bloc la resta dels vots que no els eu llevat.

    ResponderEliminar
  17. PACTE NO sembla ser Rappel.

    Parlant per parlar PACTE SÍ perquè no puc acceptar aquell plantejament miserable que les subvencions són per als amics, això seria acceptar que la democràcia és una merda (amb perdó).

    ResponderEliminar
  18. Eugenio Perez alcalde a los 27, sin tener p.i. de politica municipal era Dios, lo mejor.
    Jordi Juan, tras 4 años de concejal y portavoz y con esa misma edad es un niñato.
    Que mediocridad de comentaristas!

    ResponderEliminar
  19. visca el niñato que vos a fotut la paraeta i sera l'alcalde.

    ResponderEliminar
  20. Hem tingut que suprimir varios comentaris respecte del candidat del Bloc. No es la nostra voluntat faltar a ningú.

    ResponderEliminar
  21. jajaj, qui pensa que Jordi és realment el cap del Bloc?? Si tot el món sap que qui mana està darrere! Ell només posa la careta de bon xic (no nacionalista, clar, que ara no està de moda i això lleva vots).
    PD. A qui pensa que les subvencions arribaran igualment a Tavernes estant el tripartit, em pense que peca un poc d'ingenu.

    ResponderEliminar
  22. I tant com mana en el Bloc. I és el lider nat del col·lectiu.
    Demostreu una total ignorància si penseu que és són pare o M. Bononad o qualsevol altre qui determina i dirigeix les coses en el Bloc.
    Els històrics fa temps que decidirem apartar-nos, fer una retirada discreta i deixar oberta la porta d'aire nou al Bloc i fer un canvi generacional. Els històrics fa ja més tres anys que no dirigim ni portem el partit. Des del 16 de juny 2007 en concret. Ni tan sols en l'ombra.
    ¿Penseu que una persona amb la personalitat de Jordi Juan es deixa portar o influir per altres, encara que algún d'ells fora son pare? Valdria més que preguntareu a qui el coneix i ha treballat o treballa amb ell, en el cercle d'amis o pregunteu als mateixos funcionaris de l'ajuntament o als regidors del PP qui és Jordi Juan.
    I el que dic us ho puc ben assegurar. Ja veieu que us dic les coses des de dins. No crec calguen més explicacions.
    Crec que en el fons hi ha por que siga alcalde, perquè precisament com solem dir en el poble "no se la pela per ningú", és massa recte, i amb ell adéu clientelisme, sectarisme, bosses de vots captius i amiguitos del alma a l'ajuntament.

    ResponderEliminar