domingo, 15 de mayo de 2011

SOBRE ELS ACTES ELECTORALS

Els actes no paren...el Bloc divendres omplia l'aforo de baix de la casa de la cultura. I unes quantes butaques dalt, menys ple que el primer mitin i molt similar, un poc mes elevat, que el PSOE.
El PP omplia l'Alfandech i li ve la prova de foc dimecres amb el mitin central, superara la cabuda de Bloc Nacionalista i del PSOE?
ERPV te l'acte central hui al Magraner i Iniciativa per Tavernes dilluns a la Casa de la Cultura.
Recordeu que cal fer comentaris respectuosos...que últimament s'heu radicalitzat i s'han utilitzat moltes paraules malsonants i afirmacions amb mala inteció (que és igual que insultar).

12 comentarios:

  1. Ventilador:

    Crec que estàs jutjant i no seleccionant. Dacord amb rebutjar els insults i parailes malsonants però,
    mala intenció?

    Això que vol dir?

    Que el que diu algú no coincideix amb les tues intencions, les que tens amb aquest blog?

    Això és CENSURA i de la dura.

    Em defrauda aquest Blog que està demostrant que d'independent res de res.

    ResponderEliminar
  2. ventilador podries publicar un e-mail per on poder enviar-te noticies

    ResponderEliminar
  3. Senyor@ Vitality, vosté es molt lliure de pensar el que pensa, pero si hem llevat algun comentari es perque utilitza expressions indemostrables, incertes o que busquen derivar cap a una mentira intencionada. Hi ha gent que per defensar-se ha d'atacar a tots els altres.
    No anem a consentir que se li falte al respecte a cap partit ni candidat. Escriga allo que vullga sense faltar a ningu, ni a la veracitat.
    La intenció d'este blog es donar peu a debatre de actualitat i política.

    ResponderEliminar
  4. No faltaré a la veritat:
    Divendres per la nit (11h 45') quatre persones del PP entre elles dos candidats i el marit d'un candidata i un jove arriben a l'edifici de la seu del Bloc, baixen d'un vehicle i posen a les finestres del baix unes fustes i apeguen uns cartells del PP. Fins ací res a dir perquè el baix és d'un altre candidat que no anava en l'acció. Estan en el seu dret i tindrien permis del candidat absent.

    Per tapar dos finestres per posar dos cartells en la fatxada de la seu del Bloc, un dels partits que els va cedir part de les faroles i espais perquè el PP, entre altres partits, poguera pegar cartells despres que no havien sol·licitat res a la Junta Electoral.
    Bon pago ha tingut el Bloc. Hi ha una cosa que es diu ética i una altra que és diu provocació. Cadascú que es quede amb la que vulga.

    Sembla ser que quan en el poble i terme hi ha milers de llocs per posar cartells, el PP necessitava posar-ne dos a la fatxada de la seua del Bloc. Potser si no ho feia, no pot guanyar les eleccions. ¿Per demostrar que? Simplement el que s'està demostrant davant de tot el poble.

    Ja veieu la veritat sense faltar el respecte a ningú.

    ResponderEliminar
  5. Que hi ha de cert de la jornada de portes obertes de la piscina per a dijous i divendres? Podries confirmar-ho?

    ResponderEliminar
  6. Per ara es veu un partit que li porta anys llums a la resta, el PP. Ha fet una campanya oferint tot el que ha fet i amb projectes més interessants que la resta. He anat a més d'un miting i puc dir que sols el PP ha explicat projectes concrets per generar una ocupació acceptable, la resta es queda en millorar, potenciar, impulsar...ver que no creen llocs de treball.
    Dos partits diuen que acostaran l'estació, altres que posaran un autobus pegant-li voltes al poble, altres sols pensen en turisme...sols el PP ha parlat de fer l'hotel i ha aportat xifres, i sols el PP aposta per fer els sectors i desarrollar la platja fins el camí real

    ResponderEliminar
  7. el PP aposta pels sectors? ves i dis-li-ho a la gent que ha invertit en els sectors a vore que et diu. El PP no volia fer el PAI?

    ResponderEliminar
  8. Ventilador, no sé perquè censures i no publiques comentaris que complixen les normes que tu dius.
    Aci ja s'ha dit: nomes son 40 o 50 persones les que entren ací, unes quantes de cada partit, i para de comptar. No el calfes el cap en censurar comentaris que no agraden al PP encara que no insulten i siguen veritat perquè son coses massa sabudes per tots.
    T'ho repetire de nou: Si jo presente una proposta pensant en quatre anys, usaré el verb en futur: impulsare´, potenciaré, intentaré, faré, treballaré.
    Si conte o dic algo que ja ha passat usaré el verb en passat: he fet, he acabat, he començat...
    Per tant no critiqueu l'ús del llenguatge que es fa quan gramaticalment és el correcte.

    ResponderEliminar
  9. si no tens idea de com estas els sectors no parles. preguntali als urbanitzadors perque no urbanitcen. si algu ha apostat aci per els sectors es el pp.

    ResponderEliminar
  10. ventilador jo soc del pp i no poc. a mi no hem pareix be lo dels cartelets en la seu del bloc. crec que no hens fa falta per a res. el diumenge tindrem 12 regidors.

    ResponderEliminar
  11. hola a tots.
    Si, ara va i la façana es del bloc???? i tots els què s'ha possat la foto de jordi el les balconades que??? han demanat permis?? o també les façanes d'eixes finques son propietat del bloc i ningú es pot posar res més????. cada persona que es pose en la seua casa el què vulga, i qui no estiga conforme, ja sap a on se'n pot anar.

    ResponderEliminar
  12. Cadascú que pose la foto de qui vullga en sa casa.

    ResponderEliminar