viernes, 6 de mayo de 2011

PEGADA DE CARTELLS

Com cada eleccions, la plaça Major de Tavernes es convertix en el punt d'inici de la campanya electoral amb la pegada de cartells.
Molta gent es va reunir a la plaça. Faltaven dos partits que no van estar com Alternativa x Tavernes i Esquerra Republicana.
El PP va donar una prova de força en ser el partit mes multitudinari amb mes de cent persones recolzant-los en la pegada.
El PSOE es va rodejar de la gent de la llista, mentre que el Bloc Nacionalista acudia amb una representació de militants.
Iniciativa per Tavernes i Gent de Tavernes es sumaven a la seua primera pegada de cartells i Esquerra Unida lluia camises de partit mentre pegaven cartells.
En pocs minuts la plaça estava empaperada, alguns fotografs fent fotos i després tots a correr per pillar bons llocs on pegar cartells.
Comença la campanya i ja es pot demanar el vot.

7 comentarios:

  1. Digueu que el PSOE va acudir amb gent de la llista i del Bloc van anar militants, quan jo he comptat en la primera foto publicada en un altre lloc 14 components de la llista.
    I després es despengeu dient que el PP eren cent.No potser perque eren 235.
    Conclusió: no estaveu allí.

    ResponderEliminar
  2. Que modern que s'ha fet el nostre PP local que utilitza a la seua propaganda el colorit de la senyera multicolor de l'arc de St. Martí al seu text.
    Voldrà arreplegar també el vot homosexual en aquestes eleccions?
    Tal vegada serà un consell del Consell de la capi?
    Tant dominen el tema homo/lesbic els nostres dirigents del PP?

    ResponderEliminar
  3. En la pegada de cartells JO ESTAVA, i es va vore, objectivament, que ERPV i Alternativa no estaven...ja siga per decisió o per descoordinació, no ho sabem.
    El Bloc tenia a quasi tots els de la llista i als militants més antics.
    El PSOE tenia gent, però per a ser un partit amb l'entitat que té, molt poca gent va arrastrar, malament pinta pel PSOE.
    Gent de Tavernes al seu ritme i sense corregir la falta del cartell electoral.
    Iniciativa a la marxa
    Esquerra Unida, possiblement eren el grup més reduït

    ResponderEliminar
  4. Sóc l'anonim de les 1.56 m'oblidava del PP eren mes de 200 persones

    ResponderEliminar
  5. Avís, intentem deixar molta llibertat en els comentaris, però insistim, cuideu el vocabulari i les paraules malsonants. Es poden dir les coses sense ofendre o fer sentir ofés a ningu

    ResponderEliminar
  6. Jo tinc una foto del grup del PP. De 200 ni conya i els 100 tampoc. 100 persones son 20 de la llista i que cadascun em portara 4. ¿I veritat que no? Això si era el més nombros. En la foto hi ha uns 70 més no.

    ResponderEliminar
  7. Per a l'anònim de la 1:56 pegat una miradeta al diccionari.. i descubreix tu mateix que de les 2 formes son correctes: decidixes o decideixes. Abans de criticar cal llegir un poc!

    ResponderEliminar