lunes, 9 de mayo de 2011

SOPAR DEL VOLUNTARIAT

Divendres es va fer un sopar a la seu de Creu Roja on es van reunir membres de Caritas, Protecció Civil i Creu Roja.
Entre els presents estava l'alcalde, Manolo Vidal. El president de Creu Roja va llegir el manifest europeu del voluntariat i l'alcalde va corroborar la cesió dels locals municipals al Vergeret perque Creu Roja atenguera a malats d'Alzheimer i Caritas a les families.
L'alcalde va dir que no s'havien cedit encara perque volia cedir els locals totalment equipats amb tot allò que es necessite.
També es va comprometre a fer una nau i destinar-la a la dotació de Protecció Civil.

7 comentarios:

  1. Hola ventilador: si sabes donde hay que ir a apuntarse para la lista de trabajadores de limpieza del rio que va a comenzar pronto.
    Hay gente interesada en ese trabajo.

    ResponderEliminar
  2. Está molt bé la preocupació pels malalts de l'Alzheimer, pels aturats, per qualsevol ONG dedicada a treballar pels més desfavorits.

    Però no puc evitar el regust a electoralisme barat que té aquesta notícia en època d'eleccions.

    Sí, cal treballar pels demès sempre, però...no se com dir-ho. Els moments i les formes també són importants. Perquè, amb els diners de tots és molt fàcil ser solidari.

    ResponderEliminar
  3. Respecte el comentari d'on apuntar-se per la neteja del riu, no estem del tot segurs, però al centre social del Braç Treballador està el Cofae i allí és on es gestionen les contractacions del servef

    ResponderEliminar
  4. A l'anonim de les 05.34. No sé com t'atrevixes a dir que la creació d'un centre per malalts d'Alzheimer. Eixe centre fa molta falta i el PP és l'únic que el proposa.Saps lo dur que és conviure amb esta malaltia?
    No és electoralista, perque el govern ha ajudat a Adisva en el centre ocupacional, ha fer convenis amb Càritas, ha potenciat serveis socials, ha creat un programa contra la violència de gènere, ha fet un departament per perseguir l'absentisme escolar, la piscina té una piscina de rehabilitació, ha dut a Tavernes un bus per fer mamografies, Ha sigut municipi reconegut per fomentar la donació de sang...Això i molt més s'ha fet ja. Que vinguen eleccions no vol dir que deixen de treballar, cal seguir fent programes, el PP ha treballat i seguix treballant. D'electoralista res de res, treball i treball.

    ResponderEliminar
  5. pin i pon que se't veu el ppero...
    Anem a pams: el govern NO ha ajudat a Caritas ni ha fet cap conveni amb Adisvas. A vore si eres capaç de presentar publicament el conveni i que pose: Conveni del PP amb tal i qual entitat. SEgur que no. Com tampoc esta vesprada firmaran els convenis esportius el PP i els clubs.
    Es L'AJUNTAMENT. I ELS DINERS DEL POBLE no del PP. I en l'ajuntament tots treballen segons el poble va decidir: el PP governant que és la seua obligació i l'oposició fent d'oposició que és la seua obligació.
    Jo veig bé que tot el mèrit se l'emporte el govern, com també s'emporta els fracassos però a vore si parlem amb propietat: és l'AJUNTAMENT i no el govern, ni el PP, ni el POSE, ni el Bloc ni EU qui firma o qui fa i és L'AJUNTAMENT QUI DONA ELS DINERS, no el PP.
    ¿D'acord?

    I quant a la pregunta del primer anònim d'apuntar-se pense que arribarà tard: ja estarà tot donat. I ben donat.

    ResponderEliminar
  6. per a pin i pon:
    Col·labore amb Caritas i no necessite que m'expliques cóm es fan les coses a Tavernes.
    I amb les teues paraules encara ho tinc més clar. Electoralisme i més electoralisme amb els diners de tots.

    ResponderEliminar
  7. Jo també col·labore amb Cáritas i pense de manera diferent que l'anterior anònim de les 08:13. L'ajuntament ha ajudat i està ajudant quan més falta fa. No sé tu en quin Cáritas estàs...

    ResponderEliminar