lunes, 16 de mayo de 2011

MÉS ACTES ELECTORALS

El PP de Tavernes va fer dilluns per la vesprada el seu primer gran acte de campanya, amb un mitin en el Musical amb la presència de Jaime Mayor Oreja, Francisco Camps i Manolo Vidal.
L'acte va reunir a centenars de persones que ompliren el local, fins i tot s'hagueren de deixar les portes d'emergència obertes perquè la gent, des del carrer, seguira l'acte.
El PP va demostrar la gran capacitat de movilització de gent. Dimecres tenen el seu acte central de campanya a la Casa de la Cultura. Falta vore si torna a omplir.
Poc després de l'acte dels populars començava a la Casa de la Cultura el mitin d'Iniciativa per Tavernes. Reuniren a un bon numero de gent però no ompliren. Pel moment en actes masius va primer el PP, empatats molt justos el PSOE y Bloc Nacionalista. Els seguix Iniciativa, Esquerra Republicana, Alternativa per Tavernes i Esquerra Unida.

21 comentarios:

  1. El pp esta demostrant una gran organitzacio i molta capacitat de treball.

    ResponderEliminar
  2. La gent no es tonta i te mol clar que el pp es lunic que aporta propostes seriores.

    ResponderEliminar
  3. jo he estat al acte i ha estat molt ben organitzat. Ha donat gust sentir a Mayor Oreja. Esta clar que el pp de Tavernes te influencia a Valencia i no com altres que si eixen no hens escoltarà ningú.

    ResponderEliminar
  4. A la pagina principal del ppcv esta la foto de Manolo. Es la millor opció.

    ResponderEliminar
  5. Iniciativa esta arrapant vots de EU i del Bloc.

    ResponderEliminar
  6. El psoe va a quedarse en 2 regidors. Mes mal no ho poden fer. Hens han arruinat a tots.

    ResponderEliminar
  7. Manolo ha sabut guanyarse a tots els de Valencia, es la millor opció per a dur diners a Tavernes.

    ResponderEliminar
  8. Hauríeu de ser un poc més imparcials.

    Com és que digueu que en actes massius guanya el PP? Quanta gent ha anat a vore el míting contra Zapatero i ETA (2 de les coses que més afecten a la gent de Tavernes)?

    Al musical cap menos gent que a la casa de la cultura.

    Seguent imparcials el PP només ha fet un acte similar als del PSPV i el BLOC, tot i que portava a dos pesos pesants (i tot el seu sèquit) per a no punxar.

    ResponderEliminar
  9. I us sembla seriós el ranking d'omplir la casa de la cultura?
    Franco també omplia la Plaça d'Orient de Madrid poc abans de morir-se i deixar-nos tranquils.

    ResponderEliminar
  10. Movereis la gente agradecida con la que contais, llenareis la casa de la cultura, pero vuestra bajada de votos será muy importante. De hecho, las enciestas indican que estais entre 7 i 8 concejales.
    Por supuesto, perdeis la mayoria absoluta.
    Lo siento.

    ResponderEliminar
  11. Xe, quina manera d'autocomplaença, autobombo i autosatisfacció sense vindre a compte.
    Ahir vaig anar a pel meu fill que donava classe a la música. Jo no vaig vore eixe ple a rebentar que digueu. I el ratet que vaig estar em va pareixer un acte molt desaborit de crítica continua a coses que ací a Tavernes ni fu ni fa.
    i a mi em fa risa això dels diners. Quins diners? si no hi ha un clau en cap part.
    Si quan ha estat bo el temps i han hi hagut diners per a tot en Valencia ací no han vingut.

    ResponderEliminar
  12. Las elecciones no se ganan por el número de gente que va a los mitines, si no por el número de gente a la que convences y te vota. Yo creo que Iniciativa, convenció y ganó muchos votos ayer.

    ResponderEliminar
  13. últim anonim: puc dir-te una cosa demostrada per la qual em deuries donar la raó pel que fa a que zapatero sí que afecta a la gent de Tavernes, l'atur i la mala gestió que s'ha dut a terme per art del seu govern ha afectat no sols l'economia del país, sino la de les arques municipals i per supost les de les famílies de Tavernes. Ara em diràs que si els crèdits i els deutes de l'ajuntament són coosa de Manolo, però jo puc dir-te que la major part dels serveis públics que s'han de fer, son amb diners municipals, i si no entren diners de l'estat.... malament rai.

    ResponderEliminar
  14. Votar al PP a Tavernes (com a qualsevol partit) és normal.

    Votar-li a Camps és incomprensible.

    ResponderEliminar
  15. Hi ha un acte electoral que no comenteu.
    Gran acte.
    La pintada de verd de part d'un sentit del camí de servei de la carretera de la platja (perdó, el carril bici).

    Això es podria haver fet fa molts anys.

    ResponderEliminar
  16. no es sols una pintada de verd, estan refent tota la entrada a la platja. no faltes a la veritat.
    sempre esteu igual, si es fa per que es fa i si no perque no. vosaltres no mireu per el be del poble.

    ResponderEliminar
  17. Per al que diu que el pp, segons les enquestes en traura 7 o 8, podria dir, ja que tant sap, quans va a trauren el psoe. Tu que tens la bola de cristal.
    Es una enquesta que has fet tu?

    ResponderEliminar
  18. És veritat que el miting de hui es farà en el camp de futbol perquè no cabran tots els que aniran a la Casa de la Cultura?

    ResponderEliminar
  19. Manolo està esgarrifat, perquè sap que Jordi Juan, es un jove, amb experiència i formació, que està sabent arribar a la població de Tavernes, als jóves i no tant joves, i parla amb sinzeritat i trellat. Jordi Juan, tens el meu vot, el de la meua familia i el de moltes families més de Tavernes, que de segur que capgiren el resultat de les últimes eleccions municipals. Ànim i endavant!

    ResponderEliminar
  20. Jo vaig estar ahir a l'acte de la Casa de la Cultura: estava a tope, baix, darrere de peu, als corredors dels costats, dalt i dalt als costats...i això que els de la llista estaven asseguts dalt l'escenari...que altres partits omplien mitja casa de la cultura gràcies a que els de la seua llista estaven asseguts a les primeres files i escampaets.
    Tenim Manolo pa temps, xiquets

    ResponderEliminar
  21. la llista del pp es mes jove que la del bloc. jo no se. tanta historia en la joventud del bloc. el que pasa es que no tenen res millor que dir.

    ResponderEliminar