miércoles, 11 de mayo de 2011

ACTES DE BARRI A LES ELECCIONS

Al igual que la pegada de cartells, els actes per barris són altres del habituals en les campanyes electorals. Sant Miquel, Divina Aurora, Alfàndech... i molts altres servixen perque els partits facen les seues explicacions.
Fins ara la iniciativa l'han pres Esquerra Unida, Bloc Nacionalista i Partit Popular.
Esquerra al Divina Aurora va tindre un seguiment més reduït, els Nacionalistes reuniren una trentena de presones al San Miquel. Els populars al Divina Aurora sumaren més de 150 persones.
Iniciativa va fer un parc infantil el passat cap de setmana amb una bona acollida pels més menuts. Abans Esquerra Unida feia rock amb bon seguiment.
Dijous s'espera una afluència massiva de candidats i aspirants a regidors al mercat. Pel cap de setmana es preparen concerts, jocs infantils i demés.
Els cotxes perifònics tenen la seua peculiar guerra, PSOE, PP i Bloc Nacionalista han sigut els més avançats

5 comentarios:

  1. Que no vos confundisquen, la gent del poble està al costat de Manolo, ha sigut un bon alcalde i pel be de Tavernes ha de tornar a eixir, sino en un triple pacte ens quedarem estancats.
    La gent vol a Manolo, allà on va el PP és el partit més seguit perque estem contents amb Manolet.

    ResponderEliminar
  2. en esquerra unida sols va anar una persona que era mare d'una candidata del BLOC. quin rollo per a Karina, fer un meeting a una persona que no la va a votar.

    ResponderEliminar
  3. 150 al Divina Aurora? Si lleves els de casa ni la meitat. I de la resta, ja ho saps... O no estaveu allí o s'equivocareu al contar.
    Seria interessant que no augmentareu les xifres només perquè sí. Si els que ho llegim tant ací com en la Cotorra com en la Veu de la Valldigna sempre som els mateixos i sabem de que va la cosa.

    ResponderEliminar
  4. No es per res pero se veu al pp molt confiat encara que sempre omplin alla on van, i la gent parla molt del canditat del bloc jordi aixo es lo que mire jo i ma dit ma mare quan venia del mercat. El psoe baixara segur.

    ResponderEliminar
  5. El equip de Manolo es el millor i alla on van ho demostren. Jo no els vec confiats, treballen molt el que pasa es que no fan com el bloc que en fan 1 i sen pinten 10. els del pp son gent treballadora i que fa sense lluirse.

    ResponderEliminar