martes, 10 de mayo de 2011

EL PSOE PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA

Uns amiguets ens han contat com ha anat la presentació de la candidatura del PSOE de Tavernes. Carmen Canet ha presentat la llista que l'acompanyarà a les eleccions municipals.
Entre els punts tractats han defensat que hi haja un canvi al govern, presentant-se com l'opció més vàlida. Han dit que reduiran l'atur i que no estan a favor del PAI presentat.
Han mantés que han arribat 5 milions d'inversiones del Plan E. Ens comentaven que han dit que el PP no ha fet res i que volen reduir el deute.
La casa de la cultura, on s'ha fet l'acte, tenia l'auditori de baix ple, mentre que dalt hi havia molts llocs buits.
Confiem que ens aporteu mes dades sobre este acte, sempre des del respete.

25 comentarios:

  1. Molt poca gent per ser el PSPV-PSOE. Crec que es cumpliran els pitjors presagis pels socialistes a Tavernes, Valencia i Espanya. De totes maneres encara queda molta campanya.

    ResponderEliminar
  2. Jo no he estat en l'acte, però he vist a gent del PSOE fent campanya quan crec que harien d'estar treballant per l'estat. Supose que s'hauran agafat dies lliures o personals, però no em sembla adequat de cara a la resta de companys o gent implicada en la seua faena. Serà legal però en la meua opinio no queda gens be

    ResponderEliminar
  3. El PSPV ésl'única opció vàlida per fer front al PP

    ResponderEliminar
  4. sí, igual de vàlids que ZP

    ResponderEliminar
  5. ventilador i no ha parlat dels 5 milios de parats. o tame son culpa del pp?

    ResponderEliminar
  6. El que jo vaig deduir de l'acte és que el PSOE ho té mal i pot pegar-se un bon bac.El programa presentat no servix per a crear treball. Massa promocionarem, impulsarem, fomentarem i poc anem a fer X llocs de treball amb este projecte.

    ResponderEliminar
  7. He vist este video en youtube que ho explica prou be.
    El que mes mindigna es la seua riseta quan diu les dades, jo crec que sabia que era mentira.
    http://youtu.be/EMetQyCEtlc

    ResponderEliminar
  8. el pspv encara no ha vist que de criticar el pp no es viu?

    ResponderEliminar
  9. Es veritat que el socialista que va vindre de fora no sabia que estaba a Tavernes.

    Per al PSOE Tavernes no esta en el mapa.

    Quina vergonya!!!

    ResponderEliminar
  10. jo no vec a Carmen guanyant pero si que la vec de regidora de events socials i coses per a saludar i lluirse.

    ResponderEliminar
  11. El gran gran error de carmen va ser no deixar pasar a victor i ara esta paganto. jo no la votare perque no la vec preparada.

    ResponderEliminar
  12. el vot es secret i si es pensa que per tocar a les persones o amb un cafe arriba a algun lloc ho te clar. A cafes no es guanya Carmen.

    ResponderEliminar
  13. El resum que fa el Ventilador de l'acte del PSOE, si fos un treball d'escola tindria un 0.

    En la vida he vist cosa més mal resumida i escrita. És una barreja dolenta d'idees mal expresades (ells, els del PSOE, van contar la seua, però ben expresada).

    Que a Tavernes s'han fet quasi totes les obres amb els diners del Pla Zapatero (Plan E) és veritat. A més a més els diners de ZP sí que han arribat puntualment per a pagar les empreses que ha fet les obres.

    Que Camps també té alguna responsabilitat en l'atur a la Comunitat Valenciana també és veritat (La Geralitat té transferides les competències de foment actiu d'empleo).

    I que la llista del PP a la Generalitat està plena de presumptes implicats en assumptes de corrupció també és veritat. La qual cosa em fa vergonya com a Valencià i no ho entenen ni tansols la gent del PP de la resta d'Espanya. Tindrem el que ens mereixem!

    ResponderEliminar
  14. Posats a aconsellar videos de youtube, este es bó.

    http://www.youtube.com/watch?v=78igCexuWrQ

    ResponderEliminar
  15. Desde el mayor de los respetos con todos los partidos que concurren a estas elecciones, me pregunto...si el PP tiene la fórmula de creación de empleo...¿porqué no lo aplica a las comunidades donde gobierna, como Madrid, Murcia, Valencia, etc, que lideran el paro en nuestro pais?
    El pp no tiene formulas de creacion de empleo. Tan solo tiene politica de marketing, que le funciona muy bien en una sociedad poco exigente moral y éticamente hablando. Y como enfrente tiene al PSOE, le va de maravilla. El PSOE no tiene una linea clara de actuación. Pero ojo, el modelo nacional no se puede extrapolar a los pueblos. Los condicionantes son muy diferentes. Aqui priman las personas. Y es curioso, pero un sector de votantes del pp, votaran a Canet. Tiempo al tiempo. Y no creo que PSOE baje más de un concejal en Tavermes. La cuestión es: EL PP BAJARÁ 1 CONCEJAL O INCLUSO PUEDE BAJAR 2 CONCEJALES. Es cuestion de números.

    ResponderEliminar
  16. Per a l'anònim que ha publicat:ventilador i no ha parlat dels 5 milios de parats. o tame son culpa del pp?
    No sóc socialista, però us recorde que les principals autonomies en les que governa el PP, van els primers en la llista de persones parades. Aleshores, com poden fer propaganda diguent que fomentarán el treball??? jo, no ho entenc...

    ResponderEliminar
  17. Crec, que despres de vore governar al PP, PSOE i EU, aquest "gran poble" necesita un canvi d'aires

    ResponderEliminar
  18. No necessita un canvi d'aires, necessita un gran ventilador i que foragite tot el fum que ens venen des de fa tants anys.

    ResponderEliminar
  19. Manolo ho tindrà malament, però no malament per governar, ho tindrà malament per seleccionar quines coses tria per a dir de tanta cosa per a fer.
    Ho tindrà malament per a resumir en una campanya electoral tota la faena que ha fet.
    Ho tindrà malament perque haura de triar les dedicacions que li haura de donar als 12 regidors que traurà.
    Manolo tranquil, per per molt que socialistes, independentistes i nous diguen, la gent del poble sabem que has sigut un bon alcalde i que el millor que li pot passar a Tavernes és que isques, sino davant hi haurà tripartitos i pactes extranys. Tavernes necessita un govern fort per arreglar tot el que han fet els del PSOE

    ResponderEliminar
  20. nyas canyàs no m'agrada això dels 12 regidors.
    Manolo en traurà 17 regidors.
    I no caldran tripartits, quatripartits ni res més.
    Montañas nevadas, banderas al viento...la ra la la

    ResponderEliminar
  21. Manolo ha fet feina, però no massa (és ben fàcil anar fent condir les fotos), moltes vegades fent i desfent i quasi sempre amb diners del Govern central.

    Potseer que traga 12 regidors o 13 (fins a 17 és possible), i que? En eixe cas seguirem patint-lo en silenci com les almorranes.

    I probablement també guanye el PP per a la Generalitat amb una llista de pressumptes corruptes i el suport de Canal 9. Però això no els convertità en honrats de la nit al matí (ni Canal 9 deixarà de ser una televisió de pena amb un deute escandalós).

    Estic d'acord que Tavernes necessita un govern fort, fort per arreglar el greu deute i, per tant, el greu problema que Manolo ha contribuït en crear-li al poble.

    Perquè, que jo sàpiga, el Govern del PSOE (el central) l'unic que li ha fet a Tavernes, directament, és donar-li diners perquè la crisi no fos tan dura. I, per altre costat, no crec que Manolo tinga capacitat per acabar amb la crisi nacional i mundial. De fet, Manolo amb la seua majoria absoluta no ha estat capaç ni de fer que les xifres de l'atur siguen millors en Tavernes que en altres pobles de l'entorn.

    ResponderEliminar
  22. Sobre les enquestes. Atenció PP!

    TEORÍA DE LA ESPIRAL DEL SILENCIO
    La teoría de la espiral del silencio de la socióloga alemana Elisabeth Noelle Neuman nos habla de que la opinión de las personas puede verse amenazada fuertemente por la opinión de la mayoría y entonces no expresarse por miedo a la exclusión. Si la minoría se siente amenazada y experimenta miedo de expresarse, asume una actitud pasiva, y se reserva la expresión de su opinión.

    ResponderEliminar
  23. A mi, com m'agrada llevar-li ferro a la cosa, i m'agrada la música, vos adjunte aquest youtube.
    Salut!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=QAtyOxONJUs

    ResponderEliminar
  24. Si madrid no,li dona a valencia els diners que li toquen, si Madrid continua llevant totes les ajudes a valencia. O es que madrid tracta igual al pais vasc o a catalunya que a valencia.
    Damunt encara tenen la poca vergonya de dir que valencia te una mala gestió.
    Valencia fa el que pot amb el que te.

    ResponderEliminar
  25. Una pregunta: Si Madrid tracta millor al Pais Basc o Catalunya (t'has deixat Navarra) i ací ens tracten mal....¿De qui és la culpa?
    ¿De Madrid o de Valencia? ¿Dels dirigents de Madrid, una vegada Aznar altra Zapatero, o dels dirigents de València que no pinten fava?

    L'Estatut i el sistema de finançament el va aprovar el PP i el PSOE de Valencia, no Madrid. Serietat i menys demagogia.

    ResponderEliminar