martes, 3 de mayo de 2011

COMENCEN LES PROPOSTES ELECTORALS: EU I ELS PARKINGS

Hem pogut llegir que Esquerra Unida de Tavernes durà en el seu programa electoral la creació de mil places d'aparcament en diferents parkings situats en la perifèria de la ciutat i la platja.
EUPV afirma que eixa mesura facilitarà l'estacionament i afavorirà als comerços.
Este partit vol fer 4 parking d'entre 100 i 150 places cadascun en la platja i altres d'entre 50 i 200 places en la ciutat.
Karina Vercher, candidata per EUPV, manté que la falta de parking perjudica el comerç tradicional i beneficia les gran superficies que si tenen estacionament.

15 comentarios:

  1. Esta proposta sí que es bona i segur que la fan PER QUE ESTÀ FETA!!!!!! Ay mare! En la mar ja hi ha parking a padur (dos), siroco, en l'entrada (dos), Barraca paellera, Blasco Ibañez, Bitacora, Canal, Sardina i Goleta.
    I a vore si jo m'acalrisc, on fa falta aparcar és al centre, no a la perifèria. Als sequers, al cantalot i al vergeret hi ha aparcaments de sobra.
    Es com lo de fer la marca taronges de Tavernes. Ja fa anys que està feta i te logotipo i tot.

    ResponderEliminar
  2. Hi ha qui ha dit: "Es com lo de fer la marca taronges de Tavernes. Ja fa anys que està feta i te logotipo i tot".

    Hi ha qui es reunix amb un grupet de regidors, fa un garabato de dibuixet,diu que això és el logotip i la marca de taronges de Tavernes i s'ho creu i està convençut sense tindre res en compte de questions legals.
    La marca taronges de Tavernes legalment no existeix ni existira mentre no s'aprove qui l'ha d'aprovar. I per cert no és l'ajuntament. On per cert tampoc s'aprovat res en ple.
    Esperem que el ventilador ens aclare en quina disposició, norma, DOGV està aprovat.
    Gracies.

    ResponderEliminar
  3. Jo llevaria tots els tarongers i faria tot parking perque els d'EU tinguen suficient lloc per aparcar. Jo veig tots els cotxes aparcats al poble, caben tots, no veig ningún cotxe reballat en un hort per no cabre als carrers. La ciutat és pels peatons, qui vullga agafar el cotxe que aparque on puga, prioritat per les voreres amples i els peatons. Sabeu una cosa, s'hauria de fer el mateix que s'ha fet al carrer roser i san agusti en els carrers san antoni i san josep. gastem massa el cotxe i caminem poc.

    ResponderEliminar
  4. No existe ninguna denominación de origen para narajas de tavernes:

    http://www.arecetas.com/dospain/frutas/index.html

    ResponderEliminar
  5. Per què Esquerra Unida no fa eixa proposta en el pròxim ple? que el seu regidor la faça. O és que hi ha algun problema intern en EUPV de Tavernes?

    ResponderEliminar
  6. Quan anem al centre de Gandia de compres, anem directament a un parquing, no? O ens passem una hora pegant voltetes? Per què no fem el mateix al poble? Si damunt la primera hora del parquing és gratis. Jo visc als Sequers i compre al mercat, no problem. No entenc com volen fer més aparcaments per afavorir el comerç del centre del poble, si ja hi ha un parquing mig buït.

    ResponderEliminar
  7. Pues este estiu estava el logo en una caseta de promoció de taronges de la fira de la platja. SI no recorde malament, amb una c de copyright.
    Denominació d'origen és altra cosa diferent.

    ResponderEliminar
  8. Tavernes té registrat el logo i la marca de taronges de Tavernes. Els partits en l'oposició poden demanar-ho i voran com sí que ho tenen.
    Sóc un familiar de funcionari que m'ho ha confirmat.

    ResponderEliminar
  9. Es una discusión tonta porque todo el mundo agrícola y político (sindicatos como AVA, Conselleria de Agricultura, partidos políticos) sabe que Tavernes no tiene Denominació de Origen para las naranjas ni la tiene nadie en Valencia.
    Lo he preguntado en mi sindicato AVA y me lo han confirmado. Lo he buscado en internet y no aparace ninguna referencia a Denominación de Origen para las naranjas de Tavernes como aparece para los nisperos de Callosa d'en Sarria.
    Y lo del ayuntamiento es simplemente un logo para reclamo turístico que ningun comercio usa ni usará porque no es D.O.

    ResponderEliminar
  10. Doncs si existix el logo i la denominació, està tinguent un èxit sense precedents! Primera noticia.

    ResponderEliminar
  11. En la playa puedes aparcar en la periferia porque vayas para donde vayas llegas a la Avenida principal y al mar que es lo que interesa, pero cuando vives en una calle/carretera, todo vados, todo paso de peatones que nadie respeta, todo contenedores de reciclaje que aparte, en algunos sitios, impiden la visibilidad...ufff, te pone de los nervios y no podemos tener parking privado cerca de casa todos los vecinos y los que lo tienen que? a pagar todo el día? venga ya hombre, asi como queremos que funcione el pequeño comercio, nos vamos todos a la Vital y listo.

    ResponderEliminar
  12. Qualsevol urbanització, com ho és la Platja, ha de tindre una planificació dels aparcaments necessaris per als residents i per als visitants d'un o més dies (que també signifiquen alguna cosa a nivell econòmic). Els anomenats Parkings actuals de la platja són horts replenats de saorra per a salvar el compromís. S'ha d'aspirar a alguna cosa més si es vol que la Platja de Tavernes deixe de ser el Tercer Món de les platges de la zona.

    I en el poble passa el mateix. S'han de programar els aparcaments. El Parking del Passeig sols resol una part del problema.
    Les actuacions urbanístiques i obres han de tindre també en conter el problema de l'aparcament.

    ResponderEliminar
  13. Karina, que mal encaminada vas. I doneu-se en un canto amb les dents si ixes tu com a regidora. Iniciativa vos llevarà molts vots :-)

    ResponderEliminar
  14. Una sugerencia para los "arquitectos" que diseñan o aprueban las reparcelaciones/urbanizaciones, las calles un poco más anchas, de doble sentido de circulación, con aceras accesibles a peatones, sin obstáculos en las mismas, al ser las calles anchas se puede aparcar a ambos lados, yo no soy arquitecto, pero cae por su propio peso que una calle estrecha no da para aparcar en los dos lados. Ah y otra cosita, los arbolitos, si pudiera ser que no estropeen las aceras, palmeras no iría nada mal y no dan el coñazo con las hojas caidas. Gracias.

    ResponderEliminar
  15. Perquè al Passeig Colon, no s´aparca en "bateria" a un sols costat? cabrien més cotxes i tindríes més espai a la part de la vorera (al costat de les vivendes).

    ResponderEliminar