lunes, 23 de mayo de 2011

RESULTATS ELECTORALS I PACTES

Ja hem tingut les eleccions i com era d'esperar tots han guanyat. El PP és el més votat clarament, el Bloc ha pujat, el PSOE afirma que ha aguantat el tiró de la crisi, EU ha mantés candidat, i els altres partits afirmen estar contents d'haver rebut vots.
Les dades 8 regidors pel PP, 5 pel Bloc, 3 pel PSOE i 1 per EU.
En la web http://www.tavernes.org/ teniu les dades i observem que el PP ha guanyat en tots els barris. Aixína i tot potser que no tinga l'alcaldia. El tripartit, del qual apenes s'havia parlat en precampanya per respecte a la democracia, comença a nomenar-se.
Pactaran Bloc, PSOE i EU? per desbancar el PP.
Com podria quedar el repartiment de regidories?
Estarà contenta la gent per eixe pacte?
ES que a Tavernes ha de ser majoria absoluta o tripartit? No existix l'opció de govern amb majoria simple?
El més votat és el PP i un tripartit generaria descontent entre els propis votants del PSOE, tal i com mes d'un ja ens ha contat.
El pacte seria antinatura, el PSOE donaria els seus vots a qui li'ls ha llevat. Els vots que ha perdut el  PSOE han anat al Bloc.
Enhorabona als partits minoritaris!! no han tret representació pero ens han abocat, a lo millor, a un tripartit. Al PP li han faltat menys de cent vots per revalidar la majoria.
Tripartit si o no?

47 comentarios:

  1. El tripartit no ha funcionat mai on ha estat.
    A la gent no li agrada i axo tots ho saben.
    Ara be, faltara saber la gana de jordi de ser alcalde per damunt de tot i no tornaro a ser mai mes.

    ResponderEliminar
  2. Ui, quina por, el tripartit!!!
    Que vé el llop!!!!

    ResponderEliminar
  3. que el tripartit no funciona es publicable...
    qualsevol altre pensament ja he comprovat que no s'accepta per ací, encara que este si que el publicaràs...

    bé, no tornaré a passar-me pel blog, vist que ací o vas de blau o no hi ha lloc per a tu

    ResponderEliminar
  4. Ventilador tant de publicitat al PP i ara que por al tripartit, ja han baixat els anims entre els PP que ningun partit vol recolzartlos. Per cert no digues mentides al PP li han faltat 243 vots no <100. Molts mes que a EU, 132 pel 2 regidor i també mes que a iniciativa que li han faltat 117 per que Encar fora regidora.

    ResponderEliminar
  5. He enviat un comentari que no s'ha publicat, sols parla de la realitat, pactes on al PP interesa són bons, i pactes on no interesa són antidemocratics

    Per què no ha estat publicat? Hi ha censura?

    ResponderEliminar
  6. no feu el ridicul23 de mayo de 2011, 23:08

    doneuli les gràcies també als de castellets, fa 8 anys, i a ER fa 4 anys, perque gràcies a ells, vareu conservar la majoria absoluta.

    I dic jo...voleu que vos passe un llistat dels pactes postelectorals, inclús de tres bandes, que tindrà que fer el pp per governar a nivell comunitats autònomes i ciutats, nacionals o locals?
    Que passa, que fer un pacte a dues bandes no és el mateix que fer-lo a 3 bandes?

    Pués vos dic clarament que la lectura dels resultats electorals és que dels 10.542 vots emesos, sols 4.246 han anat al pp. Tenim 6296 persones QUE NO HAN VOTAT AL PP. La diferència és significativa. Tavernes no vol al pp governant. Aixì han parlat les urnes. Així és el joc democràtic, no la llei de l'embut que ara voleu.
    I si, la gent del poble, en una inmensa MAJORIA, vol un pacte naturasl de forçes d'esquerres per governar Tavernes. I evidentment, això supossaria deixar fora, LEGALMENT, al pp. Però no per una caça i derribo, sino per higiene democràtica i perque si continuen 4 anys més, aneu a enfonsar EL POBLE. Estan obligats, moralment, a pactar per solucionar els greus problemes que te Tavernes.

    Manara qui manara, en estes condicions, no hi ha altra solució. I per favor, no se qui vos aconsella, pero jugar ara a fervos les victimes, pobrets, els del pp, que han perdut la majoria absoluta i volen continuar governant, snif, snif, deixeulos, va, pobrets, snif, snif...Va home, va, no sigau ridiculs i accepteu el resultat. Accepteu que la vostra manera despòtica de governar l'haveu fet vosaltres, ningú vos ha obligat. Ara recolliu el fruit de les vostres accions. Haverse ho pensat abans. Teniu que saber perdre. 9 son més que 8. I no li pegeu més voltes. Hi haurà pacte. És l'obligació moral dels partits D'ESQUERRES que han tret MÉS VOTS QUE VOSALTRES, LA DRETA.

    ResponderEliminar
  7. El tripartit és legal però no és just! si la majoria del poble vol a Manolo Vidal com alcalde, perquè ens em de tragar un tripartit? Es queixaven que la majoria absoluta no era bona i ara què? un tripartit si? mare meua...

    ResponderEliminar
  8. El bloc ha pujat pero no es el partit mes votat. El psoe va traure 5 regidors les pasades eleccions i tampoc passa res. Clar que ha pujat pero de ahi a voler lalcaldia hi ha un tros.

    ResponderEliminar
  9. El PP hauria d'estar content i demanant el tripartit.
    És tan roin que d'aci quatre anys tindriem una altra volta majoria absoluta durant dotze anys més.
    Com a votant del PP, resse perquè firmen un tripartit. Serien quatre anys de descans per a tornar a governar amb mes forsa durant 12 anys més com a mínim.
    Crec que el PP hauria de demanar el tripartit.

    ResponderEliminar
  10. A Jordi com a totos i totes les que es presenten els agrada ser alclade, faltava més. EL tema està en si pot ser alcalde. Si els que volen tant a Tavernes li volen donar els vots no s'arrepentiran. Si els que no volen Tavernes i volen el benefici personal ja que pensen que el poden perdre han d'estar preocupats. Però esteu ben segurs que Jordi, el Bloc i tot la gant que li ha donat suport sabarn fer politica per Tavernes i la seua gent. L'alcaldia no es patrimoni de ningú. Que es presentava per continuar pot donar un relleu de la forma més democràtica possible reconeguent que qualsevol candidat pot ser alcalde. A la vegada que té toto el dret a proposar pactes per continuar. Però sense complexes Tavernes agafant-nos a la llei ha demanant un canvi. Hay la llei d'Hont quan la canviaran.

    ResponderEliminar
  11. Que li ho pregunten als de Simat, a vore com els ha anat el tripartit, que pregunten...
    Al cap de 4 anys: majoria absoluta del PP.

    ResponderEliminar
  12. Està clar! la dreta rància està acabada a Tavernes (que no a la resta del país. Els joves són el futur i els joves han votat un govern d'esquerres al nostre poble. Ara és el moment. Al PP li han tornat a votar els mateixos que en les eleccions passades i això denota alguna cosa!. PACTE JA!!!

    ResponderEliminar
  13. Estan segurs de que van a aclarir-se amb Karina. Si els de EU dins el seu partit no han sabut governar fins el punt de separar-se i crear un partit nou, seran capaços de governar amb 2 partits més? Ai mare, la que ens ve.

    ResponderEliminar
  14. Un govern amb majoria simple seria massa dèbil.I un pacte del PP amb alguna de la resta de formacions si que seria antinatura.A més ,la majoria de vot progressista ha de ser reafirmada amb un alcalde jove i preparat com és Jordi Juan. Tavernes necessita canvi i un nou lideratge. De segur que un tripartit aportarà més diàleg i més oportunitats que hem tingut tos aquests anys anteriors. És temps d'acció decidida per una democràcia real.No ens falleu.

    ResponderEliminar
  15. Aci no hi ha dos bandos o pp o resta. Jo no he votat al pp ni he votat al bloc. no vullc que el meu vot vaja ni al pp ni al bloc que per aixo no els he votat. El que hi ha que fer es fer una opocico per a que es realitce el programa electoral. Ara tenim la oportunitat de intervindre en les deccions i ja voleu fer un tripartit .

    ResponderEliminar
  16. Per al de les 7:11. Com a preparat MANOLO, Diplomat en Ciències Empresarials, Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, Master en Tributació i a finalizat els estudis de Dret.
    No dic que Jordi no tinga mèrit per ser matematic, pero lo cert es, que MANOLO ES EL MILLOR QUALIFICAT COM A CANDIDAT PER A GOVERNAR EL POBLE.
    Hi ha que tindre amb compte, que si el PP governa a Valencia i en les pròximes eleccions governarà a Espanya, no ens podem quedar apartats, i si Jordi es tan espabilat com pareix, sabra que el poble quedaria estancat amb el seu govern, no es el seu moment, ha de saber esperar.

    ResponderEliminar
  17. Al PP li han fet falta més de 200 vots per a assolir de nou la majoria absoluta, no menys de 100 (crec que en son 243). Si no t'ixen els càlculs, deuries revisar la llei d'Hondt.

    ResponderEliminar
  18. Acabar amb les formes totalitàries?
    SI
    Govern progressista d'esquerres?
    SI

    ResponderEliminar
  19. MENYS PARLAR DE PARTITS I MÉS DELS CIUTADANS
    DEMOCRÀCIA REAL JA!

    ResponderEliminar
  20. Com a votant del Psoe no vull que li doneu l'alcaldia al Bloc, no se la mereix, ells li la van regalar a Eugenio, al PP, fa uns anys. Van permetre que governara la dreta amb 7 regidors i ara que en té 8 no ho volen i se les donen d'esquerres. Esquerres? Doncs amb Eugenio si que vau ser de dretes si i els vots d'esquerra com el meu se'n van anar al fem. .
    Psoe, EU, penseu-ho bé, el Bloc mira pel seu partit, no per l'esquerra. Treballeu per Tavernes, uniu-vos en l'oposició i demostreu que sabeu treballar pels interessos del poble.

    ResponderEliminar
  21. Yo soles dic que si hi ha pacte i desbanquen al PP de Tavernes i el PP es majoritari a Valencia i a prácticament la resta de Espanya, a Tavernes no arribará ni un duro. Jo no soc del PP pero la realitat es la realitat, que façen lo millor per a Tavernes no lo millor per a cada partit o cada candidate, per favor vos eu demanem. Gracies

    ResponderEliminar
  22. un canvi a tavernes JA!!25 de mayo de 2011, 1:54

    Crec que Tavernes és un clam! (com diu l'himne del Barça) el poble ha parlat, el poble vol un canvi i el canvi està en el pacte. Jordi Juan ALCALDE!

    ResponderEliminar
  23. Que Manolo faça públic el seu Curriculum amb detall.
    El poble mereix comprobar la veracitat que hem tingut un alcalde que mereix el Premi Nobel i no ho sabiem.

    He vist massa vegades com els cadidats unflaven els seus mèrits: Deien que tenien carrera pero no l'havien acabada del tot, un master era un curset d'un sindicat, estudis de Dret que no és licenciat en Dret i coses així (el cas més emblemàtic va ser Roldán)

    Perdoneu per la meua incredulitat, però quan veig treure pit a un polític, que cobra i viu sols de la política, diguent que té tants i tants mèrits passe a no fiarme massa.

    ResponderEliminar
  24. Estic totalment dacord amb el comentari de "No al pacte" de 24 de mayo de 2011 14:13

    ResponderEliminar
  25. ELS PARTITS NO SÓN UN FI PER ELLS MATEIXOS, SOLS SÓN FERRAMENTES PER A LA DEMOCRÀCIA. EL FI ÉS LA SOCIETAT (que ja va cabrejant-se amb els partits)

    I tan democràtic és un tripartit com que governe el PP.
    Què és el millor per al poble?

    Ningú no ho sap. Jo opine que...a Simat va i dona que...

    REALMENT, NINGÚ NO HO SAP!

    I ara podeu seguir diguent que el vostre partit és el millor, que éste sap més que ningú o el que us passe pel cap.

    ResponderEliminar
  26. Tots els títols de l'alcalde son excel·lents i cal donar-li l'enhorabona. Però una coseta no em cuadra:
    Fa quatre anys es presentava amb la coletilla "estudis universitaris" i ara, ja té tanta titulació?
    A vore si li hem pagat un sou durant quatre anys i en comptes de treballar per Tavernes s'ha dedicat a traure's les carreres en Valencia, el CAP inclós que diuen que també el té.

    ResponderEliminar
  27. quina pudor a hipocresia fa per asi...

    ResponderEliminar
  28. M'oferisc per a explicar la LLei d'Hondt a partit majoritari que no ha pogut calcular que li falten més de 240 vots per superar el tercer regidor del PSOE.

    Raó: qualsevol escola del poble o ies

    ResponderEliminar
  29. El PSOE s'hauria de plantejar parlar amb el PP, que a la política local crec que prevaleixen les persones als partits. Pense que el PSOE ha de tindre-li algo de "poreta" al Bloc, a qui li ha "cedit" part dels seus vots i sempre està l'opció de que no li tornen.

    ResponderEliminar
  30. Dic jo que si una persona té molts títols i carreres i més si és l'alcalde del meu poble millor que milllor i caldria donar-li l'enhorabona. Però alguna coseta no em cuadra i es que fa quatre anys es presentava dient que tenia "estudis universitaris" i ara, ens apareix amb molta titulació universitària.
    I preguntava, perquè preguntar no ofén ningú, si s'havia tret les carreres en estos quatre anys, amb la qual cosa tindria més merit perquè ser alcalde de Tavernes i traure's les carreres exercint d'alcalde, això ja és massa per a la carabassa.
    Ara el que no comprenc es perquè no s'ha dit res de les titulacions de l'alcalde durant la campanya. És una cosa que no entenc i voldria si es possible un aclariment.

    ResponderEliminar
  31. Manolo s'ha fet un CV des d'una dedicació exclusiva, més que estrany. A banda de que el màster que diu tindre no existeix.

    ResponderEliminar
  32. Jo soc del pp i voldria que es fera pacte.
    EL bloc, que va de tolerant i democratic, amb 5 regidors vol conformar govern a tota costa. Recordem que el bloc no ha fet res especial a les pasades el psoe en tenia 5 regidors i no tenien el orgasme que te el bloc ara.
    A Carmen no la ha votat ni el veinat i ara vol donar la resta dels vots, que li quedaben, al bloc.
    Ara Carmen amb 3 regidors voldra ser alcaldesa regalant el poquet electorat que li restaba. Esta be el psoe desapareixera i voreu el bloc el bac que es pega. Hi ha molta gent que ha votat al bloc per primera vegada i ara es veu tot este trapixeo en els seus vots.

    ResponderEliminar
  33. Els del Bloc sou del que no hi ha. Ara aneu i parleu dels estudis del Alcalde.
    Si voleu parlem del viatget de Jordi a Alemania.

    ResponderEliminar
  34. Si'l pacte PSOE-PP en el Pais Vasc a anat be, repetim en Tavernes.
    Sa de pactar lo que siga i que no mane el nacionaliste del Bloc.

    ResponderEliminar
  35. Sorprenent, perquè cursar les carreres de ADE, Econòmiques y Dret a mes del master de tributació en sols quatre anys, i mes sent Alcalde, es per a una ment superdotada. Si això es així nomes en queda donar-li la enhorabona.

    ResponderEliminar
  36. per al que diu que han faltat 243 vots per a que guanyara el PP.
    Mira els resultats de la web de l'ajuntament i si no teu aclarixc de seguida. L'últim regidor del psoe l'ha conseguit amb 498 vots. El pp tenia per aconseguir el nové regidor 472 vots.
    498-472=26 vots. avore si sabem contar.

    ResponderEliminar
  37. A l'anònim de 25 de maig de 2011 14:32
    Hauras de parlar amb algú més per a que t'informen millor: Manolo ha parlat de les seues titolacions i les de la gent de la seua llista a quasi tots (per no dir tots) els mitings que ha donat.
    Amb el comentari "Ara el que no comprenc es perquè no s'ha dit res de les titulacions de l'alcalde durant la campanya" potser es refereix a que cap partit s'ha posat en eixe tema, que crec que estava més que clar al fullet de presentació de la llista del PP. Manolo ha anat amb la veritat per davant, pense jo. I si havia cap dubte, no calia més que preguntar.
    Altra cosa es mereixen les persones que posen en dubte la paraula de Manolo... Què fort em sembla que hagen veins meus que arriben a insinuar que l'alcalde, en lloc de governar, s'ha dedicat només a estudiar o a falsejar el seu CV.

    ResponderEliminar
  38. Per al que fa restes de 498 - 472 = 26.
    Primer: els vots per al nové regidor son els vots totals del partit dividit entre 9.

    Si com tu dius el valor de 472 es per al nové regidor, ix de 472 x 9 = 4248 vots que ha tret el pp (n'ha tret 4246 en realitat, pero hi ha decimals). Per a que el pp tinguera un 498 en el nove regidor, havera necessitat 498 x 9 = 4482 vots. Es a dir, 4482 - 4246 = 236 vots (si no en son algun mes pels decimals).

    Mira, no n'eren 243 que m'havien dit, eren 236. Se contar, el que no se es dir mentides.

    ResponderEliminar
  39. senyor anònim de les 03:03
    No sé on s'haurà vosté ensenyat la llei d'Hondt però lamente molt dir-li que no se la coneix ni sap com s'aplica.
    I no se m'enfade, per favor si li ho dic.

    Els 26 vots apareixen com a diferència en el quocient de la novena divisió del PP. Supose que sabrà que cal anar dividint i calculans els quocients per assignar els regidors en la llei d'Hondt.
    Que vol dir això? Simplement que si la diferència és en el quocient de la novena divisió, en el nombre real que dividim, que són els vots obtinguts pel PP, 4246 vots, en calen molt, molt més.

    Li ho explique i no s'ho prenga a mal. Ja sap, allò d'ensenyar al qui no sap. Caritat cristiana.

    El quocient 4246:9= 471'77 per excés arredonint decimals 472. És el quocient que té el PP per aspirar al nové regidor. Xifres municipals.

    Si voste suma 26 als 4246 són 4272 que dividit per 9 ens dóna un quocient de 474'66 arredonint decimals seria 475.
    I 475 encara està molt lluny del residu del meu partit que com vosté diu és 498.

    Si suma 243 (vots que realment falten) a 4246 = 4489 i dividit per 9 ens dona 498'77 que arredonint decimals seria 499.
    I així superaria al PSPV.

    O SIGA 243 VOTS. NI UN MES NI MENYS.

    Espere que el ventilador ho faça public per evitar malentesos que no porten a cap part.
    Gràcies ventilador.

    ResponderEliminar
  40. no he entenc, Primer que no tenia estudi, ara que en te masa, i despres que vindrà???

    ResponderEliminar
  41. Sóc l'anònim dels calculs:
    Repassant en vore el que diu el company anterior he observat una errada meu en ahver despreciat decimals:

    PSPV: 1495:3=498'444

    PP: 4486:9= 498'444
    4487:9= 498'555

    Per tant haurien de ser 4487 vots els que hauria d'haver tingut i com que en te 4246, li'n falten 241 i no 243 que havia calculat, sense haver filat tan prim en els decimals.
    Disculpes.

    ResponderEliminar
  42. Pot Jordi ser un bon alcalde sense dedicarse en exclusiva a l'ajuntamet, sense cobrar sou, donant clases a Valencia, mantenint el pacte amb PSOE i EU durant cuatre anys, tenint al PP a l'oposicio i cumplir tot el seu programa (http://www.bloctavernes.org/) amb la situacio economica actual i sense tindre linea directa amb Diputacio i Generalitat??

    Jo crec que no... i que seria un desastre per al poble de Tavernes.

    ResponderEliminar
  43. per què li exigiu a Jordi i al BLOC que complesquen el seu programa i no a Manolo i al PP en estos últims anys?
    que hauria fet manolo sense els Plans E i el pla confiança???

    ResponderEliminar
  44. Encara no eu comensat i ja estas dient que el bloc no va a cumplir el seu programa?
    Els del bloc sou de lo que no hi ha.

    ResponderEliminar
  45. Que esteu dient? Que la campanya del BLOC ha sigut un mentida? Que ens han enganyat? Que el seu programa era la carta als reis mags?

    No es pot consentir que governe un partit que a la setmana següent de les eleccions no accepte que se li exigisca el compliment del seu programa.

    Jo vull que, encara que isca perdent el poble, es faça el pacte per a vore qui és tota esta gent i com actuen quan tenen el poder.

    Segur que no duren ni un any junts.

    ResponderEliminar
  46. A mi m'agrada eixos del Bloc i quant de pressa aprenen!.
    Han vist les innumerables cartes als reis mags del PP en 12 anys, han vist la venta de fum constant del PP i es veu que han dit: Nosaltres el mateix, a vendre fum i escriure cartes als reis mags.
    I va el poble i s'ho creu, com es ve creure en el cas de Rus que anava a portar la mar a Xativa.
    Només per això per llestos, cal tindre'ls d'alcalde.

    ResponderEliminar