miércoles, 18 de mayo de 2011

LES NOVETATS DE LA PISCINA

Molts ens heu demanat informació sobre l'estat de la piscina, l'alcalde de Tavernes ha aclarit públicament la situació de la mateixa.
Dimecres de matí, els responsables de la piscina entraven un registre d'entrada a l'ajuntament demanant fer una jornada de portes obertes dijous i divendres.
La piscina ja està pràcticament acabada, sols calen els últims permisos i dimecres mateix s'estava asfaltant l'entrada de la piscina.
L'alcalde ha explicat que ell no vol fer jornades de portes obertes, que és partidari d'obrir realment quan es tinguen tots els permisos pertinents. Així Manolo Vidal ha desaprovat la mesura que proposaven els responsables de la piscina.
El 20 de juny es la data que es baralla per tindre tots els permisos i certificacions adecuats per obrir.
Manolo Vidal, al mitin del seu partit ha dit "hem pogut vore tots ací, en el vídeo que hem posat i repartit com està d'avançada la piscina. Obrirem quan tot estiga correcte i amb els permisos pertinents, igual ens dona una setmana dalt o baix i si són o no eleccions, com alcalde vull obrir quan tot estiga pertinent". Així ho ha dit a l'acte central del PP en la Casa de la Cultura.
La notícia de la possibilitat de fer una jornada de portes obertes s'ha escampat com la polvora...i alguns de l'oposició s'han alarmat, altres, volen rebentar l'acte, han anat corrents a penjar pancartes del seu partit junt a la piscina.
Al final no es fa jornada de visites per decisió de l'alcaldia i l'empresa responsable s'ha compromés a obrir el 20 de juny

3 comentarios:

  1. Doncs bé. Sembla el més normal i correcte. Això de la jornada de portes obertes en vespra d'eleccions és difícil de justificar.

    ResponderEliminar
  2. La seguretat de les persones és el més important. Un 10 per Manolo Vidal.

    ResponderEliminar
  3. la piscina esta acabada i la gent del psoe i el bloc no ho pot tolerar. ells saben que esta acabada i per aixo posen tants problemes a la a pertura.

    ResponderEliminar