miércoles, 4 de mayo de 2011

EL ROCK EN LES ELECCIONS

Dos partits d'esquerra, com són Esquerra Unida i Iniciativa per Tavernes, han començat enfocant les seues campanyes amb el rock.
Esquerra Unida farà, el 6 de maig, un concert de rock a la plaça de davant de la Casa de la Cultura. A partir de les 20 hores, actuaran els grups Extasis, Destroi i Metall i so.Hi haurà refrescos i entrepans a preus populars.
Iniciativa per Tavernes, porta en el seu programa impulsar un festival de rock a Tavernes i facilitar locals perquè els grups assagen.

9 comentarios:

  1. No deuria d'extranyar-vos, heu de saber que Iniciativa es crea per un trencament amb Esquerra Unida. Els dos partits són molt similars i d'un se'n feren dos per diferències personals a Tavernes.
    De fet, Cándido, actual edil d'Esquerra Unida, no té relació amb el partit, ni el partit amb ell.

    ResponderEliminar
  2. i el fill de Cándido va en Iniciativa. Encar es va donar d'alta en EU amb l'objectiu de ser candidata d'EU i com va vore que no anava a guanyar en l'assemblea interna es va donar de baixa i varen montar Iniciativa.
    Mare meua, lo que fa la gent per a vore si mana algo...

    ResponderEliminar
  3. Però Tartarin...

    I això què té que vore amb el Rock? Vols dir que en Esquerra Unida i Derivats la cosa del rock és genètica.
    Una mica més de serietat, per favor!

    ResponderEliminar
  4. Ens pots explicar per quin motiu Compromís ha esclatat en Tavernes? A Gandia, Oliva, València, Alzira, etc... la marca valenciana d'Iniciativa per Catalunya i la de CIU van juntes... però a Tavernes van separats.

    Això per què?

    ResponderEliminar
  5. Eixa unió que comentes no ha exclatat perquè mai ha existit.

    ResponderEliminar
  6. Per a mi tot açò de Iniciativa i EUPV son paraules buides. La realitat és que l'únic partit que ha creat un gran festival de musica ha sigut Esquerra Republicana, que va fer el "Rock a la Vall", al setmebre o octubre de l'any passat. Mai s'ha fet una cosa tan gran i multitudinaria en Tavernes. Per molt que ara facen concerts en periode electoral o diguen que van a fer festivals... a mi no m'enganyen.

    ResponderEliminar
  7. Em podrieu dir perquè ALternativa s'ha escindit del PP? Que li reportarà al PP tindre a dos partits formats per votants seus descontents amb ells? Quants vots van a perdre per ahí?
    O...podriem parlar d'un govern TRIPARTIT DE DRETA, format pel PP, ALternativa i Gent?
    Moltes gràcies

    ResponderEliminar
  8. Això va ser el pago de manolo per donar-li l'alcaldia. I per cert, si que vos va pagar malament i al cap de tres anys.
    I poc exit degue tindre quan no saps si era a setmebre o octubre de l'any passat.

    ResponderEliminar
  9. L'ajuntament no va donar un duro i ni falta que feia
    De segur que tu no vingueres, per com parles, i sincerament t'ho vas perdre, mai en la vida s'ha fet una cosa similar i amb tanta gent a Tavernes! Jo parle de realitats, que a pesar de totes les dificultats ERPV ja ha creat un festival valler que pot tindre projecció més enllà de la comparca. Això és una realitat, i jo parle de realitats, no de promeses electorals...

    ResponderEliminar