jueves, 1 de agosto de 2013

LA WEB DE TAVERNES SOLS ESTÀ EN VALENCIÀ, NO HI HA OPCIÓ DE LLEGIR-LA D'ALTRA FORMA

Hem visitat la pàgina d'internet de l'ajuntament i hem trobat hui una foto on el senyor alcalde apareixia a primer pla, ben destacat, com té costum de fer fotos este govern.
Hem estat mirant la web i ja quan acabavem, intentant separar la mirada de la superfoto de l'alcalde, hem vist que la web de Tavernes sols està en valencià!.
No hi ha cap pestanyeta perque qui vullga puga vore la pàgina en castellà o en anglés.
està molt bé defensar el valencià, però el que no és correcte és renegar de la resta de llengües. Si volem ser un poble obert, turístic i a la moda, hem de fer també la web en altres idiomes i no sols en valencià.
Pensem que som un poble de costa i molts veïns que paguen les seues quantioses contribucions, que tornen a pujar, venen de zones on no parlen valencià. Ells també paguen amb els seus tributs la web i tenen dret a poder-la llegir.
No podem ser un poble que exclou a qui no parla valencià. No costa res tindre en la web l'opció de vore-la en castellà o anglés.
Cullera o Gandia tenen la web en valencià però donen l'opció de llegir-la en castellà.
Ací hem topat amb el nacionalisme pur i dur, on val allò de: estas amb mi o contra mi.
Per humanitat, per turisme i perl dret de la gent que paga contribucions i passa l'estiu ací, pensem que no costaria res tindre la web amb l'opció de llegir-la en castellà.
Esta és la imatge de la web ahir. No trobareu l'opció d'altra llengua que no siga el valencià. El nacionalisme més dur el tenim a Tavernes.

3 comentarios:

  1. Ui, jo visc a la platja i no cal ser castellà per a sentir-se exclòs, només cal tindre en compte que no tenim ADSL de 20 MB, imagenio, ONO, gas ciutat, etc. Però a pagar la mateixa contribució que tots.
    I no cal dir que això són empreses privades, perque tots saben que si l'ajuntament li diu a ONO per exemple que la platja també es part del nucli urbà i ho te que fer, ho farà.

    PD: També podem preguntar-li als de la part est dels sequers perque ells tampoc tenen dret a ONO entre altres coses.

    Aixina que açò del web de moment mal menor.

    ResponderEliminar
  2. I els avisos de preemergència? no s'eu adona't que només els fan en valencià? així doncs, els únics que no podem fer foc som els que ho entenem o com? que la resta no sap que no pot fer cap tipus de foc!!

    ResponderEliminar
  3. Clar clar, Ban i Web en xinés, millor que en castellá....
    El que vullga sentir-ho en castellà que s'en vaja a la "capi"

    ResponderEliminar