viernes, 2 de agosto de 2013

L'OPISICIÓ LI DEMANA AL GOVERN DE JUAN QUE BAIXE ELS SALARIS DELS POLÍTICS UN 20%

Els colors van eixint-li al Bipartit per la seua passivitat front a l'atur en Tavernes. Ara el PP i Karina Vercher posaran entre les cordes al govern de Juan en el pròxim plenari. I no per fer una oposición destructiva, com vol fer creure el blog del bloc, van a demanar que el reduïsca un 20% el salari dels regidors (del govern i lòposició) com a una mesura per reduir despeses davant la greu situación de treball i económica que tenen algunes famílies de la Vall.
Hem vist com l'empresa Federico Giner ha comunicat l'acomiadament de 120 treballadors. La situación es veía vindre i l'ajuntament no s'ha gastat ni un euro en fer polítiques pròpies d'ocupació. Ha passat olimpicament!.
És ara l'oposició qui té un gest amb els més desfavorits, qui dóna un pas endanvant i li demana al govern una sensibilitat amb els aturats. Li demana que es baixen, tots, un 20% el salari, i no sols el 5% que es va baixar Juan i el grup socialista. Això sí, a l'oposició baixaren les retribucions un 30%.
Vorem que diu l'alcalde i companyia davant esta lógica petició.
I que passarà amb el gabinet de prensa?. Ens costa 24.000 euros a l'any per una sola persona de confiança del Bloc. L'oposició també demana actuar. Eixos diners podrien ser més prioritaris per a crear treball.

1 comentario:

  1. I no es aixo el que ha fet el BLOC en el gabinet de prensa? Crear un lloc de treball ?. Aixo si a un simpatisant-acolit-amic-afiliat del BLOC. Faltaria mes. Estos que criticaen "l'enxufisme" i ja veus. Hipocrites. Tavernes no te alcalde. EL BLOC TE ALCALDE. Crec que ho teniu clar

    ResponderEliminar