viernes, 30 de agosto de 2013

SI ALGÚ COBRARÀ DESPRÉS DEL PLE DE DIJOIS SERÀ EL BLOC I EL PSOE

Em estat fent una ullada al que comentaven els blogs del ple de dijous, i hem vist com en el Diari de Tavernes, es comenava la greu situació que viu la democràcia de Tavernes front la falta de diàleg que està mostrant el Bipartit.
Ens ha cridat l'atenció com el blog del bloc no parava de voler remarcar que els regidors no anaven a cobrar el ple. Faltaria menys!
Vos recordem que el PP va demanar que es fera un ple amb 8 punts, entre ells estaven rebaixar l'IBI i rebaixar el sou dels polítics. El Bipartit no va acceptar eixos punts i faran que la contribució seguisca pujant i els polítics cobrant un bon jornal mentre hi ha més de 2.000 aturats.
La veritat és que massa d'esquerres no pareixen els amics de Juan i Borràs.
I nosaltres volem deixar ben clar que tots els regidors digueren que no anaven a cobrar el ple, i sols el govern es va negar a que es poguera tractar una rebaixa de la contribució o del sou dels polítics.
Vos recodem que cada regidor cobra per assistir a un ple uns 200 euros. Així eixe ple no el cobrarà l'oposició ni alguns regidors del govern, però el salari de Jordi Juan, Victor Borras i Vanesa Martí no es vorà afectat, així que cal remarcar que el ple no serà remunerat per a tots els regidors menys per eixos tres que formen part del govern, En conclusió, qui si que ha cobrat ha sigut el Bipartit.
I per que no s'ha de fer un ple en setembre? Per que són festes? No li trobem sentit, igual és que el Bipartit no fa gestió i hi ha molt poc per a dur a ple?
Per cert, alguna cosa de festes ha passat ja pel ple? No, anirem a festes sense que el ple haja pogut mirar res de les festes majors. A vore si torna a vindre Xavi Castillo, això seria una burla i una falta de varietat en la programació.

2 comentarios:

  1. El llibre de festes ja està a la Imprenta i el bipartit encara no ha dit res del que van a fer, el que van a costar lrs festes i la participació ciutadana i el dialeg amb l'oposició està desapareguda
    Estos tenen un cortijo per a ells soletes

    ResponderEliminar
  2. Este comentario se refiere a los cursos organizados por el Ayto. en la Escoleta de la playa, "DES DE ZERO" y "ZERO ACCIDENTS", los días 26 al 29 (3 horas por sesión), encaminado a la enseñanza en la conducción dr la bicicleta.
    Mi pregunta consiste en conocer el total de asistentes a los cursos y el coste que conllevaron.

    ResponderEliminar