lunes, 19 de agosto de 2013

EL GOVERN ABANDONA EL PAEKING 5 MESOS I ARA VOL CULPA A ALTRES DEL SEU ABANDÓ

El alcalde, amb diners de tots, va atrevir-se a fer una carta per a contar sols part de la veritat de la situació del parking.
Ara el PP, amb mitjans seus i no pagats per tots, ha publicat altra carta on aclarix tot el relacionat amb el parking i com durant 2 anys el governde Juan no ha fet res pel parking, fins i tot fa 5 mesos que no va el caixer del parking.
Ací teniu la carta feta pel PP:
Esta carta ha sigut feta i difosa amb mitjans del Partit Popular de Tavernes i no amb els diners dels nostres impostos com ha fet el senyor alcalde en una carta manipulada i partidista que només busca la confrontació i la crispació

L'alcalde ha enviat una carta a propietaris i usuaris de places del pàrquing del passeig per a justificar la seua falta de previsió i d'interés. L'alcalde sempre fa això: tira la culpa de tot a altres en compte d'assumir les seues responsabilitats. Amb esta carta l'alcalde torna a fer un ús interessat i partidista dels recursos municipals i, amb els diners dels nostres impostos, intenta justificar la seua incapacitat, oculta la realitat i, com sempre, manipula la informació.

El pàrquing és una infraestructura reclamada per la ciutadania i adjudicada a l'empresa que va fer la millor oferta. Després d'uns anys d'explotació l'empresa concessionària va decidir abandonar la seua gestió i l'ajuntament va haver de fer-se càrrec del pàrquing.

En la passada legislatura el PP va fer millores mostrant la seua aposta pel pàrquing. Accessos tancats per a evitar brutícia en les escales, renovació del sistema anti incendis, millora de l'assegurança, promoció de la venda i lloguer de places, pàrquing obert 365 dies a l'any en horari de 7 a 23 hores, una persona presencial tots els dies en horaris de màxima afluència i una altra d'assistència per si passava qualsevol incident, es van instal·lar càmeres gravadores, llums per a més seguretat i comoditat de tots, neteja i manteniment periòdic. Este és el pàrquing que va heretar Jordi Juan.

Front a allò fet pel PP el sr Juan s'ha desentés del pàrquing i l'única cosa que ha fet ha sigut dir que el pàrquing és ruïnós sense fer res per a donar bon servici. Només hi ha algun responsable del pàrquing els dies laborables en horari de matí i la resta del temps està abandonat i sense el necessari manteniment.

El sr. Juan va crear, a principi d'esta legislatura, una comissió especial de gestió del pàrquing en què no va permetre participar al PP. El PP continua sol·licitant participar en eixa comissió per a aportar idees i posar en valor el pàrquing però l'alcalde seguix negant-se.  El PP ha comprovat que, en data de hui, l'expedient d'esta comissió està buit. No s'ha fet res de res pel pàrquing. Té alguna cosa que ocultar l'alcalde?

El pàrquing està molt ben situat, és ampli i pocs municipis poden dir que tenen un pàrquing tan atractiu com el nostre, cal treballar i apostar pel pàrquing. Cal assumir que l'empresa adjudicatària va decidir abandonar-lo i que l'ajuntament ha de recuperar el pàrquing pagant 2'4 milions d'euros i, precisament per això, cal posar molt més interés a fer-lo funcionar i rendibilitzar-lo i això és el que no està fent el govern del senyor Juan. El PP té dret a estar en la comissió de gestió del pàrquing, vol fer aportacions, vol col·laborar, vol que Tavernes gaudisca del pàrquing perquè és un gran actiu de la ciutat. Esta infraestructura és necessària per als residents en la zona, per als visitants, per als comerciants i per a tot el poble i no entenem perquè l'alcalde l'ha tingut abandonat durant dos anys i el seu primer gest cap al pàrquing haja sigut enviar una carta manipulada.

El PP ja va explicar en el ple perquè no votava a favor de la proposta de l'alcalde de destinar més de 52.000 euros a canviar el sistema d'accés al pàrquing i posar aire condicionat en el jutjat de pau en una sola modificació de crèdit. Els motius són els següents:
·              No va donar cap explicació de en que gastaria els 50.000 €. No havia pressupost detallat, ni cap proposta. Va dir 50.000 euros com haguera pogut dir 100.000 o 25.000 euros. Ens pareix un despropòsit esta quantitat i per a res justificada. Una barrera d'accés no val més de 1.500 euros (iva inclòs). L'únic element avariat és el ticador i no creiem que coste 50.000 euros. Perquè vol el sr. Juan tants diners?
·              L'alcalde impedix al PP estar en la comissió de gestió del pàrquing. Açò demostra que el govern del senyor Juan de transparent té poc i alguna cosa vol ocultar. Seria irresponsable donar-li un taló en blanc de 50.000 euros sense saber que vol gastar-lo el bipartit.
·              Hi ha una total falta de previsió en el govern del senyor Juan. Van a “salto de mata” dos anys sense fer res en el pàrquing, 5 mesos sense ticador i ara li venen les presses.
·              Estem a l'agost i ara té pressa a posar aire condicionat en el jutjat de pau. Per què no el va canviar abans de l'estiu? Serà que les presses li les dóna el sr. Perfecto, secretari local del BLOC que treballa en el jutjat de pau, que ja no sap com justificar les crítiques a l'alcalde per la seua falta de previsió?
·              El PP va advertir l'alcalde que votaria en contra de qualsevol modificació de crèdit que incloguera més d'un concepte i esta els inclou. En este cas res ha de veure el pàrquing amb el jutjat.

En resum, el Partit Popular aposta pel pàrquing però durant els dos anys de govern del senyor Jordi Juan, no s'ha fet res i, per això exigim estar en la comissió de gestió del pàrquing.

No hay comentarios:

Publicar un comentario