martes, 13 de agosto de 2013

QUÈ FEM AMB EL CEMENTERI?

Hui hem llegit en premsa que han caigut diferents tombes del cementeri de Tavernes. Va ser setmana passada i pel que es veu hi havien goteres i això ha fet malbé l'estructura de les casetes que han caigut unes damunt d'altres.
Segons ens diu la premsa ha estat en el tram 26 i es tracta d'un sector fet a finals dels 70.
Si no estem equivocats, eixe bloc de tombes es va fer en l'època d'Eduardo Bononad. Estaria bé que isquera ara a la llum pública, com va fer per insultar a Karina Vercher, i explicara quines concessions es feien i com s'obrava amb tan poca qualitat.
Un rajoleta era l´únic separador entre tomba i tomba. Eixa mala gestió ha fet que els nostres difunts acabaren uns damunt d'altres tots en una gavella.
Este succés també és una mostra de que el govern del Bipartit ha de treballar pel cementeri. Ha de posar-se les piles i començar a fer la seua ampliació. El govern de Juan ha fet un reglament per a posar panteons al cementeri, ha llevat jardins per a fer unes 90 tombes (el justet perque acabe la legislatura i deixar el problema a qui vinga darrere) però no s'ha preocupat del més interessant que és ampliar el cementeri perque es queda menut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario