jueves, 8 de agosto de 2013

PEL BIPARTIT ¿SOM TOTS ELS VEÏNS IGUALS?

Estos dies tenim a la gent que s'ha contractat amb l'ajuda del Servef netejant els jardins que durant tot l'any el govern no ha atés. Els pobles homes van amb la camisa roja i estan apretant-los perque el manteniment que tocava no s'havia fet amb les retallades del Bloc i el PSOE, ara ells han de fer més faena de la que els tocaria.
Per sort ha vingut esta ajuda de fora i les persones almenys tindran un meset de faena.
Però hi ha un fet que hem vist i ens preocupa. Farà un parell de mesos veierem com els de la brigada municipal podaven un arbre al carrer Mestre Serrano. El deixaren molt asseat. Vam deixar passar els dies, les setmanes, els mesos i hem vist com no es va podar la resta d'arbres d'este carrer. Sols es va podar un arbre. Casualitat? Sort? Havia sigut una demanda del veinat? Per que no es poden tots si són arbres de la mateixa espècie? Per que sols eixe arbre?
La veritat és que resulta molt extrany. Uns tenen l'arbre de davant de casa asseat i altres finques tenen les rames dels arbres dins de les seues terrasses.


3 comentarios:

  1. Tot te una explicació. Segur que en les casetes verdes viu un regidor del bipartit o algun familiar seu.

    ResponderEliminar
  2. Si tu tingueres un germà alcalde també tindries l´arbre de ta casa ben aseat. Ja ho saps, busca un familiar arrimat que siga alcalde.

    ResponderEliminar
  3. Jo crec que l'arbre es va podar perque li feia falta, no crec que tinga res a vore que ahi visca algú pròxim a l'alcalde. El que no entenc és perque no es van podar els altres arbres.

    ResponderEliminar